iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Sziasztok! Android 5.0-ra van már működő IGO? Vagy működik jelenleg is? Azért gondolom, hogy nem mert ugye az 5.0 már ART fájlrendszert használ és amióta átállítottam a telefonom ART-re azóta nem indul el az igo. Letöröltem, újra akartam telepíteni, de nem engedi, nincs telepítve választ kapom, tehát most navigáció nélkül maradtam 
Valakinek információja az üggyel kapcsolatban?
Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem akarok rossz helyen rosszat mondani, de belefáradtam az állandó törött verzió / készüléken/felbontáson futó verzió / térképfrissitésmiértnincs hajkurászásába.robert07 írta:Sziasztok! Android 5.0-ra van már működő IGO? Vagy működik jelenleg is? Azért gondolom, hogy nem mert ugye az 5.0 már ART fájlrendszert használ és amióta átállítottam a telefonom ART-re azóta nem indul el az igo. Letöröltem, újra akartam telepíteni, de nem engedi, nincs telepítve választ kapom, tehát most navigáció nélkül maradtam
Köszönöm szépen!
Megvettem a Sygic-et, fantasztikusan navigál (komoly előítéletem volt még a symbian-korból iránta pedig!), 24.99 €-ért, azaz kb. 7500 Ft-ért, örökélet-licensz, FullEU térkép korlátlan letöltéssel és frissítéssel.
Tudván, hogy mennyibe kerül a Navigon, mennyibe az iGO, hát nem kevés sprórolás hozzájuk képest.
Arról nem beszélve, hogy olyan útszakasz (a Keszthelyet elkerülő 71-es) csak a most kiadott HERE/iGO térképeire került fel, a Sygic-én fent volt már tavasszal is.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Nekem a 9.6.29.427562 (augusztus 28) verzió van fent és teljesen jól működik.robert07 írta:Sziasztok! Android 5.0-ra van már működő IGO? Vagy működik jelenleg is? Azért gondolom, hogy nem mert ugye az 5.0 már ART fájlrendszert használ és amióta átállítottam a telefonom ART-re azóta nem indul el az igo. Letöröltem, újra akartam telepíteni, de nem engedi, nincs telepítve választ kapom, tehát most navigáció nélkül maradtam
Köszönöm szépen!
- Rating: 2.63%
- Macika
- 6. szint
Nexus 5-ön igen, de pl. Note4-en nem megy, szaggat, mint állat, 1 fps kb. a frissítés...kissati66 írta:Nekem a 9.6.29.427562 (augusztus 28) verzió van fent és teljesen jól működik.robert07 írta:Sziasztok! Android 5.0-ra van már működő IGO? Vagy működik jelenleg is? Azért gondolom, hogy nem mert ugye az 5.0 már ART fájlrendszert használ és amióta átállítottam a telefonom ART-re azóta nem indul el az igo. Letöröltem, újra akartam telepíteni, de nem engedi, nincs telepítve választ kapom, tehát most navigáció nélkül maradtam
Köszönöm szépen!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N-95
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Próbáld meg a Garmint. Sokkal pontosabb mint a Sygic. Ez tapasztalat.
- Macika
- 6. szint
Nem tudtam róla, hogy volna Androidra is Garmin.berkidezso írta:Próbáld meg a Garmint. Sokkal pontosabb mint a Sygic. Ez tapasztalat.
És most sem találtam ilyet. Tudnál linkelni a Play-ről?
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
https://play.google.com/store/apps/deta ... apps.viagoMacika írta:Nem tudtam róla, hogy volna Androidra is Garmin.berkidezso írta:Próbáld meg a Garmint. Sokkal pontosabb mint a Sygic. Ez tapasztalat.
És most sem találtam ilyet. Tudnál linkelni a Play-ről?
De maradjunk a témánál.

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Sziasztok! Letöltöttem ONNAN a felbontásnak megfelelő változatot, amit feltelepítettem a belső memóriába és folyamatosan kiírja, hogy hiányoznak bizonyos részek, de azért elindul. viszont szét van esve a kép, úgyhogy használhatatlan. Mi lehet a gond?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ment pü.eclipse írta:Sziasztok! Letöltöttem ONNAN a felbontásnak megfelelő változatot, amit feltelepítettem a belső memóriába és folyamatosan kiírja, hogy hiányoznak bizonyos részek, de azért elindul. viszont szét van esve a kép, úgyhogy használhatatlan. Mi lehet a gond?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!