OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Macika »

Damir írta:Nem, nem jó vétel snapdragon 400-as procival (habár 4 magos, de cortex A7 magokról van szó.....), 1,5giga RAM-mal, főleg nem ár-érték arányban. Igen, volt a kezemben, igaz nem huzamosabb ideig. A snapdragon 400 erősen középkategória, a 110 ezer meg annyira azért nem. Egyébként ugyanez a hardver van a Tab 4 8.0-ban ami most nálam van, a snapdragon 800-tól NAGYON messze van :) Ezért az árért a Z1 Compact sokkal jobban megéri. A káva ugyanolyan vastag a két készüléken. ;)

Egyébként a Sony is IPS-t használ már a Z1 óta, előtte tényleg fos kijelzőkkel szerelte a telefonjait. Ahogy olvasom a Z3-ban már elég jó kijelző van.
Van egy arányszám, amellyel azt adják meg, mekkora részét foglalja el a képet adó kijelző a teljes előoldalnak.
Meg kell nézni, a SONY minden modellel a lista végén van!

A SONY pár éve már a saját, Triluminos fejlesztésű kijelzőit használja, ami végre nem rossz!
A baj magával a technológiával, hogy IGEN hőmérséklet-érzékeny! Tehát 35 fok felett és -10 környékén erősen csökken a használhatósága.
Tudom, ez kb. olyan, mint az AMOLED-nél a kék pixelek elszíntelenedése, fokozatosan a fejlesztések küzdenek is ellene, attól függetlenül viszont még létező, komoly probléma.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Macika írta:
Damir írta:Nem, nem jó vétel snapdragon 400-as procival (habár 4 magos, de cortex A7 magokról van szó.....), 1,5giga RAM-mal, főleg nem ár-érték arányban. Igen, volt a kezemben, igaz nem huzamosabb ideig. A snapdragon 400 erősen középkategória, a 110 ezer meg annyira azért nem. Egyébként ugyanez a hardver van a Tab 4 8.0-ban ami most nálam van, a snapdragon 800-tól NAGYON messze van :) Ezért az árért a Z1 Compact sokkal jobban megéri. A káva ugyanolyan vastag a két készüléken. ;)

Egyébként a Sony is IPS-t használ már a Z1 óta, előtte tényleg fos kijelzőkkel szerelte a telefonjait. Ahogy olvasom a Z3-ban már elég jó kijelző van.
Van egy arányszám, amellyel azt adják meg, mekkora részét foglalja el a képet adó kijelző a teljes előoldalnak.
Meg kell nézni, a SONY minden modellel a lista végén van!

A SONY pár éve már a saját, Triluminos fejlesztésű kijelzőit használja, ami végre nem rossz!
A baj magával a technológiával, hogy IGEN hőmérséklet-érzékeny! Tehát 35 fok felett és -10 környékén erősen csökken a használhatósága.
Tudom, ez kb. olyan, mint az AMOLED-nél a kék pixelek elszíntelenedése, fokozatosan a fejlesztések küzdenek is ellene, attól függetlenül viszont még létező, komoly probléma.
Itt most az S5 mini és a Z1 Compact összehasonlításáról beszélünk. A Phonearena.com-on össze lehet hasonlítani a telefonokat méretileg, nézd meg a kettőt egymás mellett, kb ugyanaz az arány a két telónál.

Egyébként a Sony most kezdte csökkenteni a káva méretét, tehát ugye az arányt, ami szerintem a vízállóság miatt volt olyan rossz.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Damir írta: Itt most az S5 mini és a Z1 Compact összehasonlításáról beszélünk. A Phonearena.com-on össze lehet hasonlítani a telefonokat méretileg, nézd meg a kettőt egymás mellett, kb ugyanaz az arány a két telónál.

Egyébként a Sony most kezdte csökkenteni a káva méretét, tehát ugye az arányt, ami szerintem a vízállóság miatt volt olyan rossz.
Káva ide vagy oda , én sem szeretem a Sony készülékeit de ha választani kellene a kettő között mindenképpen Z1 C lenne. A Z1C-ben Snapdragon 800-as proci van +2 gb RAM+ Android 4.4 van ami még napjainkban is egy nagyon erős vas. A felső kategóriában van ilyen proci, G2, G PRO 2, STB.
Huawei MATE 9 Android 7
Flector 1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00 Taylor V9 - Lumia 1520
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Flector 1 »

Macika írta:ELNÉZÉST a címzettől (akinek a nevét nem írom ide, Ő TUDNI FOGJA), de rögtön ő jutott eszembe a cikket olvasva...

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/201 ... iciklisek/
Nagyon igaz,és nem csak közlekedőként tudom alátámasztani :!:
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

reddoors írta:
Damir írta: Káva ide vagy oda , én sem szeretem a Sony készülékeit de ha választani kellene a kettő között mindenképpen Z1 C lenne. A Z1C-ben Snapdragon 800-as proci van +2 gb RAM+ Android 4.4 van ami még napjainkban is egy nagyon erős vas. A felső kategóriában van ilyen proci, G2, G PRO 2, STB.
:yes: kivételesen maximálisan egyetértek. inkább tízszer a z1c mint az s5 mini. de hogy ne köpködjenek meg a samsung fanboyok nyugodtan mondhatom s5 mini helyett az lg "minit" is (g3s), azis kb ugyanolyan szégyenletes ár/érték arányú. a kb 2 évvel ezelőtti hw-ek ilyen árakon maximum a csak a márkanevet néző tucatvásárlónak vonzó ajánlatok.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

bladehu2 írta::yes: kivételesen maximálisan egyetértek. inkább tízszer a z1c mint az s5 mini. de hogy ne köpködjenek meg a samsung fanboyok nyugodtan mondhatom s5 mini helyett az lg "minit" is (g3s), azis kb ugyanolyan szégyenletes ár/érték arányú. a kb 2 évvel ezelőtti hw-ek ilyen árakon maximum a csak a márkanevet néző tucatvásárlónak vonzó ajánlatok.
Nagyon sokan nincsenek tisztába vele hogy gengébb hardver van a minikbe. Egyszerűen csak azt gondolják hogy kisebb.
A másik vásárlócsoport akinek meg túl nagy az 5+-os kijelző vagy egész egyszerűen csak nem vágyik csúcsteljesítményre.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Európában nem annyira szeretjük az iPhone-t

http://mobilport.hir24.hu/hirek/2014/10 ... -iphone-t/
Samsung galaxy s7 edge
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Limahl írta:Európában nem annyira szeretjük az iPhone-t

Nem szeretek ilyennel hencegni, de nekem NAGYON tetszik kívülről az iPhone6.
Nem, venni SOHA nem fogok olyat, de a külcsín az nagyon OK. Szerintem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Limahl
6. szint
6. szint

Samsung galaxy s7 edge
Limahl
6. szint
6. szint

Macika írta:
Limahl írta:Európában nem annyira szeretjük az iPhone-t

Nem szeretek ilyennel hencegni, de nekem NAGYON tetszik kívülről az iPhone6.
Nem, venni SOHA nem fogok olyat, de a külcsín az nagyon OK. Szerintem...
htc m8 is kb ilyen,a hátulja meg :D
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”