OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Segal írta:Köszönöm a jótanácsokat de makacs vagyok ilyen téren. (rontja a légellenállást a sisak ergo lassabb tőle az ember :mrgreen: , meg drámaian csökkenti az adrenalint)
Motort is ezért nem veszek mert azon tutira meghalnék az első héten....
ennél mi rontja a légellenállást? :D :)
Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

fefe86 írta:
Segal írta:Köszönöm a jótanácsokat de makacs vagyok ilyen téren. (rontja a légellenállást a sisak ergo lassabb tőle az ember :mrgreen: , meg drámaian csökkenti az adrenalint)
Motort is ezért nem veszek mert azon tutira meghalnék az első héten....
ennél mi rontja a légellenállást? :D :)
Ezek az időfutamra kihegyezett sisakok nem rosszak (bár ennél pont van jobb) de egyrészt rohadt drágák de még ez lenne a kisebbik baj a másik hogy hétköznapi használatra gyakorlatilag használhatatlanok (értsd 0 szellőzés)
Bár ha találnátok egy megfelelőt akkor sem venném meg mert onnantól tényleg lőttek az adrenalinnak. Ennyi erővel protektort is vehetnék de arról is kb ugyan az a véleményem mint a sisakról.
(volt már kulcscsonttörésem szóval tudom hogy mivel jár az esés de mondjuk az 35km/óránál volt... :mrgreen: )
Végülis mindegy bennem nincs ilyen téren félelemérzet meg amúgy is nálam vannak sokkal durvábban kerékpározók amire én is azt mondom hogy ha fizetnének se jönnék le...
pár példa
https://www.youtube.com/watch?v=B-BK2rx6Ro8
https://www.youtube.com/watch?v=afATpxz6Ves
https://www.youtube.com/watch?annotatio ... v1RR8vCbnI
https://www.youtube.com/watch?v=FkzJ7CRS89s
Hozzájuk képest mazsola vagyok...
Végül hogy mennyire nem játék amit csinálnak.
https://www.youtube.com/watch?v=tgyII3BCdBQ
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Érkezik a Windows 10 mindenre (szó szerint mindenre a telefonjainkra, tableteinkre, pc-re, laptopra stb)
Kép
Nem poénkodok tényleg ez lesz a neve az új windowsnak amit ma jelentettek be.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Mobiltárcáról lehet már tudni valamit? Jó lenne már telót használni kártya helyett.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Azt ígérték, hogy még az idén elindítják a kereskedelmi szolgáltatást, de semmi hír róla, aligha hiszem, hogy meglesz.
Úgy gondolom, a devizahitelesek kártalanítása rendesen elviszi a ráfordítható pénzeket...
These users thanked the author Macika for the post:
tnorbi (2014-10-01 szer. 10:47:56)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Macika írta:Azt ígérték, hogy még az idén elindítják a kereskedelmi szolgáltatást, de semmi hír róla, aligha hiszem, hogy meglesz.
Úgy gondolom, a devizahitelesek kártalanítása rendesen elviszi a ráfordítható pénzeket...
na meg minek is kapkodnának, a fixen lesarcolható éves kártyadíj az egy biztos bevétel amin nem kell osztozni a mobilszolgáltatókkal. ezért meg max a techfogékony emberek fizetnének, abból meg arányaiban elég kevés van. persze ott vannak a fiatalok, de azok nem nagyon szeretnek fizetni semmiért. ingyen meg nem fognak adni egy szolgáltatást mert az olyan igazi unortodox megoldás lenne :)
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

Segítségeteket kérném a döntésemben. Egy hónap múlva tudok venni egy telefont, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket és melyik boltból érdemes rendelni, vagy akár fel is mennék érte Pestre. Amit kinéztem az a Samsung Galaxy S5, illetve az LG G3. Mivel most egy S3 -asom van ezért egy kicsit az S5 felé húz a szívem.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Promi írta:Segítségeteket kérném a döntésemben. Egy hónap múlva tudok venni egy telefont, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket és melyik boltból érdemes rendelni, vagy akár fel is mennék érte Pestre. Amit kinéztem az a Samsung Galaxy S5, illetve az LG G3. Mivel most egy S3 -asom van ezért egy kicsit az S5 felé húz a szívem.
neked kell dönteni :D iphos szerű(knox)miatt root sem egyszerű,vagy szabad garázdaság,mint s3-mon.1 hónap után én feladtam s-5-öt ,jó teló,de randa :D s nekem kell a szabadság,knoxot,meg kenje hajára samu. nem bántam meg a cserét. ;)
Samsung galaxy s7 edge
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Promi írta:Segítségeteket kérném a döntésemben. Egy hónap múlva tudok venni egy telefont, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket és melyik boltból érdemes rendelni, vagy akár fel is mennék érte Pestre. Amit kinéztem az a Samsung Galaxy S5, illetve az LG G3. Mivel most egy S3 -asom van ezért egy kicsit az S5 felé húz a szívem.
Esetleg még az S5 mini is szóba jöhet, nem? Az is nagyon kis bitang jószág!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

Macika írta:
Esetleg még az S5 mini is szóba jöhet, nem? Az is nagyon kis bitang jószág!
A minit inkább mellőzném, továbbra is döntetlenül áll a 2 teló. Egyik ezért jobb, a másik másért. :)
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”