OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Limahl »

jani25 írta:
Limahl írta:több forumon olvastam,ez a vidi tesztek gyilkos vidije :D g3 jelentem ,.minden akadás,összemosodás nélkül fut.lehet nézegetni.kinél,hogy?
https://www.youtube.com/watch?v=b70kx57DlPE
H romon hibatlanul akadas mentes tokeletesen... Jo telefon ez na!
jaa :D megnéztük note 3 man kolegámnál,szépen összemosodik :D de nálam lapitopon is. telon meg semmi röcc,összemosodás. :o jó ez a g3 -om. :D
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

1 ideje próbálok már találni egy megfelelő kamerás szemüveget kerékpározáshoz. Jelentem végre sikerült.
Tehát az alapprobléma hogy ugyan kormányon van fényképezőgép (nem akciókamera de lényegébe annak használom és meg vagyok vele elégedve) viszont szerettem volna egy fejen viselhető rögzítési lehetőséget is. A probléma ott kezdődik (tudom hogy hülye vagyok) de nem vagyok hajlandó bukósosakot felvenni akkor sem ha 70km/órával száguldok lefelé akár forgalomba is...
Maradt tehát a szemüveg mint lehetőség (na jó lehetett volna fejpánt is de az mégsem az igazi)
A nagyobbik baj hogy szemüvegek közt 90% fölötti a számomra szemét kategória.
Tulajdonképpen az volt a lényeg hogy jó minőségbe rögzítsen FullHD minőségbe, az se baj ha tömörít is és nem csak nyers aviba vesz fel (vagy sz*rrá tömörít)
Tulojdonképpen 3 féle kategória vol.
1 "720p kategória"
Na ez a röhögtető kategória mert a 720p az annyit takar hogy 480x720-ba tud rögzíteni... Igazi filléres hulladékok.
2 "HD kategória"
Egy fokkal jobb mert ez már 720x1280 felbontást tud de jellemzően faék dizájnal, hulladék akksival rendelkeznek readásul aviba vesznek fel és a tesztvideó hát közelebb állt a VHS szinthez mint a HD-hoz.
2,5 " az új FullHD"
Ebbe a kategóriába mindössze egyetlen darab tartozott ezért lett csak plussz 0,5 szintes. Dizájn elmegy bár az optika úgy kiállt mint sportközvetítéseken a több méteres objektívek...
Ez is aviba rögzített de ez már elmegy minőségű volt (legyen dvd szint) viszont hiába volt a képeken FullHD meg 1080p felirat a leírásba 1080x1440 felbontás szerepelt (az életbe nem hallottam még róla...)
Már gondolkodtam is hogy esetleg legyen ez mert épp le volt akciózva amikor rátaláltam a harmadik kategória szintén egyetlen képviselőjére.
3 "aztaqrva kategória"
Valódi 1080p, H.264-es mpeg, komoly akksi, durva dizájn, vibrás jelzések, UV 400 védelem, 8 gigás ajándék micro sd :mrgreen: (eladó)
ő az
Kép
(halkan megjegyzem én a harmadik vásárló voltam azóta jött egy negyedik is de én voltam az egyedüli aki fehérbe vette az összes többi feketébe aminél sokkal kevésbé észrevehető a kamera de biztos nem kémkedési célokra vették... :laugh: )
Az első meglepetés ma ért csöngettek...
Október 16-tól jöhetett volna így nem is ennek az érkezésére gondoltam hanem egy másik rendelésemre de amikor nem a postás szállt ki a liftből hanem a dhl-es srác már játszottam a gondolattal hogy csak nem?? (doboz csomagolása alapján meg végképp)
Mivel amúgy is terveztem a kazettámon a legkisebb fog kicseréltetését ezért gondoltam egybekötöm egy tesztel.
Legelősször is kényelmes a szemüveg, egyszerű a kezelése mint a faék, valóban rezeg, ahoz képest hogy milyen hangyf*sznyi optika van benne számomra bőven jó minőségbe rögzít (persze ezt se a FullHD szintre sorolnám de magasan a legjobb) az egyetlen kényelmi negatívum hogy a töltésre szolgáló kábel nem ismeri fel pendrive-ként az eszközt pc-s összeköttetésnél így mindenképp kártyaolvasóval kell a videót pc-re juttatni.
Végül jöjjenek a képek
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mivel nem szeretnék mégegy hozzászólást csinálni ezért itt említem meg az új kilóméterórámat is :D
Kép

Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Csak egy mondat.

A kerékpár-bukósisak viselés/nemviselés kérdésével egy a baj.

Hogy NINCS, aki az mondja, mégis kellett VOLNA viselni...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Limahl írta:
jani25 írta:
Limahl írta:több forumon olvastam,ez a vidi tesztek gyilkos vidije :D g3 jelentem ,.minden akadás,összemosodás nélkül fut.lehet nézegetni.kinél,hogy?
https://www.youtube.com/watch?v=b70kx57DlPE
H romon hibatlanul akadas mentes tokeletesen... Jo telefon ez na!
jaa :D megnéztük note 3 man kolegámnál,szépen összemosodik :D de nálam lapitopon is. telon meg semmi röcc,összemosodás. :o jó ez a g3 -om. :D
Már megint a hülyeséged. Semmi nem mosódik össze Note-on. Lecserélted az S5öt, máris vagány a G3, eddig szar volt.
arnold93
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung SM-N9005 LG E730
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: arnold93 »

robrobzon írta:
arnold93 írta:jó estét! szükségem lenne egy androidos magyar,angol/angol,magyar forditora,ami tokeletesen fordit. az en andridom 2.3.4
Tökéletesen? Olyan nincs....

https://play.google.com/store/apps/deta ... .translate
kössz,ez már próbáltam s tul idiotan fordit. igaz,h nem tokeletest keresem de egy hasonlot legalabb ami nem fordit idiotan
Peace Of Mind
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Segal, valami kísértetiesen hasonló szemüveget láttam tegnapelőtt az Aldiban 20on-egynéhány ezresért.... :D ;)
Macika írta:Csak egy mondat.

én azt mondom, bukód lehet több is, de fejed csak egy van.... ;)
Segal
Admin segéd
Admin segéd

fefe86 írta:Segal, valami kísértetiesen hasonló szemüveget láttam tegnapelőtt az Aldiban 20on-egynéhány ezresért.... :D ;)
Macika írta:Csak egy mondat.

én azt mondom, bukód lehet több is, de fejed csak egy van.... ;)
Én valahogy az Aldi-t (és társait) messze nem a minőségi dolgokkal tudom összekötni hanem az olcsósággal. Tehát az lehet hogy hasonlóan nézett ki de hogy messze nem tudja ezt műszakilag abba biztos vagyok.

Köszönöm a jótanácsokat de makacs vagyok ilyen téren. (rontja a légellenállást a sisak ergo lassabb tőle az ember :mrgreen: , meg drámaian csökkenti az adrenalint)
Motort is ezért nem veszek mert azon tutira meghalnék az első héten....
saca1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: OnePlus 3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: saca1 »

[quote="Segal"]

3 "aztaqrva kategória"
Valódi 1080p, H.264-es mpeg, komoly akksi, durva dizájn, vibrás jelzések, UV 400 védelem, 8 gigás ajándék micro sd :mrgreen: (eladó)
ő az
Kép
(halkan megjegyzem én a harmadik vásárló voltam azóta jött egy negyedik is de én voltam az egyedüli aki fehérbe vette az összes többi feketébe aminél sokkal kevésbé észrevehető a kamera de biztos nem kémkedési célokra vették... :laugh: )
Az első meglepetés ma ért csöngettek...
Október 16-tól jöhetett volna így nem is ennek az érkezésére gondoltam hanem egy másik rendelésemre de amikor nem a postás szállt ki a liftből hanem a dhl-es srác már játszottam a gondolattal hogy csak nem?? (doboz csomagolása alapján meg végképp)
Mivel amúgy is terveztem a kazettámon a legkisebb fog kicseréltetését ezért gondoltam egybekötöm egy tesztel.
Legelősször is kényelmes a szemüveg, egyszerű a kezelése mint a faék, valóban rezeg, ahoz képest hogy milyen hangyf*sznyi optika van benne számomra bőven jó minőségbe rögzít (persze ezt se a FullHD szintre sorolnám de magasan a legjobb) az egyetlen kényelmi negatívum hogy a töltésre szolgáló kábel nem ismeri fel pendrive-ként az eszközt pc-s összeköttetésnél így mindenképp kártyaolvasóval kell a videót pc-re juttatni.

Tonképpen elárulnád a márkáját a szemüvegnek,mert lehet,hogy engem is érdekelne?
Ha már minen nap tekerek kb 30-40km-t, visszanézném este az érdekes dolgokat :-D
Segal
Admin segéd
Admin segéd

saca1 írta:Tonképpen elárulnád a márkáját a szemüvegnek,mert lehet,hogy engem is érdekelne?
Ha már minen nap tekerek kb 30-40km-t, visszanézném este az érdekes dolgokat :-D
persze Grilamid a márka de ne így keress rá.
Mivel egyetlen 1 ember árulja (nagyon el lehet beszélgetni a nővel és érti a nem létező angolomat is :mrgreen: )
ezért így keress rá a szemüvegre.
New HD 1080P Polarized Sunglasses Mini Camera Cam Sport Video Camcorder DVR 8GB
(ha veszel egyet max utalj rá hogy a másik magyartól hallottál róla egy fórumon had legyen ránk büszke)
A legfontosabb hogy még véletlenül se a buy it-es verziót válaszd mert úgy drága viszont az összes licitálósa 1 licittel kelt el (ugye ez visszanézhető) tehát így simán lehet nyerni kb 10ezret.
Annyira nem kapkodnak a termékért nyilván az olcsóbb hulladék kell a többségnek.
Ha esetleg picit hajlandó vagy leadni a minőségből (minden téren) akkor ilyen néven fut a féláron futó szemüveg (nálam a 2,5 kategória)
New Version 15MP HD Video Camera Sunglasses Sports Action DV Recorder Eyewear

További jó hír hogy ráírtam az eladóra (már hiányzott a dumálás vele :laugh: ) hogy mekkora meglepetést okozott meg mennyire elégedett vagyok stb csak az az egy apró hibája van a dolognak hogy nem ismeri fel a pc és így kénytelen leszek memóriakártyázni persze már válaszolt is hogy de működik csak összeköttetés után be kell kapcsolni a szemüveget.
KIpróbáltam és valóban működik így viszont tökéletes értékelést kap tőlem.
These users thanked the author Segal for the post:
saca1 (2014-09-30 kedd 20:10:24)
Rating: 2.63%
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:Köszönöm a jótanácsokat de makacs vagyok ilyen téren. (rontja a légellenállást a sisak ergo lassabb tőle az ember :mrgreen: , meg drámaian csökkenti az adrenalint)
Motort is ezért nem veszek mert azon tutira meghalnék az első héten....
Legalább az önkritikád a helyén van... :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”