A 820-am is produkálta ezt a melegedős jelenséget. Főleg Vibernél és netnél. Aztán pár hete felraktam ezt az update1-et és sokat javult a helyzet. Preview-en keresztül telepítettem.Danielkocso írta:Sziasztok!
1 hete használom a 930-at, és nagyon szeretem.
Sajnos a külföldi tulajokhoz hasonlóan én is tapasztalom a melegedést, ami hosszabb böngészés alatt egészen a forróságig elmegy, majd a készüléket alaphelyzetben magára hagyva visszahűl. Állítólag az is okozhatja, hogy bizonyos folyamatok beragadnak és túlpörgetik a processzort, remélhetőleg egy frissítéssel megoldódik majd ez a probléma. A másik az akkumulátor kicsi üzemideje, ami persze a kezdeti állandó nyomogatás miatt nem annyira releváns megállapítás, de nekem úgy tűnik hogy tényleg gyorsan merül a készülék mely akár összefüggésben lehet a nem optimális processzorhasználattal is. Másik apróbb szoftveres észrevételem, hogy bizonyos helyeken nem mélyfekete a háttér, amikor szerintem annak kéne lennie, ez csak azért kár mert a kijelző gyönyörű feketét tud produkálni. pl.: Böngésző felugró menüje.
A fekete ott nálam sem teljesen fekete. A választható "gombnál" nekem a könyvjelzők vannak beállítva, gyors váltogatásnál (menü-könyvjelző) jól látszik az árnyalatkülönbség.
A szótár bővítéssel igazad volt, sajnos magyar-fóbiája van az MS-nek...