Nincs és nem is lesz. A párosak jönnek be nekem is.tnorbi írta:Most látom, nincs S5-öd?
Samsung Galaxy S5
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Samsung Galaxy S5
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nekem is,de a magyar,g3 nál jobb sajna,az s5,ez van,pedig,lg mániás lettem,eszméletlen szép,s5 gagyifon kinézet mellete,3gb-os hoz nem volt szerencsém,de 2 gb -os akad xar,s5 minden tuti,ez döntött.moco írta:Nincs és nem is lesz. A párosak jönnek be nekem is.tnorbi írta:Most látom, nincs S5-öd?
Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Ez most komoly? S5-öt vettél?Limahl írta:Sokat vaccilálltam,de Lg g3 nem igazán azt hozta amit vártam,erösebb verzájára meg hiába várok,nem fog az nálunk kijönni,úgy hogy ma egyenlöre,vagy kettőre én is megjöttem 1 ideig ide.tenkjuh írta:Elolvasva az eddig hozzászólásokat úgylátom nem túl sokan használtok /használunk ilyen telót . Nekem nagy váltás volt iphone 3Gs után ! :-)
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Beszarástnorbi írta:Ez most komoly? S5-öt vettél?Limahl írta:Sokat vaccilálltam,de Lg g3 nem igazán azt hozta amit vártam,erösebb verzájára meg hiába várok,nem fog az nálunk kijönni,úgy hogy ma egyenlöre,vagy kettőre én is megjöttem 1 ideig ide.tenkjuh írta:Elolvasva az eddig hozzászólásokat úgylátom nem túl sokan használtok /használunk ilyen telót . Nekem nagy váltás volt iphone 3Gs után ! :-)
Az utóbbi időbe nem nevettem ilyen jót
A kiszámíthatatlan Limahl
Mindenesetre gratula a telefonhoz és üdvözlünk újra a Samsungosok között
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nocsak. Nocsak...Limahl írta:Sokat vaccilálltam,de Lg g3 nem igazán azt hozta amit vártam,erösebb verzájára meg hiába várok,nem fog az nálunk kijönni,úgy hogy ma egyenlöre,vagy kettőre én is megjöttem 1 ideig ide.tenkjuh írta:Elolvasva az eddig hozzászólásokat úgylátom nem túl sokan használtok /használunk ilyen telót . Nekem nagy váltás volt iphone 3Gs után ! :-)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Been thanked: 160 times
Mi lesz a rootal? Vagy inkább a romolással?Limahl írta:Sokat vaccilálltam,de Lg g3 nem igazán azt hozta amit vártam,erösebb verzájára meg hiába várok,nem fog az nálunk kijönni,úgy hogy ma egyenlöre,vagy kettőre én is megjöttem 1 ideig ide.tenkjuh írta:Elolvasva az eddig hozzászólásokat úgylátom nem túl sokan használtok /használunk ilyen telót . Nekem nagy váltás volt iphone 3Gs után ! :-)
OnePlus3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
Rootolni még lehet, noha a legújabb ROM-ot már csak kicsit macerásabban, Mobile Odin praktikákkal.robrobzon írta:Mi lesz a rootal? Vagy inkább a romolással?
A romolás az jó kérdés. Talán beáldozza a garit a 0x1 Knoxszal.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Been thanked: 747 times
tutira befogja áldozni (ha eddig nem tette )Lemon írta:Rootolni még lehet, noha a legújabb ROM-ot már csak kicsit macerásabban, Mobile Odin praktikákkal.robrobzon írta:Mi lesz a rootal? Vagy inkább a romolással?
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Szerintem meg nem. Hiszen az S5 a világ legjobb telefonja, az utolsó jó telefon amit a Samsung kiadott, mókolásra se szorul.Segal írta:tutira befogja áldozni (ha eddig nem tette )Lemon írta:Rootolni még lehet, noha a legújabb ROM-ot már csak kicsit macerásabban, Mobile Odin praktikákkal.robrobzon írta:Mi lesz a rootal? Vagy inkább a romolással?
OFF: Tegnap én is megnéztem ezt a csodakijelzős G3-at... Mellétettem a Note-ot, és hát nem ájultam el. Semmi különbséget nem éreztem... Lehet, hogy nagyítót kellett volna vinnem?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A G3 fényképezőgépe és a lézeres autofókusza jobb, mint bármelyik eddig mobilkészüléké.tnorbi írta:OFF: Tegnap én is megnéztem ezt a csodakijelzős G3-at... Mellétettem a Note-ot, és hát nem ájultam el. Semmi különbséget nem éreztem... Lehet, hogy nagyítót kellett volna vinnem?
Ebben nem lehet vita.
Sajnos azonban - mint minden elsőnek bevezetett technikai újítás - az UHD kijelző is agyonvágja a készüléket a nagy fogyasztása miatt.
Emiatt a második, harmadik gyártó már tud tanulni az első óhatatlan hibáiból.
Az LG mindig is újító kedvű volt, gondoljon mindenki az első 2magos készülékre vagy az első (és szinte egyetlen) sztereo fényképezőgéppel és kijelzővel felszerelt mobilra.
A brutális kijelzőfelbontás egészséges szemű ember számára nem jelent már semmit, hiszen már a FHD is azon határ felett van, amit az ember szabad szemmel képes pixelenként érzékelni (természetesen a rövidlátók közelről látják a pixeleket, ezért írtam az egészséges szemet). Ennek ellenére borítékolható, hogy tovább fognak folyni a fejlesztések a még nagyobb felbontás felé. Pedig már most tudható, hogy teljesen értelmetlen.
Az S5 mindenből a ma legjobbat tartalmazza, kivéve a kamerát és az élességállítást, abból van picivel jobb. Összességében azonban mégis a legjobb ma kapható okostelefon.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill