Sony Xperia Z2
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8Gb LG G3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Re: Sony Xperia Z2
Miért csak a gyári fájlkezelő kezeli a memóriakártyát?
Próbáltam X-plore, TCM de egyikkel se tudok törölni, mappát létrehozni.
Quickpic képnézegető beolvassa, de ott se tudok másolni áthelyezni.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
http://www.technet.hu/hir/20140321/kitk ... ndroid_44/ocsisayt írta:Miért csak a gyári fájlkezelő kezeli a memóriakártyát?
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Egy a KiteKat újításai közül...ocsisayt írta:Miért csak a gyári fájlkezelő kezeli a memóriakártyát?
Felháborító és indokolatlan.
Persze, roottal megoldható nagyon egyszerűen, van is rá free program a Play!-en, de egy Z2-est rootolni (alapból garivesztős a bootloader-nyitás)...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
A készülékemet eladtam, nagy csalódás volt!
A kezdeti pozitív benyomás után sok apróság volt, ami nem tetszett.
- A kijelző túl érzékeny, kb.2-3mm-re volt az ujjam a kijelzőtől és érzékelte. Zsebben hordva többször feloldotta a kijelzőt és sms-t küldött, hívást indított...
- A hátulja műanyag, nem edzett üveg, érződik a minőségen. Arról nem is beszélve, hogy az egyik saroknál kezdett elválni...
- 4K videó rögzítésekor pár perc után kilépett, kiírta, hogy a készülék túlmelegedése miatt kilép a kamera alkalmazásból (ez történt a virtuális valóság esetén is).
- Vízálló telefon lévén nem szerette ha vizes ujjal használtam, a kijelző érintésnek érezte és "megbolondult". Letörlés segített rajta.
- Telefonáláskor a hang minősége pocsék! Próbáltam a szűrőket illetve kikapcsolva is, de elég gáz!
- A csengőhangot és a hangerőt amikor kiválasztom, akkor mind a kettő hangszóró szól (alul és felül), de amikor hívnak és csöng a telefon, akkor csak az alsó szól, így sokkal halkabb a csengetési hangerő.
De, hogy pozitívat is írjak:
+ soha nem fagyott, nem lassult be
+ a kamerája szerintem a legjobb, gyönyörű képeket csinált.
Ha kérdeznének, én biztosan nem ajánlanám ezt a készüléket megvételre! Jó az irány a Sony-nak, de még kell csiszolni a minőségen.
A kezdeti pozitív benyomás után sok apróság volt, ami nem tetszett.
- A kijelző túl érzékeny, kb.2-3mm-re volt az ujjam a kijelzőtől és érzékelte. Zsebben hordva többször feloldotta a kijelzőt és sms-t küldött, hívást indított...
- A hátulja műanyag, nem edzett üveg, érződik a minőségen. Arról nem is beszélve, hogy az egyik saroknál kezdett elválni...
- 4K videó rögzítésekor pár perc után kilépett, kiírta, hogy a készülék túlmelegedése miatt kilép a kamera alkalmazásból (ez történt a virtuális valóság esetén is).
- Vízálló telefon lévén nem szerette ha vizes ujjal használtam, a kijelző érintésnek érezte és "megbolondult". Letörlés segített rajta.
- Telefonáláskor a hang minősége pocsék! Próbáltam a szűrőket illetve kikapcsolva is, de elég gáz!
- A csengőhangot és a hangerőt amikor kiválasztom, akkor mind a kettő hangszóró szól (alul és felül), de amikor hívnak és csöng a telefon, akkor csak az alsó szól, így sokkal halkabb a csengetési hangerő.
De, hogy pozitívat is írjak:
+ soha nem fagyott, nem lassult be
+ a kamerája szerintem a legjobb, gyönyörű képeket csinált.
Ha kérdeznének, én biztosan nem ajánlanám ezt a készüléket megvételre! Jó az irány a Sony-nak, de még kell csiszolni a minőségen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hohand 2014-07-06 vas. 12:21:41-kor.
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
Hát szerintem felejtsd el!
Persze, biztosan én fogtam ki hibásat, de ha más magyar fórumot elolvasol, akkor kb. 10 készülékből (Z2) 2 embernek nincs vele gondja!
Ennek az aránynak fordítva kellene lennie.
Persze, biztosan én fogtam ki hibásat, de ha más magyar fórumot elolvasol, akkor kb. 10 készülékből (Z2) 2 embernek nincs vele gondja!
Ennek az aránynak fordítva kellene lennie.
-
- Újonc
Nekem is nagy csalódás az üveg helyett műanyag, már van rajta pár karc, pedig nagyon vigyázok rá(ennyit karcállóságról).
Valamelyik nap a képeket nézegettem és nem akarta elforgatni, csak újraindítás után.
Nehezen talál wifit, lassan csatlakozik.
Elötte note3 volt, lehet utána a z2 szokatlan.
Valamelyik nap a képeket nézegettem és nem akarta elforgatni, csak újraindítás után.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha az elejéről beszélsz, akkor az bizony üveg, csak van rajta gyárilag egy fólia, ami sajnos karcolódik.ocsisayt írta:Nekem is nagy csalódás az üveg helyett műanyag, már van rajta pár karc, pedig nagyon vigyázok rá(ennyit karcállóságról).
-
- Újonc
Nekem az eleje is műanyag hatású, ha megkopogtatom elöl, hátul ugyanaz az a hang.Damir írta:Ha az elejéről beszélsz, akkor az bizony üveg, csak van rajta gyárilag egy fólia, ami sajnos karcolódik.ocsisayt írta:Nekem is nagy csalódás az üveg helyett műanyag, már van rajta pár karc, pedig nagyon vigyázok rá(ennyit karcállóságról).
A hátulja karcolódik nekem sajnos.