Sony Xperia Z2
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2
Specifikáció:
Méret: 146,8 x 73,3 x 8,2mm
Tömeg: 163g
Kijelző: 5,2" meretű, 1920x1080p (FullHD) felbontású, IPS technológia
SoC típusa: Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801
Processzor típusa: 2,3 GHz-es négymagos Krait 400
Grafikus chip: Adreno 330
RAM mérete: 3 GB
SIM mérete: microSIM
Memória mérete: 16GB, ebből elérhető 11,57GB
Memória bővíthetősége: microSD (max.128GB)
Platform: 4.4.2 (KitKat)
Akkumulátor kapacitása: 3200 mAh
Fő kamera: 20,7 MP, autófókusz, led segédfény, 1/2,3” szenzorméret
Másodlagos kamera: 2,2 MP
Videofelvétel: 4K/30fps, FullHD/60fps, HD/120fps
Egyéb tulajdonságok: NFC, BT 4.0, GPS, Wifi (802.11a/b/g/n/ac), FM rádió, IP58 por és vízállósági szabványnak megfelel.
Specifikáció:
Méret: 146,8 x 73,3 x 8,2mm
Tömeg: 163g
Kijelző: 5,2" meretű, 1920x1080p (FullHD) felbontású, IPS technológia
SoC típusa: Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801
Processzor típusa: 2,3 GHz-es négymagos Krait 400
Grafikus chip: Adreno 330
RAM mérete: 3 GB
SIM mérete: microSIM
Memória mérete: 16GB, ebből elérhető 11,57GB
Memória bővíthetősége: microSD (max.128GB)
Platform: 4.4.2 (KitKat)
Akkumulátor kapacitása: 3200 mAh
Fő kamera: 20,7 MP, autófókusz, led segédfény, 1/2,3” szenzorméret
Másodlagos kamera: 2,2 MP
Videofelvétel: 4K/30fps, FullHD/60fps, HD/120fps
Egyéb tulajdonságok: NFC, BT 4.0, GPS, Wifi (802.11a/b/g/n/ac), FM rádió, IP58 por és vízállósági szabványnak megfelel.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára hohand 2014-05-17 szomb. 15:41:32-kor.
- Rating: 2.63%
- hohand
- 1. szint
Re: Sony Xperia Z2
"Hosszas" keresgélés és nézelődés után ilyen készüléket vettem."
Más tulajdonosoknak véleményét, észrevételét várom.
Illetve akit érdekelnek részletek, szívesen válaszolok rá.
Más platformról váltottam (ismét) Androidra, nagy összehasonlításom nincs, de annyi biztos, hogy gyors, nem akad.
Az összeszerelése hibátlan, masszív a ház.
Nagyon jó, hogy van (kettő állású) külön kamera gomb.
Ami furcsa így 1nap után, hogy pl. Modern Combat 4 játéknál a kijelző szélén ott marad a navigációs sáv (ha így hívják).
A többinél még nem néztem...
Más platformról váltottam (ismét) Androidra, nagy összehasonlításom nincs, de annyi biztos, hogy gyors, nem akad.
Ami furcsa így 1nap után, hogy pl. Modern Combat 4 játéknál a kijelző szélén ott marad a navigációs sáv (ha így hívják).
- hohand
- 1. szint
Az akkuja eddig jól bírja! Reggel vettem le a töltőről, autóban BT-hoz kapcsolódva volt, wifi folyamatosan bekapcsolva, volt telefonálás, nyomkodás, netezés... és még 73%-on van a töltöttség.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00 Taylor V9 - Lumia 1520
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Nos engem is érdekel ez a teló,valszeg ősszel a z3 megjelenése után meg is veszem.Azért furcsállom ennek a topiknak az ignorálását.Csúcs teló,de csak samu és lg folyik már mindenhol.
Használd egészséggel,a tapasztalataidat azért írd le,biztos nem csak én olvasom majd el.
Üdv
Használd egészséggel,a tapasztalataidat azért írd le,biztos nem csak én olvasom majd el.
Üdv
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Szia, régi ismerős, megint összeakadt az utunk...hohand írta:"Hosszas" keresgélés és nézelődés után ilyen készüléket vettem."
Jól emlékszem, hogy az almától tértél meg?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- hohand
- 1. szint
Hello!
Köszönöm ezt a szivélyes fogadtatást...
Igen is, meg nem is. Almám volt előtte, de nem tértem meg 100%-ban, mert "hivatalból" van még pár alma termékem és lesz is.
De valóban, 5S-ről váltottam erre.
Lassan 1hónap utána azt kell, hogy mondjam, meg vagyok elégedve vele. Nagyon szép képeket készít, eddig ne mvolt fagyás vagy bármi hasonló.
Ami nem tetszik, hogy a képernyő elég érzékeny. Pl. ha kapok egy Viber üzenetet és zsebben van, akkor hajlamos "feloldódni" a kéernyő és elbarangolni erre-arra. Néha csak a billentyűzet kattogásra leszek figyelmes, mire megnézem, már pár játék meg van nyitva jobb esetben. Vettem hozzá aztali dokkolót, így nem kell nyitogatni a kis ajtót rajta, mert a mágneses csatlakozón tölti, közben pedig beállíthatok akár a képekből egy slideshow-t is, mint egy digitális képkeret.
A vizállóságát elég hamar teszteltem és jól vizsgázott. Eddig bejött a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem.
Igen is, meg nem is. Almám volt előtte, de nem tértem meg 100%-ban, mert "hivatalból" van még pár alma termékem és lesz is.
Lassan 1hónap utána azt kell, hogy mondjam, meg vagyok elégedve vele. Nagyon szép képeket készít, eddig ne mvolt fagyás vagy bármi hasonló.
Ami nem tetszik, hogy a képernyő elég érzékeny. Pl. ha kapok egy Viber üzenetet és zsebben van, akkor hajlamos "feloldódni" a kéernyő és elbarangolni erre-arra. Néha csak a billentyűzet kattogásra leszek figyelmes, mire megnézem, már pár játék meg van nyitva jobb esetben. Vettem hozzá aztali dokkolót, így nem kell nyitogatni a kis ajtót rajta, mert a mágneses csatlakozón tölti, közben pedig beállíthatok akár a képekből egy slideshow-t is, mint egy digitális képkeret.
A vizállóságát elég hamar teszteltem és jól vizsgázott. Eddig bejött a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Ki kell kapcsolni a viberben ezt a funkciót , és máris meg van oldva ...hohand írta:Hello!
Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Akkor mi a probléma ? Ha ennek ellenére is felold akkor az ön készülékében van a hiba ...hohand írta:Köszi, azon már túl vagyok!
Huawei MATE 9 Android 7
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Asszem megvan az N8-am utódja. Majd jövőre lehet beruházok egyre.
Azt néztem, hogy míg a Z és a tab Z között alig volt különbség, addig a Z2 és a tab Z2 között több van. Pl. kameraügyileg...
A viszonylag nagy szenzor és a 120 FPS eléggé motivál engem.
Viszont a két tab között néhány apróságot leszámítva igazából nincs is különbség.
Összehasonlításban azt néztem, hogy a Tab Z-nél nem írják pl az USB töltést, sem az FM rádiót. pedig van...
Erősebb a proci, több a RAM (de minek) ...meg vízállóbb.
A koppintásos feloldást én kikapcsoltam, mert ha kézben cipelem gyakran felold a kijelző.
Azt néztem, hogy míg a Z és a tab Z között alig volt különbség, addig a Z2 és a tab Z2 között több van. Pl. kameraügyileg...
A viszonylag nagy szenzor és a 120 FPS eléggé motivál engem.
Viszont a két tab között néhány apróságot leszámítva igazából nincs is különbség.
Összehasonlításban azt néztem, hogy a Tab Z-nél nem írják pl az USB töltést, sem az FM rádiót. pedig van...
Erősebb a proci, több a RAM (de minek) ...meg vízállóbb.
A koppintásos feloldást én kikapcsoltam, mert ha kézben cipelem gyakran felold a kijelző.