Mindenképpen javaslom neked a delight szoftvert a gyári, vagy bármilyen mást szoft helyett, mert fényévekkel jobb, komolyan ég és föld a differencia. És ha gond az angol, már valóban, pár hónapja elérhető magyar nyelven is a cfw. Le a kalappal a delight csapat előtt, nagyszerű munkát végeznek, és teljesen használhatóvá gyúrják a valljuk be azért mára már kissé lassúcska, butácska, elavult és nem túl acélos symbiant..peterb írta:Hasonlóképpen vagyok ezekkel én is, mennyire segíthet ezeken egy CFW? Akár olyan áron is, ha utána csak angolul beszél. Az említett Delight-ra ránéztem, a change log nagy része nekem nem sokat mond, de látok pár hasznos tételt is a kisebb-nagyobb bosszantó dolgokra. HA nem ront semmit a mostani helyzethez képest, de pl. végre menne a zseblámpa és a rezgő hívásjelzés takarékos módban is, és letakarítaná róla azt a rengeteg fölösleges vackot, akkor nekem már megérné. :-)tkiceg írta:Hihetetlen hogy állandóan van valami ezzel a telefonnal, pedig alapjáraton nálam mindig is csak nokia jöhetett szóba, és a symbian is bejön nekem, a hibáin kívül. Ez a c7-es is majdnem tökéletes számomra, leszámítva a kameráját, mert az siralmas szerintem, és egy kicsit lassúcska is azért az egész rendszer, de nekem ez se gond.. De hát így..
De csodát ne várjál pl a gps-el kapcsolatban, nekem nem segitett rajta a friss szoft se, hol van jel hol nincs, van amikor fél napig bármikor nézem van jel, van mikor 2 napig semmi

De én már beletörődtem a hibákba, használom ameddig tudom, vagy akarom. Bezzeg bármilyen wp rendszerű nokián működik a térkép is mindig.. Gondolkoztam egy 701-es vagy 808-as nokián mint következő telefon ami szóba jöhet nálam, de inkább nem. Bármennyire is szeretem végsősoron a symbiant, és hosszú évek óta használom, sajnos elég volt egyelőre így gondolom. Megvárom milyen lesz az új "droidos" nokia, hátha bejön és megfelelő lesz számomra valamelyik (már ha egyáltalán lesz több belőle). Egyszerűen a windows nálam esélytelen, ronda, testreszabhatatlan, korlátolt, zárt, á.. ios iphone, samsung droid stb szintén kizárt nálam.. Jó lenne nekem a jelenlegi jó öreg c7-sem is a hibák és hiányosságokon kívűl, (azért a kamerája meg az akksi üzemideje is megérne pár siránkozós misét, de már azt is megszoktam) De akkor is mindent egybevetve már néha elmegy a kedvem tőle. Plusz nem is egyszer cserben hagyott már pont mikor nem kellett volna, pl váratlan fagyások, gps hiba, akksi rohamos merülése stb.. Meg sajnos már elavult is az egész történet, semmi fejlesztés rá, senki nem ír már rá új programokat. A keménymag kivételével senki nem foglalkozik már vele. Lehet hogy előveszem inkább az egyik régi telefonom, mondjuk a 6610-est, azzal nincs gond