Sajnos a Nokiáé voltva legjobb....bobvosgy írta:Hát szép meg biztos jó is,de tőlem kb 40 km-re lévő várost mutat.Így nem az igazi.De azért kösziDamir írta:Ha widgetet is akarsz, akkor qooWeather vagy WeatherClock.

Sajnos a Nokiáé voltva legjobb....bobvosgy írta:Hát szép meg biztos jó is,de tőlem kb 40 km-re lévő várost mutat.Így nem az igazi.De azért kösziDamir írta:Ha widgetet is akarsz, akkor qooWeather vagy WeatherClock.
gondolom arra rájöttél hogy valami erősen KH-s (kontakt hiba) benne. de ha sokat kocogtatod akkor előbb utóbb más is az lesz amit lehet hogy nem lehet majd egy pucolással javítani. ha érzel magadban elég ügyességet, türelmet és megvannak a _megfelelő_ szerszámaid hozzá akkor szedd szét és pucold meg a vaku érintkezőit. persze benne van a pakliban hogy a villanó modulon belül van a kh, de akkor legalább tudni fogod hogy cserélni kell.elam65 írta:Tegnap produkálta először,hogy fényképezésnél nem vakuzott(kellet volna).
Kikapcs,újraindít ,de nem változott a dolog!
Aztán óvatosan az asztal sarkához kocogtattam,és lám jó lett!
A gondom az hogy sokszor csinálja ezt,-de a kocogtatás mindig helyrehozza!
Mi lehet ez?
Szétkapjam,lehet valami érintkezési probléma?
(van a youtube-on jó kis szétszedős videó)
A nokia ilyen, ha nem gariba csinálja akkor aranyárban mérik a munkát. Te meg megtanultad hogy erősen rángatni csak a benzines láncfűrészt szabadelam65 írta:Maga a slot 1 dollár körül van-tudom hogy infrával vagy hőlégfúvóval kell kimelegíteni mert pákával nem lehet odaférni-és tudom hogy szakértelmet meg tudást ,felelősséget vár el ez a meló-na de ne már hogy 20+10 és az anyag meg cirka 300 ft.
Na jól kifakadtam-jövő hét csütörtökre állítólag elkészül-ilyen ökörséget nem csinálok még1x!
Nem tudja valaki ingyen cserélik a micro SIM-et normálra vagy van ára,vagy van valami duma amit megesznek(ledobálja a hálózatról meg ilyenek)
az nagyon egyszerű, mondd az igazat: normál méretű kártya kell a telefonodba és eddig adapterrel használtad de egyrészt megrendült a bizalmad a micro kártyában (az más kérdés hogy a saját rángatásod miattelam65 írta:Csak azt nem tudom hogy magyarázzam be az ügyintézőnek,hogy micro SIM helyett normál méretűt szeretnék???
Így van, normál méretet is ki lehet törni, de attól még ott lesz a lyuk a micro sim körül, amitől megint lehet törés. Ajánlok egy olyan microSIM adaptert inkább, ami teljesen körbeveszi a kártyát, mindenféle lyuk nélkül, így nehezen fog beleakadni a pöckökbe.bladehu2 írta:az nagyon egyszerű, mondd az igazat: normál méretű kártya kell a telefonodba és eddig adapterrel használtad de egyrészt megrendült a bizalmad a micro kártyában (az más kérdés hogy a saját rángatásod miattelam65 írta:Csak azt nem tudom hogy magyarázzam be az ügyintézőnek,hogy micro SIM helyett normál méretűt szeretnék???), másrészt meg ha ugyis cserélni kell akkor minek adaptereznél továbbra is. nekik édesmindegy ám hogy milyet adnak. amugy mintha a microsim az olyan lett volna hogy ki lehetett volna törni a hitelkártya méretű plasztiklapból úgy is hogy normál sim legyen. de ez csak halványan rémlik és lehet hogy rosszul emlékszem.
Én is vettem a biztonság kedvéért Micro SIM Adapter-t ( hogy bármikor vissza tudjam dobni N8-ba pl. ) , ennek teljesen jól passzoló a méretezése.elam65 írta:Köszönöm a tippeket fiúk!
Ha elkészül a telóm-kénytelen leszek valami megoldást találni,mert ezzel az adapterrel nem dugom be a SIM-et még1x!
Vagy intézek egy normál méretű kártyát vagy utána nézek annak az adapternek amit Damir ajánl-ahol nincs rajta lyuk!
Azért szimpatikusabb az adapter,mert telefonváltáskor már nagy valószínűséggel olyan lesz a készülék amibe micro SIM kell.
Bár lassan a a nano-nál tartunk.
Van egy hetem hogy elrendezzem-majd beszámolok róla!
Köszönöm még1x Urak