Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Szaisztok!!
Végre eladásra kerülne a nokia 5800-am (product kód: 0570203, rm-356). Mivel sajna frissítés útján angol lett, magyarra változtatnám, de hát ugye már megszünt a Navifirm így nem tudok nekem megfelelő product kód után nézni. Segítenének pls h találjak? a prod. kód szerinte Blue south asia.
picit későn ébredek sajnos. Köszi
Végre eladásra kerülne a nokia 5800-am (product kód: 0570203, rm-356). Mivel sajna frissítés útján angol lett, magyarra változtatnám, de hát ugye már megszünt a Navifirm így nem tudok nekem megfelelő product kód után nézni. Segítenének pls h találjak? a prod. kód szerinte Blue south asia.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Lehetőségek Nokia gyári szoftverek letöltéséheznudli10 írta:Szaisztok!!
Én a másodikat próbáltam csak és működik.
Egy kérdést csak egy helyre! Köszi.
- janer6328
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 _ SGS 2
- Has thanked: 4 times
Gmail címtárból a névjegyeket hogyan lehet vissza rakni az 5800-ba?
A telefonon SyncML szinkronizálás -kapcsolat hiba- val nem müködik...
Ez alapján csináltam: http://almost-a-technocrat.blogspot.com ... oogle.html
Gmail-ből exportáltam a cím listám manuálisan, majd rámásoltam a sd-card-ra, de ez csak 1db contact.vcard amit ugye 1db névjegynek olvas be ez a...!
A pc suite sem igazán boldogúl...
Segítség...
A telefonon SyncML szinkronizálás -kapcsolat hiba- val nem müködik...
Ez alapján csináltam: http://almost-a-technocrat.blogspot.com ... oogle.html
Gmail-ből exportáltam a cím listám manuálisan, majd rámásoltam a sd-card-ra, de ez csak 1db contact.vcard amit ugye 1db névjegynek olvas be ez a...!
A pc suite sem igazán boldogúl...
Segítség...
- janer6328
- Újonc
Vagy most tényleg egyesével kell lementenem a 428 db névjegyet h a nokia be tudja olvasni?
Én szerettem ezt a telefont de egy (SGS4) android után, kényszerből újra használnom kell, hát vannak bajok. Főleg a logikátlan, menük, almenük, opciók, opciójának, a profiljának a beállításában keresni valamit... Nem csodálom h az lett a nokia sorsa ami... S4 minden 1x-bb, ott van ahol keresi az felhasználó, és nem utolsó sorban működik is...
Én szerettem ezt a telefont de egy (SGS4) android után, kényszerből újra használnom kell, hát vannak bajok. Főleg a logikátlan, menük, almenük, opciók, opciójának, a profiljának a beállításában keresni valamit... Nem csodálom h az lett a nokia sorsa ami... S4 minden 1x-bb, ott van ahol keresi az felhasználó, és nem utolsó sorban működik is...
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
SGS4 után szokatlan? Na ne. Nekem is furcsa lenne régi bmw-be ülni új merci után. Mégis egykor előbbi is nagyon elég volt.janer6328 írta:Vagy most tényleg egyesével kell lementenem a 428 db névjegyet h a nokia be tudja olvasni?
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2267560
- These users thanked the author nagy.renato for the post:
- szabi113 (2015-04-30 csüt. 02:54:31)
- Rating: 2.63%
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- janer6328
- Újonc
nagy.renato írta:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2267560
Köszönöm a gyors segítséget! Ma este imámba foglalom a neved!
1 hete élek névjegyek nélkül, vagyis csak azzal a 30-al amit nap mint nap használok. Amiket felsoroltam, kipróbáltam, de többre se kedvem se időm nem volt. Pedig anno valami ilyesmi kellett az androidizálódáshoz is, így már eszembe jutott...
Még 1x köszi a megoldást!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Sziasztok!
Van egy gondom. Van-e arra lehetőség, hogy a telóban lévő wifi kódot ki tudjam olvasni?
Az történt, hogy a lakásban van wifi és a teló is csatlakozik hozzá. Viszont, ez több éve megy és sajna elfelejtettem a belépési jelszót. Páromnak most vettünk új készüléket és nem tudom csatlakoztatni a wifire, mert a jelszót szerencsésen elfelejtettem.
Sajna a routeren sem tudok jelszót változtatni, mert ahhoz is kellene a jelenlegi.
Van egy gondom. Van-e arra lehetőség, hogy a telóban lévő wifi kódot ki tudjam olvasni?
Az történt, hogy a lakásban van wifi és a teló is csatlakozik hozzá. Viszont, ez több éve megy és sajna elfelejtettem a belépési jelszót. Páromnak most vettünk új készüléket és nem tudom csatlakoztatni a wifire, mert a jelszót szerencsésen elfelejtettem.
Sajna a routeren sem tudok jelszót változtatni, mert ahhoz is kellene a jelenlegi.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- nbabb23
- 1. szint
- Készüléktípus: Note3
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 2 times
Wefi nevu progival nekem ment régen. Egyébként van minden routerhez egy admin jelszó, ami mindig működik vagy egy full reset gomb.Walaki01 írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%
- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Ha PC/notesz is csatlakozik a routerhez wifin, azon megjeleníthető a jelszó.
Üdv!
- Vityaz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
- Has thanked: 6 times
Sziasztok!
Lenne egy problémám!
Lehet,hogy már valaki feltette ezt a kérdést de ne keljen végig olvasnom mind a 158 oldalt!
Tehát: telóm reggel még tökéletesen működött de du. már nem akart működni a kijelző érintésre!Kijelző érintésre nem reagál!
Akksi ki,pin kódot nem tudom beütni!
Reset!
Semmi !
Lenne egy problémám!
Lehet,hogy már valaki feltette ezt a kérdést de ne keljen végig olvasnom mind a 158 oldalt!
Tehát: telóm reggel még tökéletesen működött de du. már nem akart működni a kijelző érintésre!Kijelző érintésre nem reagál!
Akksi ki,pin kódot nem tudom beütni!
Reset!
Semmi !