Nokia Lumia 820
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia Lumia 820
Nem tudom, de lehet én csináltam rosszul valamit, de azt írták hogy a "Lumia Black"-ben már lesz külön állítható hangerő funkció(rendszer-, telefon-, média- és alkalmazás hangok), na ez nekem nincs, meg azt is írták sok fórumon hogy ebbe a frissítésbe már lehetőség lesz alkalmazások memóriakártyára való mozgatása, hát ez sincs, pedig nagyon előnyös lenne mivel az a durva 5GB belső hely nagyon sok mindenre nem elég, főleg ha játékot telepítene valaki, vannak olyan játékok ami több mint 800MB, játszanék is vele ha lenne hely a telóban(SixGuns 440MB;telepítve 852MB, Sims FreePlay 556MB;telepítve kb.1,2GB, Asphalt 8:Airborne 820MB;telepítve kb.1,5 GB, Dungeon Hunter 4 960MB;telepítve kb.1,7GB, és még sorolhatnám, a jelenleg felsoroltak közül csak a SixGuns van vent mert a többi nem fér el, és még mellette rengeteg hasznos app amit mindennap használok,úgyhogy a 7,3ból 5,8 használt;ebből alkalmazások 3,2GB,térképek 163MB,rendszer 1,9 GB és egyéb 592MB[ <-na ez mi a tököm????? ] szóval kevés és jól jönne ha az alkalmazásokat lehetne telepíteni memkarira) meg az a baj hogy az Office csak telómemót meg Skydrive-ot támogat, memókarit nem sajna!. Amúgy nagyon különbség amit észre vettem hogy gyorsabban bootol a teló, hamarabb betölt a "Black" mint az "Amber".
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Hangerő állítás csak 8.1-ben lesz, te kevered a saját sms és egyéb hangok beállításának lehetőségével. SD-re szerintem abban sem lehet majd alkalmazást rakni, de az officet remélhetőleg megoldják. Térképet most is át lehet rakni wp8 topikban le van írva.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 2. szint
én kérek elnézést azért mert más fórumok rossz infót adnak ki.a 8.1ről annyit hallottam hogy lesz valamikor,de hogy mi új lesz benne az kérdéses...Pacee írta:Hangerő állítás csak 8.1-ben lesz, te kevered a saját sms és egyéb hangok beállításának lehetőségével. SD-re szerintem abban sem lehet majd alkalmazást rakni, de az officet remélhetőleg megoldják. Térképet most is át lehet rakni wp8 topikban le van írva.
-
- Újonc
- Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Nem tudom, hogy véletlen egybeesés, de amióta fent van a black azóta iszonyúan gyorsan merül az akku. Eddig nem volt ilyen problémám pedig lassan 1 éve van meg. Nálatok nem produkál ilyen hibát a telefon, mert ha nem akkor irány a szervíz:(
Nem tudom, hogy véletlen egybeesés, de amióta fent van a black azóta iszonyúan gyorsan merül az akku. Eddig nem volt ilyen problémám pedig lassan 1 éve van meg. Nálatok nem produkál ilyen hibát a telefon, mert ha nem akkor irány a szervíz:(
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Nálam teljesen rendben van az aksi, semmi galibát nem okozott eddig a "black" leszámítva, hogy az ebay appot újra kellett telepíteni.ntamas írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Köszönöm! Akkor irány a javítóműhely.csokabi írta:Nálam teljesen rendben van az aksi, semmi galibát nem okozott eddig a "black" leszámítva, hogy az ebay appot újra kellett telepíteni.ntamas írta:Sziasztok!
-
- 2. szint
valamivel jobban merül az aksi a black alatt, reggel 6kor vettel le a telóm és 45%ot esett...valami biztos nem 100as a black környékén,mert az amber alatt ugyan ennyi idő alatt 25-30%ot esett csakntamas írta:Köszönöm! Akkor irány a javítóműhely.csokabi írta:Nálam teljesen rendben van az aksi, semmi galibát nem okozott eddig a "black" leszámítva, hogy az ebay appot újra kellett telepíteni.ntamas írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a Nokia Data Package Manager által csak - független magyar szoft - a GDR2-es Amber érhető/tölthető le? A GDR3-at - független magyar - honnan lehetne letölteni? A letöltős változat érdekelne / a telefonos frissítést hanyagolnám és még a Blacket is /, ha létezik Amber szoft. GDR3-as letölthetős formában.
Érdeklődöm, hogy a Nokia Data Package Manager által csak - független magyar szoft - a GDR2-es Amber érhető/tölthető le? A GDR3-at - független magyar - honnan lehetne letölteni? A letöltős változat érdekelne / a telefonos frissítést hanyagolnám és még a Blacket is /, ha létezik Amber szoft. GDR3-as letölthetős formában.
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Nem kell elnézést kérni. A tömör fogalmazás oka, hogy mobilról írtam.Spityu27 írta:én kérek elnézést azért mert más fórumok rossz infót adnak ki.a 8.1ről annyit hallottam hogy lesz valamikor,de hogy mi új lesz benne az kérdéses...Pacee írta:Hangerő állítás csak 8.1-ben lesz, te kevered a saját sms és egyéb hangok beállításának lehetőségével. SD-re szerintem abban sem lehet majd alkalmazást rakni, de az officet remélhetőleg megoldják. Térképet most is át lehet rakni wp8 topikban le van írva.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 2. szint
elvileg a letöltős verzió már frissített...Feco23 írta:Sziasztok!