Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

Nem tudom, de lehet én csináltam rosszul valamit, de azt írták hogy a "Lumia Black"-ben már lesz külön állítható hangerő funkció(rendszer-, telefon-, média- és alkalmazás hangok), na ez nekem nincs, meg azt is írták sok fórumon hogy ebbe a frissítésbe már lehetőség lesz alkalmazások memóriakártyára való mozgatása, hát ez sincs, pedig nagyon előnyös lenne mivel az a durva 5GB belső hely nagyon sok mindenre nem elég, főleg ha játékot telepítene valaki, vannak olyan játékok ami több mint 800MB, játszanék is vele ha lenne hely a telóban(SixGuns 440MB;telepítve 852MB, Sims FreePlay 556MB;telepítve kb.1,2GB, Asphalt 8:Airborne 820MB;telepítve kb.1,5 GB, Dungeon Hunter 4 960MB;telepítve kb.1,7GB, és még sorolhatnám, a jelenleg felsoroltak közül csak a SixGuns van vent mert a többi nem fér el, és még mellette rengeteg hasznos app amit mindennap használok,úgyhogy a 7,3ból 5,8 használt;ebből alkalmazások 3,2GB,térképek 163MB,rendszer 1,9 GB és egyéb 592MB[ <-na ez mi a tököm????? ] szóval kevés és jól jönne ha az alkalmazásokat lehetne telepíteni memkarira) meg az a baj hogy az Office csak telómemót meg Skydrive-ot támogat, memókarit nem sajna!. Amúgy nagyon különbség amit észre vettem hogy gyorsabban bootol a teló, hamarabb betölt a "Black" mint az "Amber".
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Hangerő állítás csak 8.1-ben lesz, te kevered a saját sms és egyéb hangok beállításának lehetőségével. SD-re szerintem abban sem lehet majd alkalmazást rakni, de az officet remélhetőleg megoldják. Térképet most is át lehet rakni wp8 topikban le van írva.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Spityu27
2. szint
2. szint

Pacee írta:Hangerő állítás csak 8.1-ben lesz, te kevered a saját sms és egyéb hangok beállításának lehetőségével. SD-re szerintem abban sem lehet majd alkalmazást rakni, de az officet remélhetőleg megoldják. Térképet most is át lehet rakni wp8 topikban le van írva.
én kérek elnézést azért mert más fórumok rossz infót adnak ki.a 8.1ről annyit hallottam hogy lesz valamikor,de hogy mi új lesz benne az kérdéses...
ntamas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ntamas »

Sziasztok!
Nem tudom, hogy véletlen egybeesés, de amióta fent van a black azóta iszonyúan gyorsan merül az akku. Eddig nem volt ilyen problémám pedig lassan 1 éve van meg. Nálatok nem produkál ilyen hibát a telefon, mert ha nem akkor irány a szervíz:(
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

ntamas írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy véletlen egybeesés, de amióta fent van a black azóta iszonyúan gyorsan merül az akku. Eddig nem volt ilyen problémám pedig lassan 1 éve van meg. Nálatok nem produkál ilyen hibát a telefon, mert ha nem akkor irány a szervíz:(
Nálam teljesen rendben van az aksi, semmi galibát nem okozott eddig a "black" leszámítva, hogy az ebay appot újra kellett telepíteni.
ntamas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ntamas »

csokabi írta:
Nálam teljesen rendben van az aksi, semmi galibát nem okozott eddig a "black" leszámítva, hogy az ebay appot újra kellett telepíteni.
Köszönöm! Akkor irány a javítóműhely.
Spityu27
2. szint
2. szint

ntamas írta:
csokabi írta:
Köszönöm! Akkor irány a javítóműhely.
valamivel jobban merül az aksi a black alatt, reggel 6kor vettel le a telóm és 45%ot esett...valami biztos nem 100as a black környékén,mert az amber alatt ugyan ennyi idő alatt 25-30%ot esett csak
Feco23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Feco23 »

Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a Nokia Data Package Manager által csak - független magyar szoft - a GDR2-es Amber érhető/tölthető le? A GDR3-at - független magyar - honnan lehetne letölteni? A letöltős változat érdekelne / a telefonos frissítést hanyagolnám és még a Blacket is /, ha létezik Amber szoft. GDR3-as letölthetős formában.
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Spityu27 írta:
Pacee írta:Hangerő állítás csak 8.1-ben lesz, te kevered a saját sms és egyéb hangok beállításának lehetőségével. SD-re szerintem abban sem lehet majd alkalmazást rakni, de az officet remélhetőleg megoldják. Térképet most is át lehet rakni wp8 topikban le van írva.
én kérek elnézést azért mert más fórumok rossz infót adnak ki.a 8.1ről annyit hallottam hogy lesz valamikor,de hogy mi új lesz benne az kérdéses...
Nem kell elnézést kérni. A tömör fogalmazás oka, hogy mobilról írtam. ;)
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Spityu27
2. szint
2. szint

Feco23 írta:Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a Nokia Data Package Manager által csak - független magyar szoft - a GDR2-es Amber érhető/tölthető le? A GDR3-at - független magyar - honnan lehetne letölteni? A letöltős változat érdekelne / a telefonos frissítést hanyagolnám és még a Blacket is /, ha létezik Amber szoft. GDR3-as letölthetős formában.
elvileg a letöltős verzió már frissített...
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”