Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Xedrak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: Xedrak »

jossy írta:
Xedrak írta:Szervusztok,

használ valaki vezeték nélküli töltőt, akár gyárit akár egyéb megoldást? Megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait..
Üdv.
Én erősen gondolkoztam rajta mert most már 2-3 ezerért is találtam ilyen töltöt.
De!!
Sok álmatlan éjszaka után arra a következtetésre jutottam hogy miért is kell nekem ilyen??
Mert hát ugye felrakod a "párnácskára" tölteni.. Aztán jön egy hivás, leveszed... Visszarakod, jöne egy sms, leveszed, visszarakod...
Ez nem tesz tul jót az aksinak...
Igy én ugy döntöttem hogy inkább kihagyom...

Hmm, jogos........
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

Akkor a te 1020ad is külföldi mint az én 820am,ebben az esetben az ilyen soft cserebere nem számít :)
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Sziasztok! Nem 820-am van, de azért leírom a tapasztalataim, elég király dolog egy ilyen töltő, nem kell ugye az usb portot koptatni amikor mászkál az ember a lakásban/irodában és közben jön egy hívás

No meg akinek van egy kis kreatív fantáziája, be is tudja építeni aszallapba (épp dolgozom ezen) és akkor már mindjárt milyen vagány, no meg hely takarékos, abszolút rendet hagy maga után, nem is látszik :)
De van topikja is a vezeték nélküli töltésnek :)
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Spityu27
2. szint
2. szint

Xedrak írta:
jossy írta:
Xedrak írta:Szervusztok,

használ valaki vezeték nélküli töltőt, akár gyárit akár egyéb megoldást? Megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait..
Üdv.
Én erősen gondolkoztam rajta mert most már 2-3 ezerért is találtam ilyen töltöt.
De!!
Sok álmatlan éjszaka után arra a következtetésre jutottam hogy miért is kell nekem ilyen??
Mert hát ugye felrakod a "párnácskára" tölteni.. Aztán jön egy hivás, leveszed... Visszarakod, jöne egy sms, leveszed, visszarakod...
Ez nem tesz tul jót az aksinak...
Igy én ugy döntöttem hogy inkább kihagyom...

Hmm, jogos........
az új tipusú aksik erre a dologra már nem érzékenyek, annyit töltesz rá ammenyit akarsz,az rosszabb ha az usb port megy szarrá
Xedrak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Xedrak »

Spityu27 írta:Akkor a te 1020ad is külföldi mint az én 820am,ebben az esetben az ilyen soft cserebere nem számít :)
Azért mindíg is kalózkodás volt, mármint a nem prod. kódnak megfelelő szoftver felrakása. (Ezt a rizikót mindegyikünk maga vállaja :shifty: )

Az értékesítő boltok is szoktak rendelkezni ezzel kapcsolatban (természetesen teljesen jogosan).
A NOKIA garival kapcsolatban feltételezem, hogy külföldi, esetleg nem EU országból származó készülék gyári garija itthon nem annyira érvényesíthető.

De biztos van itt a fórumozók között valaki aki ezt pontosan tudja.
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Xedrak írta:
Spityu27 írta:Akkor a te 1020ad is külföldi mint az én 820am,ebben az esetben az ilyen soft cserebere nem számít :)
Azért mindíg is kalózkodás volt, mármint a nem prod. kódnak megfelelő szoftver felrakása. (Ezt a rizikót mindegyikünk maga vállaja :shifty: )

Az értékesítő boltok is szoktak rendelkezni ezzel kapcsolatban (természetesen teljesen jogosan).
A NOKIA garival kapcsolatban feltételezem, hogy külföldi, esetleg nem EU országból származó készülék gyári garija itthon nem annyira érvényesíthető.

De biztos van itt a fórumozók között valaki aki ezt pontosan tudja.
T-mobilos készülékem alaplapját és akkuját az osztrák nokia cserélte garanciában.
Feco23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Feco23 »

Sziasztok,

Érdeklődöm, hogy a Nokia Suite használható a Névjegyzék áttöltésére/visszaállítására?
Spityu27
2. szint
2. szint

Nem,de a készülék rendelkezik felhő alapú biztonsági mentéssel,microsoft fiók szükséges hozzá :)
spider2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: spider2 »

Spityu27 írta:
spider2 írta:
Spityu27 írta:fletettem az eredeti rendszert a telómra mivel arra már elérhető a black, nos nagy csalódás volt mert nem jelezte, sőt a nokia szerverén sincs fent mert csak az ambert engedi letölteni, a blacket nem :( így hát visszatettem a magyart :)
Én meguntam a várakozást a T-nél és a 1020-ra felraktam a már black angol független (CV) image-t és hibátlanul megy 3 napja. ;)
csak ha menet közben megadja magt a teló úgy hogy nem tudod az eredeti t-s rendszert visszatenni akkor ugrik a garid
Ha megadja magát a teló akkor a szolgáltató sem fogja tudni hogy milyen szoft volt rajta. Nem fognak azzal szórakozni hogy azt kiderítsék. ;)
Spityu27
2. szint
2. szint

ha valaki online flasheli a telót akkor azt rögzíti a nokia szervere sajnos :( és a t-szerviz le tudja kérni az adott telóhoz hogy milyen szoft lett rátéve, ha valaki offline csinálja akkor marad csak titokbnan a nokia elött :)
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”