Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Feco23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: Feco23 »

Spityu27 írta:
farkas-laci írta:
Spityu27 írta:meglett a kicsike :) olcsó kategóriás, saudi arabia edition :D de már lecserélve magyarországi szoftverre :D
Hol vetted, ha nem vagyok indiszkrét?
partnero gsm,budapest
2 év Nokia garanciával vagy 1 év bolti garral vetted?
Milyen product codos a telefon eredetileg? A szoftver cserével nem "ugrik" a garancia - esetleges frissítés során sem?
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

1 év boltival vettem középkeleti származású, a dobozán rajta van hogy 12hó garancia, 2 évet csak az európai készülékek kapnak, amúgy a gari nem nagyon izgat, azinkább hogy 30ezerrel olcsóbb volt mint az európai, amúgy meg kicsi a valószínűsége hogy megdöglik, igaz mörfi törvénye az hogy ami elromolhat el is romlik, de ez nem kötelező feltétel minden elromolható dologra :D mivel bolti garis(adás-vételis gari levél), erre nem vonatkozik a nokia korlátozott garancia jogköreamúgy sokkal jobb a magyar rendszerrel, mert az eredetivel nem megy az LTE, feláll rá de mobilnet nuku, a magyarral meg tökéletes! frissítéskor meg eleve nem ugorhat a gari mivel hivatalos frissítés lett rá feltéve amit a nokia és a microsoft adott ki, az alapból megilleti a telefont :D
Feco23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black

Hozzászólás Szerző: Feco23 »

Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy az USA-ból vásárolt L820-ra megoldható a magyar független szoftver felrakása?
Spityu27
2. szint
2. szint

Feco23 írta:Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy az USA-ból vásárolt L820-ra megoldható a magyar független szoftver felrakása?
nem mert más az rm-xxx száma, az usa rm-824, ami itt került kiadásra az rm-825!
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Spityu27 írta:1 év boltival vettem középkeleti származású, a dobozán rajta van hogy 12hó garancia, 2 évet csak az európai készülékek kapnak, amúgy a gari nem nagyon izgat, azinkább hogy 30ezerrel olcsóbb volt mint az európai, amúgy meg kicsi a valószínűsége hogy megdöglik, igaz mörfi törvénye az hogy ami elromolhat el is romlik, de ez nem kötelező feltétel minden elromolható dologra :D mivel bolti garis(adás-vételis gari levél), erre nem vonatkozik a nokia korlátozott garancia jogköreamúgy sokkal jobb a magyar rendszerrel, mert az eredetivel nem megy az LTE, feláll rá de mobilnet nuku, a magyarral meg tökéletes! frissítéskor meg eleve nem ugorhat a gari mivel hivatalos frissítés lett rá feltéve amit a nokia és a microsoft adott ki, az alapból megilleti a telefont :D
Magyarul nincs rá igazi garancia. Ha valami gond van, akkor hátul a boltban mókolnak valamit vele. Nekem ez volt az első nokiám aminél érvényesítenem kellett a gyártói garanciát... Azzal, hogy magyar szoftvert tettél rá eleve buktad volna a garit, ha egyáltalán lenne rá (rendes gyártói garanciára gondolok). Ne tévesszük meg a tapasztalatlan vásárlókat! A bolti garancia az nem garancia. Ha a szervizes meg tudja csinálni, akkor megcsinálja. De például alaplap cserére és új nokia aksira ne nagyon számítson senki.
Spityu27
2. szint
2. szint

csokabi írta:
Spityu27 írta:1 év boltival vettem középkeleti származású, a dobozán rajta van hogy 12hó garancia, 2 évet csak az európai készülékek kapnak, amúgy a gari nem nagyon izgat, azinkább hogy 30ezerrel olcsóbb volt mint az európai, amúgy meg kicsi a valószínűsége hogy megdöglik, igaz mörfi törvénye az hogy ami elromolhat el is romlik, de ez nem kötelező feltétel minden elromolható dologra :D mivel bolti garis(adás-vételis gari levél), erre nem vonatkozik a nokia korlátozott garancia jogköreamúgy sokkal jobb a magyar rendszerrel, mert az eredetivel nem megy az LTE, feláll rá de mobilnet nuku, a magyarral meg tökéletes! frissítéskor meg eleve nem ugorhat a gari mivel hivatalos frissítés lett rá feltéve amit a nokia és a microsoft adott ki, az alapból megilleti a telefont :D
Magyarul nincs rá igazi garancia. Ha valami gond van, akkor hátul a boltban mókolnak valamit vele. Nekem ez volt az első nokiám aminél érvényesítenem kellett a gyártói garanciát... Azzal, hogy magyar szoftvert tettél rá eleve buktad volna a garit, ha egyáltalán lenne rá (rendes gyártói garanciára gondolok). Ne tévesszük meg a tapasztalatlan vásárlókat! A bolti garancia az nem garancia. Ha a szervizes meg tudja csinálni, akkor megcsinálja. De például alaplap cserére és új nokia aksira ne nagyon számítson senki.
ha ilyen gond lenne vele, azért nem postázom pestre, van itt helybe is megbízható mobil szerviz :D
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Spityu27 írta:
csokabi írta:
ha ilyen gond lenne vele, azért nem postázom pestre, van itt helybe is megbízható mobil szerviz :D
Én értem, hogy te tisztában vagy vele, hogy milyen feltételekkel vásároltad a mobilt. Azonban vannak olyanok is akiket teljesen hidegen hagy a mobilok világa, egyszerűen csak szükségük van rá, mint egy eszközre. Nem cserélik fél évente és nem jár rá a kezük öt percenként. Ők azért könnyen megszívhatják az ilyen bolti garanciával. Hiszen ők csak azt látják, hogy kapnak garit, de azt nem tudják, hogy bazi nagy idézőjelben kell elképzelniük ezt a "szolgáltatást". Ezért írtam, hogy aki tök véletlenül betéved ide, mert pont eljött az 5 éves mobilváltás ideje ne szívja meg csúnyán ezzel a megtévesztő kifejezéssel.
Spityu27
2. szint
2. szint

én értelek, csak sok embernek nem mind1 hogy 84ezerért megvesz egy felsőkategóriás telót 2 év garival, vagy 30ezerrel bolti garival...
Spityu27
2. szint
2. szint

a telenornál is lassan elérhető lesz a Black, a vodafone-nál már elérhető, a független és t-s telefonokra még várni kell sajna :(
elyha
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 830

Hozzászólás Szerző: elyha »

Ma reggel tudtam frissíteni black-re (voda).
Miben külömbözik az amber-től?
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”