zozor írta:Üdvözlet!
2 hónapja gond nélkül nyúzok egy 820-ast- viszont van egy dolog, amit nem értek. Ha szinkronizálni szeretném a képeket az asztali WP alkalmazással a notebookkal, kiírja, hogy Szinkronizálás sikertelen (WP....-kép neve-), próbáljam újra. Mappát is megadtam neki, mégsem szinkronizál. A zenéket sikerült, de a képekkel hadilábon állok. Csak a fájlok tallózásánál tudom kimásolni a képeket. Mit csinálok rosszul?
Ja és még valami:
http://www.windowsphone.com/hu-HU/how-t ... te-history itt az van, hogy van 3. verziófrissítés, viszont nálam az operációs rendszer verziója: 8.0.10328.78- T-Mobile. Vagy nem elérhető a 3. verzió. Ez a szolgáltató miatt van, azt írja az oldal. Telefonfrissítéskor is azt írja, hogy a telefon naprakész. De akkor mikorra várható az újabb frissítés?
Köszönöm!
beállítások -> névjegy -> további információ -> belső vezérlőprogram verziószáma: 3047.0000.132x.30xx = ez a legfrissebb wp8 820-ra, a t-mob nem ad ki béta vagy fejlesztői verziót, csak amit ő által tesztelt verziót! elvileg a nokia január közepe-vége fele adja ki a wp8.1 frissítést! kérdéses hogy a t-mob engedni fogja-e
de a legjobb tipp, tegyél fel szolgáltató független romot,igaz a product code miatt reklamálni fog, de nem kell foglalkozni vele, én ugyan ezt csináltam egy kínai 620sal és működött
. a függőség megmarad, de akkor a nokiától kapod közvetlenül a telóra a frissítést