Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

csuri04:
Titanium Backup-al.
Lewis0214
1. szint
1. szint

Hello.

Valaki el tudná nekem magyarázni mire jó az, ha a Google Play Moddolva van? Ezt találtam ma:
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=647479

És arra lennék kíváncsi, hogy ez így mire használható? Például ha letöltök egy játékot kalóz változatban akkor is frissíteni fogja a Google Play? Vagy egyáltalán mire jó? Valamint azt hogy kell megoldani, hogy ne legyen régiókódos a Play Áruház? Az a Multi DPI?
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Sziasztok!
Ma feltettem a Golden eye 12, 4.3-as romot. Találtam hozzá fehér tárcsázót, elemlámpát, minden tetszik. Csak az a bibim:
Hogy rendszeresen eltűnik a szolgáltató, egy fehér behajtani tilos lessz a térerő helyett. Ha hívom, csörög, felvehető, lehet beszélni, de az állapotnál nincs szolgáltató. Egy csomó 4.3-as modemet felraktam, de mindegyikkel ugyanazt csinálja. Valakinek van valami ötlete? :duhos2: :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

stukker írta:Sziasztok!
Ma feltettem a Golden eye 12, 4.3-as romot. Találtam hozzá fehér tárcsázót, elemlámpát, minden tetszik. Csak az a bibim:
Hogy rendszeresen eltűnik a szolgáltató, egy fehér behajtani tilos lessz a térerő helyett. Ha hívom, csörög, felvehető, lehet beszélni, de az állapotnál nincs szolgáltató. Egy csomó 4.3-as modemet felraktam, de mindegyikkel ugyanazt csinálja. Valakinek van valami ötlete? :duhos2: :cry3:
Nekem is az van, vagyis én is a fehér tárcsázó és egyéb szépségek miatt tettem fel. Nálam rendesen mutat a térerő ikon, de full vipe kellett még a frissítéshez is! A wipe előtt a wifi vacakolt, de utána megjavult. Már csak fehér samsungos billentyűzetet keresek hozzá, de nem találok sajna. :hmm2:
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

laczine írta:
stukker írta:Sziasztok!
Nekem is az van, vagyis én is a fehér tárcsázó és egyéb szépségek miatt tettem fel. Nálam rendesen mutat a térerő ikon, de full vipe kellett még a frissítéshez is! A wipe előtt a wifi vacakolt, de utána megjavult. Már csak fehér samsungos billentyűzetet keresek hozzá, de nem találok sajna. :hmm2:
Nekem most sikerült elflesselni!
Az XDA oldalon, ha lefele bóklászol, ott van a VHT-DIALER-REC-DB.zip, az a fehér tárcsázó. Azt töltsd le és tedd fel.
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

Nekem most sikerült elflesselni!
Az XDA oldalon, ha lefele bóklászol, ott van a VHT-DIALER-REC-DB.zip, az a fehér tárcsázó. Azt töltsd le és tedd fel.[/quote]

Az megvan! :D Fehér Samsungos billentyűzetet keresek és azt nem találok. A tárcsázó, névjegyek, telefon fehér. A menüt a Wanam Xposed-del tudtam beállítani olyan színűre amilyenre akarom :D Csak a bill marad fekete :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Lewis0214 írta:Hello.

Valaki el tudná nekem magyarázni mire jó az, ha a Google Play Moddolva van? Ezt találtam ma:

És arra lennék kíváncsi, hogy ez így mire használható? Például ha letöltök egy játékot kalóz változatban akkor is frissíteni fogja a Google Play? Vagy egyáltalán mire jó? Valamint azt hogy kell megoldani, hogy ne legyen régiókódos a Play Áruház? Az a Multi DPI?
Szia. Azért vigyázz ezekkel, ugyanis elcseszheti az eredeti playt...mint nekem. Le kellett formázni a telót, hogy visszaálljon. Amúgy nem tudom, hogy kapcsolódik ez a kérdés ehhez: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás :hmm2:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Lewis0214 írta:Hello.

Tényleg nem ide tartozik de most jó napod van jöjjenek a válaszok
A módosított play arra jó hogy a licenszet kérő alkalmazások átmenjenek a vizsgálaton. Tulajdonképpen olyan mint a lucky patcher csak nem kell vele pöcsölni. Frissíteni viszont nem fogod tudni csak megint telepíteni a máshonnan beszerzett frissebb verziót.
Azt hogy minden ország engedélyezett legyen azt nem tudod megoldani azt viszont igen hogy angol legyen az alapértelmezett szerintem oda minden engedélyezve van de 100%-ig nem vagyok bewnne biztos. Ettől függetlenül sok előnye nincs mert ha alkalmazás kell akkor ugyis be tudod máshonnan szerezni ha meg telefont vennél akkor a postázási címnél ugyis bukta van.
A MultiDPI a kijelzőn megjelenő tartalom méretezése állítsd át bátran kisebbre vagy nagyobbra egy újraindítást fog kérni a telefon és az új elredezést használja. Ha nem tetszik akkor visszaállítod.
Ez a videó épp Note3-ról készült de a lényeg ugyanaz
http://www.youtube.com/watch?v=Qqmjg7im ... e=youtu.be
Lewis0214
1. szint
1. szint

Értem. Köszi Segal.
Időközben találtam egy Market Enabler programot amivel működik az országváltás. De sok értelme valóban nincs. Bár a probléma inkább abból van, hogy az ingyenes programokat nem igazán pakolják fel a netre. Aptoide megoldás lehet erre, de ott is nagyon ritka az ilyen. Max ha In-App-Purchase van benne akkor felkerül.
csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Lewis0214 írta:
csuri04 írta:Szasztok.

Nekem még MGI rom van fent Phil touch recoerybe hiba nélkül müködik, természetesen rootolt rom.
Az lenne a kérdésem mivel tud többet az 4.3.
Érdemes fladni a rootot az új rom miatt?
Fözöttet még nem próbáltam, melyik a legnépszerübb?
Mi az, hogy feladni a rootot? Már a 4.3 is az első megjelenés óta rootolt. Sokkal gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb a 4.3. Annyi a buktató, hogy eltűnik a garancia az új, zárt bootloader miatt.
És nem kell főzött ROM sem.
Sziasztok.
Feltettem magamnak a 4.3 telenoros romot. Szeretném rootolni, melyik root fájlal lehetséges?
Illetve Odinbol feltettem rá a Philz touch recoveryt de nem tölt be hanem azt irja ki amikor be akarok lépni a recoverybe hibát ír ki.
Mi a megoldás hogy a recoverybe beléphessek újra kell romolnom? Vagy tegyek rá egy másikat odinból?
Ti melyik recoveryt használjátok, linket is kérnék hozzá.
Ha egy másik fajtát teszek fel hogyan lehet törölni az előzőt?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”