Beépített GPS erősítése

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Beépítet GPS erősítése

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

janek, nem tudod, az enyem miert hulyeskedik? par hozzaszolassal feljebb leirtam, hogy mit csinal...
Hendrix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Hendrix »

dbcooper írta:janek, nem tudod, az enyem miert hulyeskedik? par hozzaszolassal feljebb leirtam, hogy mit csinal...
milyen kábellel csináltad?
dbcooper
1. szint
1. szint

Hendrix írta:
dbcooper írta:janek, nem tudod, az enyem miert hulyeskedik? par hozzaszolassal feljebb leirtam, hogy mit csinal...
most nincs benne kabel. az eredeti antenna csinalna a dolgokat...
amugy, amikor elveszti a jelet, megfigyeltem, hogy a gsm jel is elvesz... aztan minjart vissszajon.
Hendrix
1. szint
1. szint

dbcooper írta:
Hendrix írta:
most nincs benne kabel. az eredeti antenna csinalna a dolgokat...
amugy, amikor elveszti a jelet, megfigyeltem, hogy a gsm jel is elvesz... aztan minjart vissszajon.
hm... érdekes
azt hittem h bennt van a kábel.

neked is letört az egyik pöcök nem?
dbcooper
1. szint
1. szint

igen.. az egyik, a masikat meg elgorbitettem.... kellett nekem hozzanyulni.. oo jajjjj
segitsen mar valaki, pls!!! barmit adok erte, meg a fel karomat is:P
Hendrix
1. szint
1. szint

dbcooper írta:igen.. az egyik, a masikat meg elgorbitettem.... kellett nekem hozzanyulni.. oo jajjjj
segitsen mar valaki, pls!!! barmit adok erte, meg a fel karomat is:P
én pl tegnap mikor letörtem beszartam rendesen
kerestem egy félmilis rézdrótot és belehajlítottam úgy ah a régi volt én pl így meg tudtam csinálni max cseppentesz rá egy kis ragasztót de ne pillanatragasztót azt szét is tudod szedni ha vmi nagy gebasz lenne
én a koliba a telefonkábelt csapoltam meg :D
abból hajtottam ilyen kis érintkezőt de kiszedtem mikor janek mondta a másik megoldást
dbcooper
1. szint
1. szint

Hendrix írta:
kerestem egy félmilis rézdrótot és belehajlítottam úgy ah a régi volt én pl így meg tudtam csinálni max cseppentesz rá egy kis ragasztót de ne pillanatragasztót azt szét is tudod szedni ha vmi nagy gebasz lenne
abból hajtottam ilyen kis érintkezőt de kiszedtem mikor janek mondta a másik megoldást
de ez elvileg kellene mukodjon, mert ha az auto tetejere teszem megy, ha leveszem, megall... mi ennek az oka?
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

dbcooper írta:
Hendrix írta:
de ez elvileg kellene mukodjon, mert ha az auto tetejere teszem megy, ha leveszem, megall... mi ennek az oka?
Nem emlékszem pontosan a tied előéletére.El van az érintkező is törve?Ha igen,akkor az eredeti antennával már nem lesz jó,csak vezetékkel,mert az eredeti hangolva volt és azért kellett a test neki.Valószínűleg ha fémet raksz mögé,megfogod,akkor kihangolódik.Rakj rá vezetéket és kezd el 3mm-ként vagdalni míg jó nem lesz.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Remélem tudtok nekem segíteni :D

Én nem a GPS-em akarom moddolni... Hanem a wifim és a bluetooth-om (mivel ugyan az az antennája)
Nem is igazán moddolni, hanem valami megoldást találni... Mert elszakadt az a kis antenna :S És a bluetooth-om az most max 30 cm-ről működik csak... A wifi az úgy ahogy jó...

Itt olvasom, hogy a gyári antenna hangolva van ezért kell neki a test... Tehát ha pl a gyári(hangolt) antennába egy picit is belepiszkálunk és van rá test is kötve akkor az már nem lesz jó ugye? Mert akkor nálam ez történt a BT-vel...
Bluetooth és wifi-nek is csak 1 szál kell??? A másik az szintén test?
Kép
Kép
dbcooper
1. szint
1. szint

strust írta:Remélem tudtok nekem segíteni :D

Én nem a GPS-em akarom moddolni... Hanem a wifim és a bluetooth-om (mivel ugyan az az antennája)
Nem is igazán moddolni, hanem valami megoldást találni... Mert elszakadt az a kis antenna :S És a bluetooth-om az most max 30 cm-ről működik csak... A wifi az úgy ahogy jó...

Itt olvasom, hogy a gyári antenna hangolva van ezért kell neki a test... Tehát ha pl a gyári(hangolt) antennába egy picit is belepiszkálunk és van rá test is kötve akkor az már nem lesz jó ugye? Mert akkor nálam ez történt a BT-vel...
Bluetooth és wifi-nek is csak 1 szál kell??? A másik az szintén test?
gozom nincs hol van a bluetooth antennaja, de fizikat tanultam, es az biztos, hogy ha a gyari antennara van kotve( az egyik biztos test) test az azert van, hogy modulalni lehessen a frekvenciat (vagy valahogy igy nevezik). Kodenzatorral lehet megoldani (ha pontosabba erdekel eloveszem a fuzetem), de nem ez a lenyeg. A bluetooth is meg a wifi is tobb frekvencian mukodik, ezert kell modulalni az antennat, szoval ha az gyarilag be volt allitva, es te 5mm-t hozzaraktal az antennahoz, nagy valoszinuseggel csak rontottal rajta. ha jobb jelet akarsz, akkor vagy atallitod a rezgokort (azt hoszem igy nevezik) az "uj" antennad fuggvenyeben, vagy viszel magaddal huszfele antennat amit allandoan cserelsz a kivant frekvencia fuggvenyeben. A gps-nel azert mukodik a dolog, mert kicsi frekvenciatartomanyban mukodik, viszont nem vagyok benne biztos hogy modolt gpssel amerikaban is kepes lennek befogni muholdat....
Válasz küldése

Vissza: “Modding”