Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
- Lewis0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
Hello.
Valaki el tudná nekem magyarázni mire jó az, ha a Google Play Moddolva van? Ezt találtam ma:
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=647479
És arra lennék kíváncsi, hogy ez így mire használható? Például ha letöltök egy játékot kalóz változatban akkor is frissíteni fogja a Google Play? Vagy egyáltalán mire jó? Valamint azt hogy kell megoldani, hogy ne legyen régiókódos a Play Áruház? Az a Multi DPI?
Valaki el tudná nekem magyarázni mire jó az, ha a Google Play Moddolva van? Ezt találtam ma:
És arra lennék kíváncsi, hogy ez így mire használható? Például ha letöltök egy játékot kalóz változatban akkor is frissíteni fogja a Google Play? Vagy egyáltalán mire jó? Valamint azt hogy kell megoldani, hogy ne legyen régiókódos a Play Áruház? Az a Multi DPI?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Sziasztok!
Ma feltettem a Golden eye 12, 4.3-as romot. Találtam hozzá fehér tárcsázót, elemlámpát, minden tetszik. Csak az a bibim:
Hogy rendszeresen eltűnik a szolgáltató, egy fehér behajtani tilos lessz a térerő helyett. Ha hívom, csörög, felvehető, lehet beszélni, de az állapotnál nincs szolgáltató. Egy csomó 4.3-as modemet felraktam, de mindegyikkel ugyanazt csinálja. Valakinek van valami ötlete?

Ma feltettem a Golden eye 12, 4.3-as romot. Találtam hozzá fehér tárcsázót, elemlámpát, minden tetszik. Csak az a bibim:
Hogy rendszeresen eltűnik a szolgáltató, egy fehér behajtani tilos lessz a térerő helyett. Ha hívom, csörög, felvehető, lehet beszélni, de az állapotnál nincs szolgáltató. Egy csomó 4.3-as modemet felraktam, de mindegyikkel ugyanazt csinálja. Valakinek van valami ötlete?

LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
- laczine
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 25 times
Nekem is az van, vagyis én is a fehér tárcsázó és egyéb szépségek miatt tettem fel. Nálam rendesen mutat a térerő ikon, de full vipe kellett még a frissítéshez is! A wipe előtt a wifi vacakolt, de utána megjavult. Már csak fehér samsungos billentyűzetet keresek hozzá, de nem találok sajna.stukker írta:Sziasztok!
Hogy rendszeresen eltűnik a szolgáltató, egy fehér behajtani tilos lessz a térerő helyett. Ha hívom, csörög, felvehető, lehet beszélni, de az állapotnál nincs szolgáltató. Egy csomó 4.3-as modemet felraktam, de mindegyikkel ugyanazt csinálja. Valakinek van valami ötlete?![]()

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G4 D815
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 13 times
Nekem most sikerült elflesselni!laczine írta:Nekem is az van, vagyis én is a fehér tárcsázó és egyéb szépségek miatt tettem fel. Nálam rendesen mutat a térerő ikon, de full vipe kellett még a frissítéshez is! A wipe előtt a wifi vacakolt, de utána megjavult. Már csak fehér samsungos billentyűzetet keresek hozzá, de nem találok sajna.stukker írta:Sziasztok!
Hogy rendszeresen eltűnik a szolgáltató, egy fehér behajtani tilos lessz a térerő helyett. Ha hívom, csörög, felvehető, lehet beszélni, de az állapotnál nincs szolgáltató. Egy csomó 4.3-as modemet felraktam, de mindegyikkel ugyanazt csinálja. Valakinek van valami ötlete?![]()
Az XDA oldalon, ha lefele bóklászol, ott van a VHT-DIALER-REC-DB.zip, az a fehér tárcsázó. Azt töltsd le és tedd fel.
LG G4 D815 (32GB)
- laczine
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 25 times
Nekem most sikerült elflesselni!
Az XDA oldalon, ha lefele bóklászol, ott van a VHT-DIALER-REC-DB.zip, az a fehér tárcsázó. Azt töltsd le és tedd fel.[/quote]
Az megvan!
Fehér Samsungos billentyűzetet keresek és azt nem találok. A tárcsázó, névjegyek, telefon fehér. A menüt a Wanam Xposed-del tudtam beállítani olyan színűre amilyenre akarom
Csak a bill marad fekete 
Az XDA oldalon, ha lefele bóklászol, ott van a VHT-DIALER-REC-DB.zip, az a fehér tárcsázó. Azt töltsd le és tedd fel.[/quote]
Az megvan!

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Szia. Azért vigyázz ezekkel, ugyanis elcseszheti az eredeti playt...mint nekem. Le kellett formázni a telót, hogy visszaálljon. Amúgy nem tudom, hogy kapcsolódik ez a kérdés ehhez: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolásLewis0214 írta:Hello.

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Tényleg nem ide tartozik de most jó napod van jöjjenek a válaszokLewis0214 írta:Hello.
A módosított play arra jó hogy a licenszet kérő alkalmazások átmenjenek a vizsgálaton. Tulajdonképpen olyan mint a lucky patcher csak nem kell vele pöcsölni. Frissíteni viszont nem fogod tudni csak megint telepíteni a máshonnan beszerzett frissebb verziót.
Azt hogy minden ország engedélyezett legyen azt nem tudod megoldani azt viszont igen hogy angol legyen az alapértelmezett szerintem oda minden engedélyezve van de 100%-ig nem vagyok bewnne biztos. Ettől függetlenül sok előnye nincs mert ha alkalmazás kell akkor ugyis be tudod máshonnan szerezni ha meg telefont vennél akkor a postázási címnél ugyis bukta van.
A MultiDPI a kijelzőn megjelenő tartalom méretezése állítsd át bátran kisebbre vagy nagyobbra egy újraindítást fog kérni a telefon és az új elredezést használja. Ha nem tetszik akkor visszaállítod.
Ez a videó épp Note3-ról készült de a lényeg ugyanaz
http://www.youtube.com/watch?v=Qqmjg7im ... e=youtu.be
- Lewis0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
Értem. Köszi Segal.
Időközben találtam egy Market Enabler programot amivel működik az országváltás. De sok értelme valóban nincs. Bár a probléma inkább abból van, hogy az ingyenes programokat nem igazán pakolják fel a netre. Aptoide megoldás lehet erre, de ott is nagyon ritka az ilyen. Max ha In-App-Purchase van benne akkor felkerül.
Időközben találtam egy Market Enabler programot amivel működik az országváltás. De sok értelme valóban nincs. Bár a probléma inkább abból van, hogy az ingyenes programokat nem igazán pakolják fel a netre. Aptoide megoldás lehet erre, de ott is nagyon ritka az ilyen. Max ha In-App-Purchase van benne akkor felkerül.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok.Lewis0214 írta:Mi az, hogy feladni a rootot? Már a 4.3 is az első megjelenés óta rootolt. Sokkal gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb a 4.3. Annyi a buktató, hogy eltűnik a garancia az új, zárt bootloader miatt.csuri04 írta:Szasztok.
Nekem még MGI rom van fent Phil touch recoerybe hiba nélkül müködik, természetesen rootolt rom.
Az lenne a kérdésem mivel tud többet az 4.3.
Érdemes fladni a rootot az új rom miatt?
Fözöttet még nem próbáltam, melyik a legnépszerübb?
És nem kell főzött ROM sem.
Feltettem magamnak a 4.3 telenoros romot. Szeretném rootolni, melyik root fájlal lehetséges?
Illetve Odinbol feltettem rá a Philz touch recoveryt de nem tölt be hanem azt irja ki amikor be akarok lépni a recoverybe hibát ír ki.
Mi a megoldás hogy a recoverybe beléphessek újra kell romolnom? Vagy tegyek rá egy másikat odinból?
Ti melyik recoveryt használjátok, linket is kérnék hozzá.
Ha egy másik fajtát teszek fel hogyan lehet törölni az előzőt?