Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Sztereó Bluetooth Headsett-ek (A2DP)
olvastam több forumon h sajnos valoban létezik ez a "szaggatás"os jelenség de általában a minőségi cuccoknál nem zavaró! de ennél a tipusnál az volt!
most a motorla s9 és bluetrek st1 gondolkodom! d eaddig is marad a nokia fülesem! mert most szserncsém volt h visszakaptam az árát de nem tudom h máshol is visszavennék e terméket hasonló panasszal!
most a motorla s9 és bluetrek st1 gondolkodom! d eaddig is marad a nokia fülesem! mert most szserncsém volt h visszakaptam az árát de nem tudom h máshol is visszavennék e terméket hasonló panasszal!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
én kipróbáltam mindkettőt inkább utóbbiba gondolkodj az kényelmes csak én hangminőságileg kevésnek itéltem meg de te írtad annyira az nem fontos, míg a motorola sem jobb hangminőségbe de picit hosszabb idő után roppant kényelmetlen a fülöntenkjuh írta:olvastam több forumon h sajnos valoban létezik ez a "szaggatás"os jelenség de általában a minőségi cuccoknál nem zavaró! de ennél a tipusnál az volt!
Én jelenleg ebbe gondolkodom csak még győzködöm magam hogy megérdemlem e
altec lansing backbeat 906 /nekem a 903 as kéne amihez nem jár a donkie
-
- 1. szint
Segal !miért nem érdemelnéd meg! ennyi melo meg teszt irás után már kijár egy kis luxus!:)
Amugy a bluetrek st1 mellett szólhat talán még az ára is! irtad h volt modod használni mind2 őt ! a hivott fél hall rendesen ? mert képeken nem naon látszik mikrofon
Amugy a bluetrek st1 mellett szólhat talán még az ára is! irtad h volt modod használni mind2 őt ! a hivott fél hall rendesen ? mert képeken nem naon látszik mikrofon
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nem azt írtam hogy használtam hanem hogy kipróbáltam A lényeg ha bt fülest szeretnél akkor látogass el a gigatel-hez ott aztán párosodhat a telefonod kedvére. Azt nem tudom árulják e még ezeket amikor én látogattam hozzájuk /mint egyszerű vásárló nem tudták ki vagyok/ akkor még lehetett kapni. Most is biztos van nekik "pár" féle.tenkjuh írta:Segal !miért nem érdemelnéd meg! ennyi melo meg teszt irás után már kijár egy kis luxus!:)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Sztereó Bluetooth Headset-ek (A2DP)
Nekem volt egy motorola s9-em kb. 2 hétig, de kénytelen voltam eladni, mert 5 perc használat után már úgy nyomta a fülem, hogy azt hittem megőrülök. Nem belül, hanem kívül a fülem mögötti résznél.
-
- 1. szint
Segal írta:nem azt írtam hogy használtam hanem hogy kipróbáltam A lényeg ha bt fülest szeretnél akkor látogass el a gigatel-hez ott aztán párosodhat a telefonod kedvére. Azt nem tudom árulják e még ezeket amikor én látogattam hozzájuk /mint egyszerű vásárló nem tudták ki vagyok/ akkor még lehetett kapni. Most is biztos van nekik "pár" féle.tenkjuh írta:Segal !miért nem érdemelnéd meg! ennyi melo meg teszt irás után már kijár egy kis luxus!:)
Ja hát olvasni nem tudok! :-)
a héten már nem lesz időm de jövö héten meglátogatom a gigatelt meg a gyorsbolt egységeit! remélem lesz kiprobálható darab! de félek a szaggatásos jelenségtől! na de addig már nem piszkolom itt a topicot!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello!
Van valakinek tapasztalata a B-Speech Clip&Go sztereó headset cuccal?
Esetleg ezt kiegészítve - rádióhallgatásra - a Tx2 sztereó BT dongle adapterrel?
http://www.mp3plaza.hu/index.php?page=s ... &Itemid=32
Esetleg ezt kiegészítve - rádióhallgatásra - a Tx2 sztereó BT dongle adapterrel?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
És a teló mivel fogja venni a rádiójeleket???aglovi írta:Hello!
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Ha a Bt donglet bedugod a teloba és úgy csatlakoztatod, akkor elvileg mennie kéne, a téma legelső oldalán a 2hszben van erről szó
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nnna.DjTommy írta:Ha a Bt donglet bedugod a teloba és úgy csatlakoztatod, akkor elvileg mennie kéne, a téma legelső oldalán a 2hszben van erről szó
Akkor nézd meg, MEKKORA vezetéke van a Jabra-nak:
És nézd meg, mekkora 'vezetéke ' van ennek:
A fizikát nem érdekli, hogy dongle=dongle.
A fizikának a vett frekvencia hullámhosszának nyolcada/negyede/fele kell mindenképpen az antennahossznak lennie.
Privát véleményem a ClipGo szettről, hogy direktbe bedugni a 3,5-be egy merev nagy dög (már az ottani méretekhez képest) valamit, hááááát, nem túl jó ötlet.
Sokkal jobbak a flexibilis módon kapcsolódó készülékek, és még rádiózni is lehet velük.
(persze azt tudni kell, hogy minél távolabb van a már említett hullámhossz-adatoktól a használt 'antenna' mérete, annál inkább zajos lesz a vétel.
Érdemes zsinóros fülessel kipróbálni, többel is, amelyik legközelebb van az adott FM-frekvencia hullámhossz-adataihoz, azzal lesz a legzajmentesebb a vétel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika 2009-05-18 hétf. 08:16:33-kor.