Nokia Lumia 920

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Re: Nokia Lumia 920

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

murder81 írta:
skyrush7 írta:
murder81 írta:sziasztok. tudom hogy nem ideág, de hátha tudtok segíteni. Nemrég kaptam Amerikából egy Verizonos Lumia 928. Működik is a Tmobillal jó teló. Ajánlom mkinek. Az lenne a kérdésem hogy próbáljátok már ki frissítés után hogy az internetmegosztás működik e WP8-on. Nekem ahogy megjött a teló, Navifirmmel rátettem az Ambert és ez nem működik. A wifi működik mert talál netet, de a 4G hálózatot sehogy nem tudom megosztani, se telefonra, se gépre. Nem tudom hogy ez szolgáltató függő, vagy készülékfüggő e. Van egy Nokia N9-em is azon működik a wifi hotspot. Most ez vajon WP8 hiba. Vagy vmi megoldást ha tudtok rá megköszönöm. Az az igazság hogy öcsémnek nem soká szülinapja és az N9-est neki szánom ha jó lenne a 928-as internetmegosztása. Köszi
Szia!
Amber előtt működött?
Egyébként nálam nincs ilyen probléma.
Szia. Amint mondtam, azonnal frissítettem, nem próbáltam ezt ki. Neked is ez van? Más: Egyébként nem tudod hogy lehet a registryt szerkeszteni? Esetleg vhogy belepiszkálni. Gondolok olyanra mint a Windowsba ha beirod futtatásba a regedit szót? Vagy ennyire zárt az egész. Az XAP fájlokat hogyan lehet megtalálni, főzött ROMOk esetleg. Köszi.
Nem, nem ez van, de Amber után működött az internetmegosztás. Tudtommal registryt otthon nemhiszem, hogy nagyon lehetne piszkálgatni, eléggé zárt az egész. XDA fórumon talán tudnak segíteni.
A XAP fájlokat csak az asztali Áruházból letöltötteket lehet telepíteni. Elvileg az SD kártyára (bárhova, mondjuk azért nem a Music, Pictures és Videos mappába) kell felmásolni, majd előbb utóbb az Áruház feldob egy SD kártya menüpontot. Nem tudom, hogy ez a belső tárhelynél is alkalmazható-e.
Kép
Arthur1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 1020 930 950
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Arthur1 »

Sziasztok!

Vettem egy Lumia 925 öt, gondoltam az összetört 920 al össze szinkronizálom és kész! Luf..szt ! Kiirta h nem tudja végrehajtani. Erre felhívtam a microsoft hotlinet...onnna meg elhajtottak, hogy nincs Magyar támogatás huzzak a English fórumra bogarászni.

Azt nem is említem, hogy nem csatlakozik a win8/64 re egyik se :-(

Tudna valaki segíteni ?

Köszi
Arthur
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Arthur1 írta:Sziasztok!

Vettem egy Lumia 925 öt, gondoltam az összetört 920 al össze szinkronizálom és kész! Luf..szt ! Kiirta h nem tudja végrehajtani. Erre felhívtam a microsoft hotlinet...onnna meg elhajtottak, hogy nincs Magyar támogatás huzzak a English fórumra bogarászni.

Azt nem is említem, hogy nem csatlakozik a win8/64 re egyik se :-(

Tudna valaki segíteni ?

Köszi
Kezdésnek én azt javaslom, hogy töltsd le az asztali gépedre a Windows Phone alkalmazást. (egyaránt van asztali, és "Mondern UI" változat is belőle)
Összeszinkronizálás alatt névjegyeket, és egyéb dolgokat értesz?
A törött 920 működőképes? (érintőpanel-kijelző működk-e)
Kép
Arthur1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 1020 930 950
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Arthur1 »

Minden működik azt használom, mert a 925 gyári hibás, most várom cserét .
Arthur
M4nHunt3r
Újonc
Újonc
Készüléktípus: L920
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: M4nHunt3r »

Valaki leszedte már a GDR3 bétáját? Valami vélemény?
xelaasod
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: xelaasod »

Én letöltöttem már, semmi nagy változás, alkalmazások bezárhatók, végre lockolható a képernyő így hirtelen ennyi.
DonLazlo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N9 Cyan

Hozzászólás Szerző: DonLazlo »

Üdv!
Valaki tudna tapasztalatokat mondani pár programról, mert kívácsi vagyok hogy hogyan működik a Viber, Whatsapp és valamelyik facebook program. Tényleg nem mindig jeleznek éresítést ha valaki üzenetet küld nekem?
olvasgattam a programok értékelése alatt ami vegyes, de valakinek jó, valaki meg nagyon szidja hogy semmit nem jelez a főképernyőn, élő csempén, csak ha belép...
3210>3310>5510>3410>3510i>6610i>3300>6600>6630>6300>5800XM>N900>N8>N9
M4nHunt3r
Újonc
Újonc
Készüléktípus: L920
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: M4nHunt3r »

DonLazlo írta:Üdv!
Valaki tudna tapasztalatokat mondani pár programról, mert kívácsi vagyok hogy hogyan működik a Viber, Whatsapp és valamelyik facebook program. Tényleg nem mindig jeleznek éresítést ha valaki üzenetet küld nekem?
olvasgattam a programok értékelése alatt ami vegyes, de valakinek jó, valaki meg nagyon szidja hogy semmit nem jelez a főképernyőn, élő csempén, csak ha belép...
Ez régebben így volt, de már a legutóbbi frissítésekkel programtól függően maximum 30p múlva megjön, attól függ mikor küldték. Ha jó kedve van instant jön :D Azokban az időkben nekem csak a JDB által készített facebook jelzett, most már az összes. A Viber nálam (bár nem sokat használom) instant jön.
jano720
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 920

Hozzászólás Szerző: jano720 »

Sziasztok! Egy Lumia 920asom van, már február óta.
A tünet a következő:
Gondoltam, mindent a telómon visszaállítok a gyári állapotba. el is kezdtem. mikor már kb 1 órája forogtak a fogaskerekek a kijelzőn, kezdtem gyanakodni, hogy valami nem az igazi.
Az aksin volt kb 50%. mostmár csináltam nála HARDVER RESET-et is de semmi. mikor kikapcsolt a reset után és újraindult, akkor alacsony töltöttséget mutatott, ezért rádugtam a töltőre. Most ott jár a dolog, hogy töltődött annyit a teló, hogy újra a fogaskerekek forognak.
Fél 9kor kezdtem el a visszaállítást, és már 11 is elmúlt.... még mindég forognak a kerekek....
Valaki már járt hasonló módon?
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

jano720 írta:Sziasztok! Egy Lumia 920asom van, már február óta.
A tünet a következő:
Gondoltam, mindent a telómon visszaállítok a gyári állapotba. el is kezdtem. mikor már kb 1 órája forogtak a fogaskerekek a kijelzőn, kezdtem gyanakodni, hogy valami nem az igazi.
Az aksin volt kb 50%. mostmár csináltam nála HARDVER RESET-et is de semmi. mikor kikapcsolt a reset után és újraindult, akkor alacsony töltöttséget mutatott, ezért rádugtam a töltőre. Most ott jár a dolog, hogy töltődött annyit a teló, hogy újra a fogaskerekek forognak.
Fél 9kor kezdtem el a visszaállítást, és már 11 is elmúlt.... még mindég forognak a kerekek....
Valaki már járt hasonló módon?
Szia! A problémádra a megoldás itt van, ha minden igaz: http://www.wpcentral.com/suffering-spin ... -phone-fix
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”