Nem, nem ez van, de Amber után működött az internetmegosztás. Tudtommal registryt otthon nemhiszem, hogy nagyon lehetne piszkálgatni, eléggé zárt az egész. XDA fórumon talán tudnak segíteni.murder81 írta:Szia. Amint mondtam, azonnal frissítettem, nem próbáltam ezt ki. Neked is ez van? Más: Egyébként nem tudod hogy lehet a registryt szerkeszteni? Esetleg vhogy belepiszkálni. Gondolok olyanra mint a Windowsba ha beirod futtatásba a regedit szót? Vagy ennyire zárt az egész. Az XAP fájlokat hogyan lehet megtalálni, főzött ROMOk esetleg. Köszi.skyrush7 írta:Szia!murder81 írta:sziasztok. tudom hogy nem ideág, de hátha tudtok segíteni. Nemrég kaptam Amerikából egy Verizonos Lumia 928. Működik is a Tmobillal jó teló. Ajánlom mkinek. Az lenne a kérdésem hogy próbáljátok már ki frissítés után hogy az internetmegosztás működik e WP8-on. Nekem ahogy megjött a teló, Navifirmmel rátettem az Ambert és ez nem működik. A wifi működik mert talál netet, de a 4G hálózatot sehogy nem tudom megosztani, se telefonra, se gépre. Nem tudom hogy ez szolgáltató függő, vagy készülékfüggő e. Van egy Nokia N9-em is azon működik a wifi hotspot. Most ez vajon WP8 hiba. Vagy vmi megoldást ha tudtok rá megköszönöm. Az az igazság hogy öcsémnek nem soká szülinapja és az N9-est neki szánom ha jó lenne a 928-as internetmegosztása. Köszi
Amber előtt működött?
Egyébként nálam nincs ilyen probléma.
A XAP fájlokat csak az asztali Áruházból letöltötteket lehet telepíteni. Elvileg az SD kártyára (bárhova, mondjuk azért nem a Music, Pictures és Videos mappába) kell felmásolni, majd előbb utóbb az Áruház feldob egy SD kártya menüpontot. Nem tudom, hogy ez a belső tárhelynél is alkalmazható-e.