Éppenséggel van ujabb, sokkal részletesebb térkép, 2013.03 de az csak a 13-as Sygic-en fut, az pedig sajnos nincs átportolva Symbire.bobvosgy írta: Hogy valaki válaszoljon neked
De valószínűleg azért nem ír senki mert nincs friss térkép.Próba képen én is leszedtem de nekem is csak a főbb utak vannak rajta.
Megoldás használd a gyárit ott szerintem elég részletes
Sygic Aura v11.03
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Re: Sygic Aura v11.03
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Hello !
Megmondaná valaki, rendben van-e az, hogy a Sygic Aura (Core) 11.2.0-ban nincs ékezetes betű a kereső billentyűzetben, továbbá, hogy szinte semmit sem talál meg kereséskor a program ? Nem, hogy házszám szinten, de még városokat sem. Jó párszor próbálkoztam több Eu ország esetében, általam jól ismert, akár Cegléd-Szolnok nagyságú Svájci, Német, Holland... városokkal, és nem találja, sem utcákra nem dob találatokat...
Egyelőre ez így nem sokat ér, főleg, hogy az Ovi Maps Navi fél Európában hiba nélkül navigált az elmúlt években, még a svájci, francia 5-15 km-es alagutakban az elágazásokkal sem tévedet..., a keresője is pontos volt nekem ezidáig mindig, node ez a Sygic.....
Megmondaná valaki, rendben van-e az, hogy a Sygic Aura (Core) 11.2.0-ban nincs ékezetes betű a kereső billentyűzetben, továbbá, hogy szinte semmit sem talál meg kereséskor a program ? Nem, hogy házszám szinten, de még városokat sem. Jó párszor próbálkoztam több Eu ország esetében, általam jól ismert, akár Cegléd-Szolnok nagyságú Svájci, Német, Holland... városokkal, és nem találja, sem utcákra nem dob találatokat...
Egyelőre ez így nem sokat ér, főleg, hogy az Ovi Maps Navi fél Európában hiba nélkül navigált az elmúlt években, még a svájci, francia 5-15 km-es alagutakban az elágazásokkal sem tévedet..., a keresője is pontos volt nekem ezidáig mindig, node ez a Sygic.....
-
- Újonc
Ezek szerint nemcsak a Románia térképpel van baj... Az ujabbak meg, amik részletesebbek, nem mennek.
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
A symbian fejlesztéseknek vége szinte minden téren Nem fejlesztenek már rá semmit.
Persze hogy a térképek is elavultak
Persze hogy a térképek is elavultak
-
- Újonc
De vajon akik átportolták a 11.03-as és 11.2-es Aurát Androidról, nem lennének olyan kedvesek ugyanazt tenni a 13-assal is? Azon ugyanis mennek a 2013.03-as térképek, amik jó részletesek.
-
- Újonc
Hááát... nem nagy a tolakodás, annyi szent.nokiasj írta:Jó ötlet valóban jó lenne ha megcsinálná valaki,köszönet érte előre is.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ez talán azért lehet mert a valóság az hogy nem portolt senki semmilyen androidos sygic-et symbianra. kb annyira valós az elképzelésed mintha egy dízel motort "portolnál" benzinesre, úgy hogy csak egy csavarhúzód van segédeszközként. érdekes lenne ha sikerülnelexus46 írta:Hááát... nem nagy a tolakodás, annyi szent.nokiasj írta:Jó ötlet valóban jó lenne ha megcsinálná valaki,köszönet érte előre is.
-
- Újonc
akkor szerinted ez a téma miről szól? valahol az elején az van irva, hogy a térképletöltésnél a Mapdownloaderben Androidot kell választani, mert az Aura Androidról lett portolva... elolvastad az összes hozzászólást? nem is... hanem a letöltésben található "Olvass el" fájlban irja. egyébként a Daily Mobile Fórumon is azt irja egy programkészitő, hogy a portolás lehetséges, feltéve ha a progi Open Source.bladehu2 írta:ez talán azért lehet mert a valóság az hogy nem portolt senki semmilyen androidos sygic-et symbianra. kb annyira valós az elképzelésed mintha egy dízel motort "portolnál" benzinesre, úgy hogy csak egy csavarhúzód van segédeszközként. érdekes lenne ha sikerülnelexus46 írta:Hááát... nem nagy a tolakodás, annyi szent.nokiasj írta:Jó ötlet valóban jó lenne ha megcsinálná valaki,köszönet érte előre is.