Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Re: Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Hozzászólás Szerző: kukszi »

tricky.82 írta:valami emmc filét nem talál (m005.56 emmc.fpsx) pedig kicsomagoltam az euró3-as pakot a phoenixbe azt onnan olvasta be a filékat magának. Akkor most?
Nézd meg a képeket a telepítésről és rá fogsz jönni mit kell törölni amit hiányol a phönix.

http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v9/
Skyp: kukuc-
tricky.82
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tricky.82 »

na most én ugy érzékelem sötét vagyok :) tehát a kövi a helyzet: a képek alapján kitöröltem az alsó 2öt de ekkor sem történt semmi.
előugrik egy ablak hogy huzzam le a telot a kábelről utána nyomjam 8 mp-ig a bekapcs gombot aztán dugjam vissza a telot a kábelre. (régen csináltam már ilyet és megkopott a tudásom)
Arlekim
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Arlekim »

Sziasztok!

Korábban a Taylor féle v8-at használtam, a probléma ott, és a frissen (előírás szerint teljes gyalulás után) telepített v9 esetében is jelentkezik.
Nem használok mobilnetet, mert drága, és 99 %-ban wifi közelben tartózkodom.
A beépített e-mail kliens csak mobilnetről akar levelet letölteni. A böngésző, az időjárás is szépen használja a wlant, de a mail nem.
Él a wlan net, és ennek ellenére lejön a buborék: Adatkapcsolat ki Nincs elérhető kapcsolat. Ha bekapcsolom az adatkapcsolatot (úgy sem vagyok rá előfizetve) : Csatlakozás sikertelen, kapcsolat nem érhető el.

Hogyan tudom megoldani? Talán van más kliens ami widget is egyben?
arnd
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E90
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: arnd »

tricky.82 írta:na most én ugy érzékelem sötét vagyok :) tehát a kövi a helyzet: a képek alapján kitöröltem az alsó 2öt de ekkor sem történt semmi.
előugrik egy ablak hogy huzzam le a telot a kábelről utána nyomjam 8 mp-ig a bekapcs gombot aztán dugjam vissza a telot a kábelre. (régen csináltam már ilyet és megkopott a tudásom)
Nekem is ez volt tegnap a helyzet, letöltöttem a másik madaras programot (google valóban megtalálta) azzal elsőre sikerült feltolni :)

Szép meg gyors is, köszönet érte.
Próbáltam is ellen állni, hogy sok mindent rátelepítsek, de valamit elbaltáztam, és a képernyővédő (az annás azt hiszem, aminek nagyobb számai vannak, és nem olyan tömör mint a gyári, nem akar elhalványulni, illetve sötétben (zsebben, lefordítva) nem kapcsol ki.
Van egy kis villanás szerűség kb. akkor amikor halványodnia kellene, de mintha még fényesebb is lenne, ezután, és nem kapcsol ki.
lehet újra kezdem az egészet.

Le tudom menteni a feltelepített programokat sis formátumban?
Illetve a wifi hálózatok adatait honnan lehet ki/be másolni? Találtam egy progit amivel meg lehet nézni a beállított jelszavakat, de nem tud backup/restor-t csinálni.
A PC-s nokija program el menti egyébként? Nem rémlik ilyen opció.
Bocsánat, hogy nem linkelek be valami bazi nagyméretű BMP-t!
arnd
Újonc
Újonc

Arlekim írta:Sziasztok!

Korábban a Taylor féle v8-at használtam, a probléma ott, és a frissen (előírás szerint teljes gyalulás után) telepített v9 esetében is jelentkezik.
A beépített e-mail kliens csak mobilnetről akar levelet letölteni. A böngésző, az időjárás is szépen használja a wlant, de a mail nem.
Él a wlan net, és ennek ellenére lejön a buborék: Adatkapcsolat ki Nincs elérhető kapcsolat. Ha bekapcsolom az adatkapcsolatot (úgy sem vagyok rá előfizetve) : Csatlakozás sikertelen, kapcsolat nem érhető el.

Nekem valami olyasmi rémlik, hogy be kell állítani egy hozzáférés csoportot, mint alapértelmezett kapcsolat, és abban ne legyen benne a mobil net. Ha ezt a csoportot adod meg elérésnek a mail proginál akkor fog működni. Nekem benne van a mobil net is, de az utolsó a sorban, és ki van kapcsolva, csak időnként kapcsolom be de működik szépen. Illetve V8 alatt működött, most meg keresem én is, hogy mit is állítottam be, és hogyan mert nem emléxem már rá. Tudom, hogy amikor rájövök akkor tök logikusnak tűnik, de most mégsem találom, már, hogyan is csináltam.
arnd
Újonc
Újonc

arnd írta:
Arlekim írta:Sziasztok!

Nekem valami olyasmi rémlik, hogy be kell állítani egy hozzáférés csoportot, mint alapértelmezett kapcsolat, és abban ne legyen benne a mobil net. Ha ezt a csoportot adod meg elérésnek a mail proginál akkor fog működni. Nekem benne van a mobil net is, de az utolsó a sorban, és ki van kapcsolva, csak időnként kapcsolom be de működik szépen. Illetve V8 alatt működött, most meg keresem én is, hogy mit is állítottam be, és hogyan mert nem emléxem már rá. Tudom, hogy amikor rájövök akkor tök logikusnak tűnik, de most mégsem találom, már, hogyan is csináltam.
Volt két restart, és most meg jó, halványít is, meg ki is kapcsolja... :lol3:
pogf1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 950 DS

Hozzászólás Szerző: pogf1 »

Sziasztok!

Mi az oka annak, hogy a V9-re nem tudom feltelepíteni a NokiaPlay program egyik verzióját sem?
A V7-en és V8-on működött rendesen, de most telepítési hibát ír ki.

Köszönöm a segítséget!
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

pogf1 írta:Sziasztok!

Mi az oka annak, hogy a V9-re nem tudom feltelepíteni a NokiaPlay program egyik verzióját sem?

Köszönöm a segítséget!
Szia! Ha a DLNA lejátszóra gondolsz én most telepítettem fel kíváncsiságból és nekem simán fel ment :blink: :whistle:
pogf1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 950 DS

Hozzászólás Szerző: pogf1 »

bobvosgy írta:
pogf1 írta:Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!
Szia! Ha a DLNA lejátszóra gondolsz én most telepítettem fel kíváncsiságból és nekem simán fel ment :blink: :whistle:
Köszi, hogy megpróbáltad. Ezek szerint nálam van a hiba. Azóta újratelepítettem a V9-et, majd 3 verzióval próbálkoztam C és E meghajtóra is (10.02.3 beta; 10.02.6 beta; 10.02.10 beta). Mindegyiknél ugyanúgy telepítési hibára panaszkodik. :wacko:
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

pogf1 írta: Köszi, hogy megpróbáltad. Ezek szerint nálam van a hiba. Azóta újratelepítettem a V9-et, majd 3 verzióval próbálkoztam C és E meghajtóra is (10.02.3 beta; 10.02.6 beta; 10.02.10 beta). Mindegyiknél ugyanúgy telepítési hibára panaszkodik. :wacko:
Én simán az Áruházban lévőt telepítettem,bár azt nem tudom ott melyik verza van.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”