http://www.smartphonepro.hu/eredeti-nokia-romok/ itt van a navifirmes megoldás!Demens írta:Már nem emlékeztem mi volt rajta, de igazad van. Akkor megkeresem a gyárit és marad az. Köszönöm.nokiae668 írta:Szia!Demens írta:Sziasztok!
Megpróbáltam a régi kis C7-emre a Taylor féle V3-at flashelni, de a folyamat végén az írta ki, hogy nem találja a telót, húzzam le, majd vissza és OK! Megcsináltam, lefutott és ki is írta, hogy sikeres a flash. A teló azonban kiírta a Nokia feliratot, de csak újra, meg újra felvillantotta, majd elfeketedett. Megpróbáltam akku ki/be, majd bekapcsolni, de ugyanezt csinálta. Aztán Dead Mode-ban végig csináltam megint. Újra hibaüzenet, de a végén megint sikeresnek írta ki a flasht, de ugyanúgy csak villog a Nokia felirat párszor, aztán semmi...Ha a töltőre dugom, villog a töltést jelző led, a Nokia felirat is, majd mindkettő elfeketedik és semmi...
Kérem aki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
Gondolom a Taylor V3 at a Belle Refreshre akartad felrakni, ha így volt ezt nem szabad, mert a Refresh nagyobb verzió számú, mint a Taylor V3 az a sima Belle szoftver!
Próbáld dead módban gyári fw-vel.
SZERK:Közben olvastam, hogy nincs már NaviFirm. Honnan tudom beszerezni akkor? Bocsánat az értetlenkedésért, de már több mint fél éve más telefonom van és nem követtem az eseményeket. Van esetleg a legújabb szoftnak moddolt változata, illetve hack?
Az újra is van Hack! A C7 cfw topicba van egy moddolt fw, de már Én se nagyon csinálom!