Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Demens írta:
nokiae668 írta:
Demens írta:Sziasztok!
Megpróbáltam a régi kis C7-emre a Taylor féle V3-at flashelni, de a folyamat végén az írta ki, hogy nem találja a telót, húzzam le, majd vissza és OK! Megcsináltam, lefutott és ki is írta, hogy sikeres a flash. A teló azonban kiírta a Nokia feliratot, de csak újra, meg újra felvillantotta, majd elfeketedett. Megpróbáltam akku ki/be, majd bekapcsolni, de ugyanezt csinálta. Aztán Dead Mode-ban végig csináltam megint. Újra hibaüzenet, de a végén megint sikeresnek írta ki a flasht, de ugyanúgy csak villog a Nokia felirat párszor, aztán semmi...Ha a töltőre dugom, villog a töltést jelző led, a Nokia felirat is, majd mindkettő elfeketedik és semmi...
Kérem aki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
Szia!

Gondolom a Taylor V3 at a Belle Refreshre akartad felrakni, ha így volt ezt nem szabad, mert a Refresh nagyobb verzió számú, mint a Taylor V3 az a sima Belle szoftver!
Próbáld dead módban gyári fw-vel. ;)
Már nem emlékeztem mi volt rajta, de igazad van. Akkor megkeresem a gyárit és marad az. Köszönöm.
SZERK:Közben olvastam, hogy nincs már NaviFirm. Honnan tudom beszerezni akkor? Bocsánat az értetlenkedésért, de már több mint fél éve más telefonom van és nem követtem az eseményeket. Van esetleg a legújabb szoftnak moddolt változata, illetve hack?
http://www.smartphonepro.hu/eredeti-nokia-romok/ itt van a navifirmes megoldás!
Az újra is van Hack! A C7 cfw topicba van egy moddolt fw, de már Én se nagyon csinálom! ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
Demens (2013-08-07 szer. 00:21:06)
Rating: 2.63%
phoenix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 3 times
Been thanked: 60 times

Hozzászólás Szerző: phoenix »

Demens írta: Már nem emlékeztem mi volt rajta, de igazad van. Akkor megkeresem a gyárit és marad az. Köszönöm.
SZERK:Közben olvastam, hogy nincs már NaviFirm. Honnan tudom beszerezni akkor?
A Gyári Sw.-t itt találod:
http://www.telefondoktoru.com/support/v ... 7-00RM-675
These users thanked the author phoenix for the post:
Demens (2013-08-07 szer. 00:21:11)
Nem tudom, mi (és főleg ki) miatt hintődött el az emberek agyában ez a "a szoftfrissítés mindent megold" vonal, de erősen butaság...
Ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb mellett lévő :up: kis gombbal ha valaki segít neked!
jetta67
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00
Nem:
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jetta67 »

Sziasztok!
Lehet hogy nem egészem idevaló a problémám,de jobb ötletem nincs,hátha valaki tudna segíteni.
Vodás előfizetésem van és elméletben aktív a hívásértesítő szolgáltatásom,de mégse kapok sms-t ha ki vagyok kapcsolva és hívnak... Lehet h valamelyik program nem engedi? Bár sztem ennek nem teló hanem szolgáltatás függőnek illik lennie...
Valakinek valami ötlete???
Köszi! :)
nokiae668
4. szint
4. szint

jetta67 írta:Sziasztok!
Lehet hogy nem egészem idevaló a problémám,de jobb ötletem nincs,hátha valaki tudna segíteni.
Vodás előfizetésem van és elméletben aktív a hívásértesítő szolgáltatásom,de mégse kapok sms-t ha ki vagyok kapcsolva és hívnak... Lehet h valamelyik program nem engedi? Bár sztem ennek nem teló hanem szolgáltatás függőnek illik lennie...
Valakinek valami ötlete???
Köszi! :)
Telefonnak nincs köze ilyesmihez, szerintem a szolgáltatónak kell ezeket intézni. ;)
jetta67 (2013-08-16 pén. 20:14:40)
balazs22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: balazs22 »

sziasztok!

Kaptam egy c7est és az a problémám hogy gondol egyet és csak úgy kikapcsol mindig máskor...van hogy bírja 10 percig van hogy félóráig. Mit lehet a baja ? megpróbálnám újra telepíteni de nem találtam leírást itt fórumon vissza néztem a hozzászolásokat egy ideig :D de utána már nem bírtam ;) olvastam vmi féle Taylor féle V3 rom rol ezt érdemes lenne felraknom ? jelenleg Nokia Belle Refresh (111.040.1511) van fent. Nagyon megköszönném ha egy részletes leirást tudnátok irni nekem köszönöm :taps2:
nokiae668
4. szint
4. szint

balazs22 írta:sziasztok!

Kaptam egy c7est és az a problémám hogy gondol egyet és csak úgy kikapcsol mindig máskor...van hogy bírja 10 percig van hogy félóráig. Mit lehet a baja ? megpróbálnám újra telepíteni de nem találtam leírást itt fórumon vissza néztem a hozzászolásokat egy ideig :D de utána már nem bírtam ;) olvastam vmi féle Taylor féle V3 rom rol ezt érdemes lenne felraknom ? jelenleg Nokia Belle Refresh (111.040.1511) van fent. Nagyon megköszönném ha egy részletes leirást tudnátok irni nekem köszönöm :taps2:
A Taylor V3 at semmi képpen ne rakd fel, mert az a Te verzió számod alapján már nem jó!
Rakd phoneixel újra a szoftvert! ;)

http://www.mrcrab.net/nokia.html innen letöltheted a szoftvert 111.040.1511 -et ennél kisebbet ne rakj fel rá mert elromlik a telefon!

Ez Nokia N8-ról szól, de így kell csinálni C7-nél is, arra figyelj, hogy RM-675 mappába másold a letöltött fw-t! http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v9/

;)
balazs22 (2013-08-15 csüt. 21:12:38)
balazs22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: balazs22 »

okés köszi és ha nokia suital csinálom az nem ugyanaz ? vagy az nem gyalulja le teljesen ? http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_C7-00 ... 11.40.1511 ezt kinéztem mert t-mobilos a telo de ezek közül melyik kell nekem ?

Idöközben nokia suital megcsináltam de ugyan ugy ujra indul :S :confused2: tegyem fel manuálisan a feljebb emlitett romot vagy akkor inkább mást pl : C7-00 Rm-675 Country Variant Hungary Hu Frosty Metal Belle V3 ezt ?
nokiae668
4. szint
4. szint

balazs22 írta:okés köszi és ha nokia suital csinálom az nem ugyanaz ? vagy az nem gyalulja le teljesen ? http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_C7-00 ... 11.40.1511 ezt kinéztem mert t-mobilos a telo de ezek közül melyik kell nekem ?

Idöközben nokia suital megcsináltam de ugyan ugy ujra indul :S :confused2: tegyem fel manuálisan a feljebb emlitett romot vagy akkor inkább mást pl : C7-00 Rm-675 Country Variant Hungary Hu Frosty Metal Belle V3 ezt ?
Ezek a fájlok kellenek: http://www.mediafire.com/view/qlt2ivs20ykjvfk/1.jpg
Ha phoneixel csinálod akkor a nokia suit ne legyen bekapcsolva! ;)
Phoneix mindent legyalul. ;) Csak óvatosan... ;)
1 oldalon van egy GYIK topik ott is találsz infot.

A képeken lévő fájlokra van szükség!
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Sziasztok!
Amikor az üzemmód (Általános/Találkozó stb) beállításaiban mikor kiválasztom a csengőhangot azok a hangok hol vannak, melyik mappában, melyik meghajtón???
- Jelzőhangok esetén (pl Alarm, Beep stb) ?
- Hangok esetén (sajnos ez nálam üresnek néz ki) ?
- Zeneszámok esetén tudom csak (amit bemásoltam MP3-at). de nem ez érdekel.
nokiae668
4. szint
4. szint

Doky586 írta:Sziasztok!
Amikor az üzemmód (Általános/Találkozó stb) beállításaiban mikor kiválasztom a csengőhangot azok a hangok hol vannak, melyik mappában, melyik meghajtón???
- Jelzőhangok esetén (pl Alarm, Beep stb) ?
- Hangok esetén (sajnos ez nálam üresnek néz ki) ?
- Zeneszámok esetén tudom csak (amit bemásoltam MP3-at). de nem ez érdekel.
A jelző hangok: Nokia Tune, alarm, clock... ezek mind a z-n vannak a ROM-ba, ha használsz rom patchert akkor az a patch ami látja teljesen a C-t az zavarja, és nem látod tőle a hangokat! kikapcsolod és ok lesz! ;)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”