Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

WeghA írta:Sziasztok! Nem egész ide való, de olyan kérdésem lenne, hogy tudtok olyan Facebook alkalmazást, ami kiírja más számítógépen, hogy épp hol tartózkodom.
Az fmobi-ba van ilyen gps-es dolog. ;)
jetta67
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00
Nem:
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jetta67 »

Nagyon köszi! minden a régi, pedig már azt hittem hard reset lesz...
Tehát akkor hogy csináljam hogy jó legyen?
Ha innen letöltöm :http://www.smartnews.hu/2012/08/belle-r ... ghajtorol/

akkor a c meghajtó -t tegyem a telefonra? de E-re mehet? vagy csak a C-re? A közel 300 mif maradhat az E-n? vagy át kell varázsolnom azt is a C-re?
Nagyon hálás lennék egy bővebb felvilágosításért!!!
KÖSZI!!!
nokiae668
4. szint
4. szint

jetta67 írta:Nagyon köszi! minden a régi, pedig már azt hittem hard reset lesz...
Tehát akkor hogy csináljam hogy jó legyen?
Ha innen letöltöm :http://www.smartnews.hu/2012/08/belle-r ... ghajtorol/

akkor a c meghajtó -t tegyem a telefonra? de E-re mehet? vagy csak a C-re? A közel 300 mif maradhat az E-n? vagy át kell varázsolnom azt is a C-re?
Nagyon hálás lennék egy bővebb felvilágosításért!!!
KÖSZI!!!
A Z- meghatóról másold a .mif kiterjesztésű fájlokat a C- meghajtóra és utána azt a dll fájlt másold a C./sys/bin-be amelyik a C-ről olvassa be a mif fájlokat.
Az E meghajtón nem kell mif fájlnak lenni! ;)
Az a lényeg, hogy nem a ROM (z) , hanem a patchel a C VAGY E meghajtóról olvassa a fájlokat. Ez nyilván lassabb lesz mert a z-meghajtó tölt be hamarabb majd utána a C és az E meghajtón lévő dolgok. ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
jetta67 (2013-08-06 kedd 18:12:07)
Rating: 2.63%
jetta67
Újonc
Újonc
Nem:

A Z- meghatóról másold a .mif kiterjesztésű fájlokat a C- meghajtóra és utána azt a dll fájlt másold a C./sys/bin-be amelyik a C-ről olvassa be a mif fájlokat.
Az E meghajtón nem kell mif fájlnak lenni! ;)
Az a lényeg, hogy nem a ROM (z) , hanem a patchel a C VAGY E meghajtóról olvassa a fájlokat. Ez nyilván lassabb lesz mert a z-meghajtó tölt be hamarabb majd utána a C és az E meghajtón lévő dolgok. ;)[/quote]

Köszi! Remélem sikerül... :yeah:
jetta67
Újonc
Újonc
Nem:

Bocs, de fogalmam sincs hogy kell "idézni amire válaszolok"
nokiae668
4. szint
4. szint

jetta67 írta:Bocs, de fogalmam sincs hogy kell "idézni amire válaszolok"
Ott van jobb oldalon felül az idézet gomb. :) ;)
Pont ott ahol van a köszönöm gomb, mellette... ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
jetta67 (2013-08-08 csüt. 19:42:25)
Rating: 2.63%
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

Sziasztok!
Megpróbáltam a régi kis C7-emre a Taylor féle V3-at flashelni, de a folyamat végén az írta ki, hogy nem találja a telót, húzzam le, majd vissza és OK! Megcsináltam, lefutott és ki is írta, hogy sikeres a flash. A teló azonban kiírta a Nokia feliratot, de csak újra, meg újra felvillantotta, majd elfeketedett. Megpróbáltam akku ki/be, majd bekapcsolni, de ugyanezt csinálta. Aztán Dead Mode-ban végig csináltam megint. Újra hibaüzenet, de a végén megint sikeresnek írta ki a flasht, de ugyanúgy csak villog a Nokia felirat párszor, aztán semmi...Ha a töltőre dugom, villog a töltést jelző led, a Nokia felirat is, majd mindkettő elfeketedik és semmi...
Kérem aki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
phoenix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 3 times
Been thanked: 60 times

Hozzászólás Szerző: phoenix »

Demens írta:Sziasztok!
Megpróbáltam a régi kis C7-emre a Taylor féle V3-at flashelni, de a folyamat végén az írta ki, hogy nem találja a telót, húzzam le, majd vissza és OK! Megcsináltam, lefutott és ki is írta, hogy sikeres a flash. A teló azonban kiírta a Nokia feliratot, de csak újra, meg újra felvillantotta, majd elfeketedett. Megpróbáltam akku ki/be, majd bekapcsolni, de ugyanezt csinálta. Aztán Dead Mode-ban végig csináltam megint. Újra hibaüzenet, de a végén megint sikeresnek írta ki a flasht, de ugyanúgy csak villog a Nokia felirat párszor, aztán semmi...Ha a töltőre dugom, villog a töltést jelző led, a Nokia felirat is, majd mindkettő elfeketedik és semmi...
Kérem aki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
Hali!
A Gyári Sw.-vel mit mutat?
Azzal jó?
Nem tudom, mi (és főleg ki) miatt hintődött el az emberek agyában ez a "a szoftfrissítés mindent megold" vonal, de erősen butaság...
Ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb mellett lévő :up: kis gombbal ha valaki segít neked!
nokiae668
4. szint
4. szint

Kérem aki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
Szia!

Gondolom a Taylor V3 at a Belle Refreshre akartad felrakni, ha így volt ezt nem szabad, mert a Refresh nagyobb verzió számú, mint a Taylor V3 az a sima Belle szoftver!
Próbáld dead módban gyári fw-vel. ;)
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

nokiae668 írta:
Kérem aki tud, segítsen!
Előre is köszönöm!
Szia!

Gondolom a Taylor V3 at a Belle Refreshre akartad felrakni, ha így volt ezt nem szabad, mert a Refresh nagyobb verzió számú, mint a Taylor V3 az a sima Belle szoftver!
Próbáld dead módban gyári fw-vel. ;)
Már nem emlékeztem mi volt rajta, de igazad van. Akkor megkeresem a gyárit és marad az. Köszönöm.
SZERK:Közben olvastam, hogy nincs már NaviFirm. Honnan tudom beszerezni akkor? Bocsánat az értetlenkedésért, de már több mint fél éve más telefonom van és nem követtem az eseményeket. Van esetleg a legújabb szoftnak moddolt változata, illetve hack?
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”