Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
flambi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.2.2 XXUBMGA
Nem: Férfi
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: flambi »

Sziasztok!mitöl lehet az hogy ha névjegyzékböl törlök egy nevet akkor kiirja hogy az android process acorefolyamat leállt! az uj rom van fenn XXUBMGA!ha tud valaki vmit?? Köszi még annyi ha visszaraknám a 4 fájlos szerviz romot XEH az gyalul mindent ugye? mentsek elötte efs mappát vagy nincs para?
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

flambi írta:Sziasztok!mitöl lehet az hogy ha névjegyzékböl törlök egy nevet akkor kiirja hogy az android process acorefolyamat leállt! az uj rom van fenn XXUBMGA!ha tud valaki vmit?? Köszi még annyi ha visszaraknám a 4 fájlos szerviz romot XEH az gyalul mindent ugye? mentsek elötte efs mappát vagy nincs para?
Attól függ a névjegyzékben hol van a név :) , sim , telefon memória , gmail ? Most próbáltam ki , nekem csak gmail névjegyzékeim vannak , azzal nincs gond törlésnél (ismét XXUBMGA).
Én is próbálgatom az új XXUBMGA és a magyar XXUBMEA ROMokat , most kivételesen van erre egy kevéske időm.
A szervizrom általam tesztelve pit nélkül . A pit csak akkor szükséges , ha újra akarod osztani a particiót , ha nincs vele probléma nem szükséges.
A ROM FULL ROM , és Flash után FULL RESET/WIPE lesz , tehát minden megy a levesbe. :) Ha nem használsz pit fájlt NEM KELL!!! A RE-PART.. -OT megjelölni!
Az EFS mentése mindig hasznos , az más kérdés , hogy nekem már nem szokásom. Remélem nem basz... rá , igaz én nem vagyok főzött rom párti csak hivatalos romokat használok.

Jelenleg megint az új rom van fent .
Felraktam a 4 fájlos magyart , és rögtön arra raktam az 1 fájlos KIES ROM-ot . Aztán volt még egy reset. Az új romban újabb bootloader van.
Huawei MATE 9 Android 7
fannitomi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3--SAMSUNG K ZOOM
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: fannitomi »

Sziasztok!
Azt kérdezném,hogy letöltöttem a I9505XXUBMGA-PRE-ROOTED-ODEX-FULL romot.Ezt szeretném feldobni.
Ha jól tudom alapból rootolt a rom.Ugye?
Odin v3.07-tel raknám.Tar betallóz pda-hoz,f reset time:pipa,auto rebbot:pipa,és mehet?Előtte gyári reset kell?
Ugye az a rom magyar nyelvet is tartalmaz?
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

fannitomi írta:Sziasztok!
Azt kérdezném,hogy letöltöttem a I9505XXUBMGA-PRE-ROOTED-ODEX-FULL romot.Ezt szeretném feldobni.
Odin v3.07-tel raknám.Tar betallóz pda-hoz,f reset time:pipa,auto rebbot:pipa,és mehet?Előtte gyári reset kell?
:bye1:
Igen, rootolt. Délelőtt én is ezt tettem fel.
Semmi nem kell, csak pdahoz betallózod és kész.
Nem kell reset, ha nem akarod.
Pipákhoz nem nyúltam.
Mondjuk én még feltettem az első oldalon lévő CWM-et is, mert általában le szoktam menteni a romokat, cuccokat, ha valami gond lenne.
These users thanked the author moco for the post:
fannitomi (2013-07-20 szomb. 19:28:34)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

moco írta:
fannitomi írta:Sziasztok!
:bye1:
Igen, rootolt. Délelőtt én is ezt tettem fel.
Semmi nem kell, csak pdahoz betallózod és kész.
Nem kell reset, ha nem akarod.
Pipákhoz nem nyúltam.
Flash után célszerű resetet csinálni mert csak akkor fogja a telefon mindenhol hivatalosnak látni a rajta lévő romot.
Ha nem zavar akkor természetesen nem szükséges.
These users thanked the author reddoors for the post:
fannitomi (2013-07-20 szomb. 19:23:19)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
fannitomi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3--SAMSUNG K ZOOM
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: fannitomi »

Köszi a választ!Még annyi,hogy az enyém eldobja a gps jelet.Remélem ez nem?Ha szervízre kerül a sor,akkor mi a teendő,ha feltettem ezt a romot?
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Valaki tud az új romról (XXUBMGA) valamit? Mik a javítások/újítások benne?

Az egyébként miért van, hogyha hozzáadok egy zeneszámot a lejátszási listához, amit én hoztam létre, utána ha újraindítom a telefonom eltűnik minden és csak a lejátszási lista marad meg a zenék nem és újra hozzá kell adnom őket a listához.

Valamint létezik olyan program, amivel teljesen ki lehet pucolni a memóriát? Úgy értem, újraindítás után 1200 MB körül van a RAM aztán ha játszok rajta vagy használom sokat és megnézem akkor már csak 800 MB van és nem is lehet jobban felhúzni. Ez mitől van?
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Lewis0214 írta:Valaki tud az új romról (XXUBMGA) valamit? Mik a javítások/újítások benne?

Az egyébként miért van, hogyha hozzáadok egy zeneszámot a lejátszási listához, amit én hoztam létre, utána ha újraindítom a telefonom eltűnik minden és csak a lejátszási lista marad meg a zenék nem és újra hozzá kell adnom őket a listához.

Valamint létezik olyan program, amivel teljesen ki lehet pucolni a memóriát? Úgy értem, újraindítás után 1200 MB körül van a RAM aztán ha játszok rajta vagy használom sokat és megnézem akkor már csak 800 MB van és nem is lehet jobban felhúzni. Ez mitől van?
Különösebb tapasztalat nincs az új rom-ról. Az XDA-n van 1-2 antutu teszt , olyan 26000 körüli pontszámot kapott. Az biztos , hogy a Chandelist nagyot ugrott I9505XXUBMEA (768421)---->I9505XXUBMGA (1081224) , ez most a létező legfrissebb de egyáltalán nem biztos , hogy a legjobb :)
Ram tisztítására ezt használom (néha) :

Kód: Egész kijelölése

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard
Huawei MATE 9 Android 7
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

reddoors írta:
Lewis0214 írta:Valaki tud az új romról (XXUBMGA) valamit? Mik a javítások/újítások benne?

Különösebb tapasztalat nincs az új rom-ról. Az XDA-n van 1-2 antutu teszt , olyan 26000 körüli pontszámot kapott. Az biztos , hogy a Chandelist nagyot ugrott I9505XXUBMEA (768421)---->I9505XXUBMGA (1081224) , ez most a létező legfrissebb de egyáltalán nem biztos , hogy a legjobb :)
Ram tisztítására ezt használom (néha) :

Kód: Egész kijelölése

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard
Értem. és a zenelejátszós dologról tudsz valamit?
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Nem szoktam létrehozni lejátszási listát , viszont zenét rengeteget hallgatok . :mrgreen:
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”