Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
vendeg
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: vendeg »

CineDOG írta:
vendeg írta:Helló!
Lenne egy olyan gondom, hogy Erdélyben az E52-es telefonom szeretném használni GPS-ként (a C7-est nagyon zabálja és net nélkül nem is akar menni, de ez nem érdekes most). A maps ugyan rajta van, de térkép nem nagyon, viszont ha a suite-ban rámegyek a letöltésre, akkor a Nokia oldalára irányít, ott meg csak az újabb telefonokra vonatkozó letöltéseket találok. Merről tudnék a mai román állam területére vonatkozó térképet találni hozzá?
Ezt nem értem.
Rá van dugva a telód a Nokia Suitra, és mikor a térképekhez mész, hogy mik a letölthető térképek, akkor nem enged letölteni, hanem csak a Nokia weboldalára küld?
Nekem nem így van. Nekem kilistáz minden országot, meg ott a Letöltés gomb. Minden ország mellett ott van hogy hány MB a térkép.
Látja a telódat a Suite? Beolvassa a Térképek menüben, hogy a te készülékeden milyen térképek vannak?
Be vagy jelentkezve a Nokia Suite-ba?
Minden helyesen van állítva (C7-tel semmi baja), rányomok és küld a weblapra. Szerintem a suite a ludas, még azt megpróbálom újratenni.

Javítva: a Suite volt a ludas, nem is értem. Most sikerül, úgy látszik.
CineDOG
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

Nos, akkor már biztos, hogy egy bug van a Nokiában.
Van 48 mega szabad hely a fáljkezelő szerint, mégis ha a Nokia sip kliensével voip telefonálok, akkor egy idő után úgy telemegy a híváslista a tárolt számokkal, hogy a hívás felvevő/indítás gombbal csak belemenni tudok, de amint nyomok ott bármit, mondjuk hogy ki hívott, máris Megtelt a mem. és nem hajlandó semmit sem csinálni. A hívás lerakás gombbal tudok kilépni.
Utána hiába megyek be a menüből a Naplóba, Megtelt a mem.

Felraktam megint a handyt, ram: 39.5M
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

Kéne főzni egy romot rá. Végül is csak egyszer kell belőni, utána már megy. Nagyon kevés tényleg a belső memória, és - legalábbis számomra - sok felesleges dolog van benne, szinte az alap dolgok és a navi kivételével én csak a feltelepített progikat használom. Itt már pár MB is számít. Egyébként melyik firmware van rajta?
CineDOG
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

091.003
cml
2. szint
2. szint

Én most flasheltem meg egy E55-öst (ami szinte megegyezik az 52-essel) úgy, hogy újrapartícionáltam a firmware-t. Beletettem a rompatchert és egy új témát a telefonmemóriába, és így 82,5MB memóriával indul a telefon hard reset után (amúgy 57 körülivel indul). Eddig megy minden, de mivel nem vagyok profi a témában, ezért kérdezem, hogy akkor ha itt több a memória, akkor miből vettem el?
robi59
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: robi59 »

Sziasztok!

Reggel kikapcsoltam az e52met, majd amikor legközelebb bekapcsoltam, rendesen rezgett, majd a pinkód kérése helyett csak világít a fehér háttér, majd egy idő után "elalszik", persze ha megnyomok egy gombot újra felvillan, de nem lép tovább.
Nem volt piszkálva, nokia suitról volt utoljára frissítve. Próbáltam már sim/mem kártya nélkül, aksi ki-be nem segít. Töltőre dugás sem segít. Ha rádugom usbn gépre és bekapcsolom a nokia suiteot, nem érzékeli.

Mit érdemes még próbálni? Vagy marad a szervíz? Nemrég volt kijelző cserélve.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Phönixel próbáld rátenni a legújabb szoftvert halott módban.

viewtopic.php?f=64&t=40
These users thanked the author kukszi for the post:
robi59 (2013-06-18 kedd 19:09:07)
Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
robi59
Újonc
Újonc

Köszönöm az infot!
Végigolvastam, összeszedtem a cuccokat, és elvileg szépen le is ment a dolog. Kiírta, hogy sikeresen befejeződött. Majd úrjraindult, újra fehér képernyő és már jött is az üdvözlő zene, DE a fehér képernyő maradt. :(
Abban nem voltam biztos, hogy most melyik frimeware kell. Végül ezt: Phone Name : Nokia E52 Product Type : RM-469 Firmware Version : 91.4 Variant ID : 7057478205 Varian Name : Euro2 Germany Metal Al Product Code : 0575062 szedtem le.

Valami más probléma lesz itt? Én valami olyasmire gondolok hogy a kijelző valahogy nem kap jelet.
Erős a gyanum, hogy a telenornál amikor cserélték a kijelzőt, nem gyárit raktak bele, hanem utángyárottat. Amióta belekerült a kijelző enyhén villogott mintha a képfrissítés nem lenne megfelelő.
Azt viszont végképp nem értem, hogy most fél év után miért egy ki-be kapcsolás után produkál ilyesmi...
cml
2. szint
2. szint

Ha van benne, vedd ki a memóriakártyát és próbáld úgy bekapcsolni.
Ha nincs benne, vagy így sem indul el, akkor csinálj memóriakártya nélkül 3 gombos resetet (*, 3, zöld gomb, ha jól emlékszem).

Sajnos amit leszedtél firmware-et, abban nem lesz magyar nyelv.

Más: honnan lehet firmware-eket leszedni? Már a Mrcrab sem megy.
robi59
Újonc
Újonc

Nem nem volt benne. Én egy picit mást találtam hard resetre. De nemtudom azt hogy kéne nyomkodni. Én úgy találtam hogy "hívás gom;*;+;*;3" de akkor most ez úgy néz ki, hogy hívás 1 csillag, várok 2csillag=+ várok, csillag, és 3as nyomvatartva ?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”