Megint csak nem értelmezted jól az írásomat. Nem azt írtam, hogy minden android build tudja a magyart, hanem azt, hogy a legtöbb.....ami meg nem, azon megoldható, de hát ezt nyilván te is tudod, mert a kezdeti segélykérésed átalakult kioktató stilusba, így nem magyarázom tovább egy pro felhasználónak....Lasi007 írta:Erre az idézetre a helyes válasz, hogy 2.3.1 verzió és az felett már benne van az androidokban a magyar nyelv. Sajna az innen töltött verzió használhatatlan, csak részlegessen megy fel és mindíg újra indul.
Másrészt nem kellett újraírni a moderálást, főként ha így illeszt a gép, de te biztos jobbam tudod mit csinálok, mint én!
Feltételezem az is az én hibám, hogy a méltatlankodás előtt senki nem reagált. Bocsáss meg, hogy az állatalad indított helyre merek írni, igérem többet nem nem fogom, elvégre eddig sem sikerült időben hasznát vennem!
![]()
![]()
![]()
![]()
Az általad írt dolgot töröltem, ez után újra felhoztad a témát egy új hsz.-ben, de hagyjuk is az egészet, veled sem lettünk többen, csak sűrűbben......