Minden helyesen van állítva (C7-tel semmi baja), rányomok és küld a weblapra. Szerintem a suite a ludas, még azt megpróbálom újratenni.CineDOG írta:Ezt nem értem.vendeg írta:Helló!
Lenne egy olyan gondom, hogy Erdélyben az E52-es telefonom szeretném használni GPS-ként (a C7-est nagyon zabálja és net nélkül nem is akar menni, de ez nem érdekes most). A maps ugyan rajta van, de térkép nem nagyon, viszont ha a suite-ban rámegyek a letöltésre, akkor a Nokia oldalára irányít, ott meg csak az újabb telefonokra vonatkozó letöltéseket találok. Merről tudnék a mai román állam területére vonatkozó térképet találni hozzá?
Rá van dugva a telód a Nokia Suitra, és mikor a térképekhez mész, hogy mik a letölthető térképek, akkor nem enged letölteni, hanem csak a Nokia weboldalára küld?
Nekem nem így van. Nekem kilistáz minden országot, meg ott a Letöltés gomb. Minden ország mellett ott van hogy hány MB a térkép.
Látja a telódat a Suite? Beolvassa a Térképek menüben, hogy a te készülékeden milyen térképek vannak?
Be vagy jelentkezve a Nokia Suite-ba?
Javítva: a Suite volt a ludas, nem is értem. Most sikerül, úgy látszik.