Samsung GT-i9500/9505/i9506/i9515 Galaxy S4

Samsung márkájú készülékek témái
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung GT-i9505 Galaxy S4

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

reddoors írta:Jó és a szürke alapon fekete csíkokat?
hol látod a csíkokat?
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

migabi24 írta:
hol látod a csíkokat?
Az igazság az , hogy eddig nem nagyon foglalkoztam az S4-el , hiszen annyira nem foglalkoztatott , és időm sem volt a fórumokat olvasgatni , így nem tudom mit írtan a kijelzővel kapcsolatban a külföldi és hazai fórumok.
Én azt hiszem el amit látok , és azt is írom le.
Mint az előzőekben említettem , pont haveromnál voltam a GSM boltjában mikor spontán jött az ötlet , hogy veszek egy GS4-et ami 20 percig volt nálam mert a kijelzőjét hibásnak találtam.
Felraktam egy kijelző és pixel teszt programot és ahogy te is írtad a fekete sötét , mélyvörös hatásban pompázott , tehát nem volt fekete.
Pár nappal később hozott még pár S4-et szám szerint 3 db.-ot amiből kettőt csak az én kedvemért bontott ki. Megdöbbenésemre ott nemvolt gond a feketével ( ugyanaz a szoftververzió volt rajtuk mint a vörösen!!!!!) viszont mindkettőn a szürke hátteren halvány függőleges fekete csíkok vonalak látszottak. Minél kisebb volt a fényerő annál jobban volt látható. Tehát ez is kijelzőhiba.

A másik érdekesség , hogy ami nála volt GS4 , ugyanis ő is ilyet használ csak a 8magos verziót , az szinte tökéletes volt.

Én biztos vagyok abban , hogy az általad említett hiba nem szoftveres.
Tegnap még megnéztem a MediaM-ban kiállított darabot , ott sincs gond a kijelzővel , és azon a legelső szoftververziók egyike fut.

Úgy gondolom a Samsung is abba a hibába esett mint a SONY , gyártja a telefont millió számra hibás kijelzővel. Persze a hiba fokát itt 4 féle csoportba lehet sorolni.

1. Nagyon szar: a szürke csíkos + a fekete nem fekete hanem vörös
2: Szar : a fekete vörös
3: kevésbé szar : csak a szürke enyhén csíkops
4: jó: nem csíkos a szürke , és jó a fekete.

Természetesen itt megint a közel 250 ezer Ft ár a névadó és a minőség.
Szerintem a kijelzők ebben a készülékben 70--80 %+ban hibásak
Huawei MATE 9 Android 7
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

én a saját tapasztalatomat írom le, érdekes ez az egész, mert szoftveres hiba a vöröses fekete, meg a lilás elszíneződés görgetésnél, mégis 2 készüléken hiába fut ugyanaz a szoftver van hogy az egyiken vörös a fekete, a másikon jó a fekete a lilás hiba pedig jelen van, én magam is úgy jártam, hogy vöröses volt a fekete aztán frissítettem, az megjavult, de cserébe megjelent a lilás szarság, ezek a hibák subpixel kapcsolgatásból fakadnak, remélhetőleg a következő frissítéssel orvosolják ezt, sávosodást nem tapasztaltam
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
Jegi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Jegi »

reddoors írta:
migabi24 írta:
hol látod a csíkokat?
Az igazság az , hogy eddig nem nagyon foglalkoztam az S4-el , hiszen annyira nem foglalkoztatott , és időm sem volt a fórumokat olvasgatni , így nem tudom mit írtan a kijelzővel kapcsolatban a külföldi és hazai fórumok.
Én azt hiszem el amit látok , és azt is írom le.
Mint az előzőekben említettem , pont haveromnál voltam a GSM boltjában mikor spontán jött az ötlet , hogy veszek egy GS4-et ami 20 percig volt nálam mert a kijelzőjét hibásnak találtam.
Felraktam egy kijelző és pixel teszt programot és ahogy te is írtad a fekete sötét , mélyvörös hatásban pompázott , tehát nem volt fekete.
Pár nappal később hozott még pár S4-et szám szerint 3 db.-ot amiből kettőt csak az én kedvemért bontott ki. Megdöbbenésemre ott nemvolt gond a feketével ( ugyanaz a szoftververzió volt rajtuk mint a vörösen!!!!!) viszont mindkettőn a szürke hátteren halvány függőleges fekete csíkok vonalak látszottak. Minél kisebb volt a fényerő annál jobban volt látható. Tehát ez is kijelzőhiba.

A másik érdekesség , hogy ami nála volt GS4 , ugyanis ő is ilyet használ csak a 8magos verziót , az szinte tökéletes volt.

Én biztos vagyok abban , hogy az általad említett hiba nem szoftveres.
Tegnap még megnéztem a MediaM-ban kiállított darabot , ott sincs gond a kijelzővel , és azon a legelső szoftververziók egyike fut.

Úgy gondolom a Samsung is abba a hibába esett mint a SONY , gyártja a telefont millió számra hibás kijelzővel. Persze a hiba fokát itt 4 féle csoportba lehet sorolni.

1. Nagyon szar: a szürke csíkos + a fekete nem fekete hanem vörös
2: Szar : a fekete vörös
3: kevésbé szar : csak a szürke enyhén csíkops
4: jó: nem csíkos a szürke , és jó a fekete.

Természetesen itt megint a közel 250 ezer Ft ár a névadó és a minőség.
Szerintem a kijelzők ebben a készülékben 70--80 %+ban hibásak
Az első körben vettem meg. Semmi baja a kijelzőnek. A barátom egy I9500 vett. AZ is hibátlan. És nem kötözködni akarok, de messze van az ára a 250-től.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Én meg már 10 millió db. után vettem volna meg és nem találtam jót 4-ből. Vagyis meg is vettem kb. 20 percre. Persze láttam természetesen olyat ami szinte hibátlan volt.
A hivatalos kártyafüggetlen ára most esett , kb, 210 ezer Ft , Media , Extreme Digital stb. , az megint más kérdés ki honnan szerzi be.
Összességében a lényegen nem változtat mert aki kifog egy jót az örül , aki meg nem az max. elfogadja . Ennyi a történet , de be kell vallani , hogy van egy halom hibás kijelző ami bosszantó.

Az meg , hogy a másiké tökéletes , engem nem vigasztal , én a sajátoméval foglalkozom, mit is kaptam a pénzemért. ;)
Huawei MATE 9 Android 7
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Hello. Hogyan tegyem át a játékokat és programokat a 32 GB-os SD kártyára? A probléma ott kezdődik, hogy csak 10 GB a belső memóriája a telefonomnak. És mivel rengeteg játék van, ami 2gbos így nehezen fér el rajta több. Minden adatot, fájlt ami a játékhoz kell a telefonom emulált SD kártyáján tárol (ez lenne a telefon belső memóriája). És nagyon gyorsan megtelik az a 10 gb 4 ilyen nagyobb méretű játéknál.
Nincs rootolva a telefon és nem is szeretném. Más megoldás nincs esetleg?
mcee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mcee »

Sziasztok! Én is beszereztem egyet a telenornál. Nekem csak egy bajon van, hogy flash playert nem találok hozzá. Ami itt van az oldalon az nem müxik sajnos (ki kapcs be kapcs megvolt). A másik a navigációs szoftver (3 betűs) sem az igazi rajta. Ha tudtok esetleg segítséget priviben, azért nagyon hálás lennék. Előre is köszi!
Ericsson T10 --Nokia 3310 --Siemens M35 --Nokia 3510i --Nokia 3210 --Nokia 6610 --Siemens CXT65 --Nokia 6230i --Nokia E51 -- Nokia 5800 XM blue --Samsung Galaxy S --Samsung Galaxy S II. --Samsung Galaxy S III. --Samsung Galaxy s 4+ Sennheiser MM200
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Lewis0214 írta:Hello. Hogyan tegyem át a játékokat és programokat a 32 GB-os SD kártyára? A probléma ott kezdődik, hogy csak 10 GB a belső memóriája a telefonomnak. És mivel rengeteg játék van, ami 2gbos így nehezen fér el rajta több. Minden adatot, fájlt ami a játékhoz kell a telefonom emulált SD kártyáján tárol (ez lenne a telefon belső memóriája). És nagyon gyorsan megtelik az a 10 gb 4 ilyen nagyobb méretű játéknál.
Nincs rootolva a telefon és nem is szeretném. Más megoldás nincs esetleg?
Nincs.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

reddoors írta:Én meg már 10 millió db. után vettem volna meg és nem találtam jót 4-ből. Vagyis meg is vettem kb. 20 percre. Persze láttam természetesen olyat ami szinte hibátlan volt.
A hivatalos kártyafüggetlen ára most esett , kb, 210 ezer Ft , Media , Extreme Digital stb. , az megint más kérdés ki honnan szerzi be.
Összességében a lényegen nem változtat mert aki kifog egy jót az örül , aki meg nem az max. elfogadja . Ennyi a történet , de be kell vallani , hogy van egy halom hibás kijelző ami bosszantó.

Az meg , hogy a másiké tökéletes , engem nem vigasztal , én a sajátoméval foglalkozom, mit is kaptam a pénzemért. ;)
Először is leírom, hogy NEM VAGYOK S4-ellenes. És nem is savanyú a szőlő.

De eddig én is abból tudtam beazonosítani az S4-eseket (hogy nem S3-at látok), amiket kezekben láttam, hogy sem a feketéjük nem olyan szép, mint a Note2-m RGB kijelzőjén, sem a fehérjük nem olyan fehér.

Mondjuk más kérdés, hogy ha hozná azt a szintet, amit a Note2-től megkapok, akkor sem cserélném le rá. De ez nem az S4 hibája.

De így volt ez a Note1-nél is, amikor a HD AMOLED megjelent, ott is voltak gyerekbetegségek. Sajnos nincs idő rendesen kifejleszteni, annyira erős a konkurencia, szinte félkészen kerülnek ki a ma mobiljai...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
mcee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mcee »

mcee írta:Sziasztok! Én is beszereztem egyet a telenornál. Nekem csak egy bajon van, hogy flash playert nem találok hozzá. Ami itt van az oldalon az nem müxik sajnos (ki kapcs be kapcs megvolt). A másik a navigációs szoftver (3 betűs) sem az igazi rajta. Ha tudtok esetleg segítséget priviben, azért nagyon hálás lennék. Előre is köszi!
Sziasztok! Navi megoldva :) viszont a flash player sajnos még mindig nem jó :(. Nem tudtok valami megoldást?
Ericsson T10 --Nokia 3310 --Siemens M35 --Nokia 3510i --Nokia 3210 --Nokia 6610 --Siemens CXT65 --Nokia 6230i --Nokia E51 -- Nokia 5800 XM blue --Samsung Galaxy S --Samsung Galaxy S II. --Samsung Galaxy S III. --Samsung Galaxy s 4+ Sennheiser MM200
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”