3D gyorsítót használó játékok
- mgorilla
- 2. szint
- Készüléktípus: Apple Iphone 3G 16 GB White
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: 3D gyorsítót használó játékok
Tehát software-es és hardware-es üzemmódban is müködik a Global Race.Én véleményem szerint a Crash és a Global is Polarbit termék és grafikus motorikusan is egy és ugyanaz.A Crash jobban van optimizálva software-es módban.Azonban egy hardware gyorsította telón meg lehet nézni a sebességét összehasonlítva egy software-es módhoz képest.Véleményünk különbözik azonban ebben.Végülis is számomra ez régen volt inkább kérdes mivel mostanság már váltottam a Nokiáról eladva N95-8g-omat,csalodva a Nokia üzletpolitikájában.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Igenis, a crash használja a 3D chipet! Erről már volt vita a régi fórumban is.
Nézd csak meg a grafikát és hasonlítsd össze az N-Gage verzióval ami nem használ 3D gyorsítást!
Amúgy munkatársam 6120C telóján akadozott nem is kicsit.
Nézd csak meg a grafikát és hasonlítsd össze az N-Gage verzióval ami nem használ 3D gyorsítást!
Amúgy munkatársam 6120C telóján akadozott nem is kicsit.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E90 + E51
- Has thanked: 0
És most melyik cég üzletpolitikájának áldozata vagy?mgorilla írta:Tehát software-es és hardware-es üzemmódban is müködik a Global Race.Én véleményem szerint a Crash és a Global is Polarbit termék és grafikus motorikusan is egy és ugyanaz.A Crash jobban van optimizálva software-es módban.Azonban egy hardware gyorsította telón meg lehet nézni a sebességét összehasonlítva egy software-es módhoz képest.Véleményünk különbözik azonban ebben.Végülis is számomra ez régen volt inkább kérdes mivel mostanság már váltottam a Nokiáról eladva N95-8g-omat,csalodva a Nokia üzletpolitikájában.

Amúgy szánalom, hogy csak ennyi gamma jött ki a csipek alá, pedig lenne benne potenciál szvsz...

Nokia E90, E51
Sennheiser CX300, AKG K271
Sennheiser CX300, AKG K271
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
Megint kezdődik a vita a crash 3D gyorstító kihasználtsága felől?
semmi értelme. Ugyanazzal a motorral fut egyébként mint a Global Race, szóval szerintem ezzel a vita leis zárulhat 

Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Ennyi.Andy1210 írta:Megint kezdődik a vita a crash 3D gyorstító kihasználtsága felől?semmi értelme. Ugyanazzal a motorral fut egyébként mint a Global Race, szóval szerintem ezzel a vita leis zárulhat

Szerintem is tiszta gáz. Nem hiszem el, hogy annyira bonyolult lenne egy játékból készíteni egy 3D változatot is. Szvsz például a többezer forintos N-Gage játékokból főleg illene.pinkmadafaka írta: Amúgy szánalom, hogy csak ennyi gamma jött ki a csipek alá, pedig lenne benne potenciál szvsz...
Ezért írunk 2009-et!?

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
nem arról van szó hogy nem lehetne megcsinálni hanem arról hogy nem érdemes mármint a fejlesztőnek anyagilag mert van 5 féle telefon amin menne és egyenlőre úgy néz ki legalábbis nokia részéről hogy remény sincs arra hogy ez a lista bővüljön míg ha simába írják meg a játékot lehet hogy rondább de több tucat telefonon elfut ergo sokkal többen vehetik meg és a fejlesztőnek ez a lényeg nem az hogy neked jó legyen 

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Ez rendben van de ha már a játék megvan, nem hiszem, hogy annyira bonyolult lenne még egy verziót gyártani. (ez kb olyan mintha én megsütöm a piskótát és nem csak epertortát csinálok belőle hanem kiwit is, holott az epret sokkal többen szeretik)Segal írta:nem arról van szó hogy nem lehetne megcsinálni hanem arról hogy nem érdemes mármint a fejlesztőnek anyagilag mert van 5 féle telefon amin menne és egyenlőre úgy néz ki legalábbis nokia részéről hogy remény sincs arra hogy ez a lista bővüljön míg ha simába írják meg a játékot lehet hogy rondább de több tucat telefonon elfut ergo sokkal többen vehetik meg és a fejlesztőnek ez a lényeg nem az hogy neked jó legyen

Mert most úgy néz ki a dolog, hogy szinte tök fölösleges volt legyártani a 3D chipet és beletenni a készülékekbe. Jobb lenne ha nem is lenne mert úgy legalább nem fájna a szívünk.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Tudom, hogy sokan a CBNC 3D-t egy 3D gyorsítót kihasználó játéknak tartják, mindenesetre 3250-en kifogástalanul fut és a kép csak annyira rosszabb minőségű, amennyire a felbontásból és a 65000 színű kijelzőből adódhat. 

- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Segal írta:nem arról van szó hogy nem lehetne megcsinálni hanem arról hogy nem érdemes mármint a fejlesztőnek anyagilag mert van 5 féle telefon amin menne és egyenlőre úgy néz ki legalábbis nokia részéről hogy remény sincs arra hogy ez a lista bővüljön míg ha simába írják meg a játékot lehet hogy rondább de több tucat telefonon elfut ergo sokkal többen vehetik meg és a fejlesztőnek ez a lényeg nem az hogy neked jó legyen
hát ez sajnos tényleg igy van. pedig milyen álat lenne már rendes grafikájú need for speed-et játszani a telefonunkon. ami kijött most undercover javában, eddig annak a legjobb a grafikája, de kb 30 1x1cm négyszögböl épülnek össze az autók meg az ut szóval elég silány

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- Maxentius
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Elvileg a Resco Bubbles is használja a PowerVR chip-et. Ezt észre se venném amúgy, ha nem olvastam volna róla. 

Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2