Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
CineDOG
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

Damir írta:Vagy csak egy jó taskmannal, pl Handy, ki kéne lőni a felesleges dolgokat
Honnan szerezhető be?
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

CineDOG
1. szint
1. szint

Köszi, az a szignózni kell, az mi?

Fent a progi, de előtte leszedtem a fring nevű programot.
Mindent bezárattam, így van 38.8Mb szabad RAM.
Ha bekapcsolom a nokia sip-jét, akkor 38.2Mb.
Nézem 120 a max RAM?

Bassz, a Nokia jól elcseszett egy egyébként jó telót. 3x ennyi rammal mint a villám menne. :)
Kár hogy esély sincs ezt bővíteni. :(
cml
2. szint
2. szint

Igen, de itt egy korábbi verzió, amit nem:
http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... =20920&g=1

Húha, az a fring nekem régen bekavart erre a telóra szépen. Feltett valami voipaudiosrv 2.0-át, és a skype nem is ment rendesen utána, ami az 1.0-ást rakta fel. Aztán meg hiába szedtem le, hard reset volt a megoldás. Igen, tény, hogy nagyon elcseszerintették a telót ezzel a kevés rammal. :sad:

Esetleg kipróbálhatsz valami főzött romot, hátha azzal jobban megy, csak az a baj, hogy azokból meg valami szokott hiányozni, én már találkoztam olyannal, amiből pont a sip maradt ki (mármint nem a menüje, amit telepíteni kell, hanem talán a hangkodekek). Meg hát akkor a magyar menü is ugrik. Viszont azoknál 100-110MB a C drive flashelés után.
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=78932
CineDOG
1. szint
1. szint

A skype nem is megy nekem, mert a mobilevoip van fent. Az is másik voipaudiosrv-t használ, mint a skype.
Sajnos azt nem frissítik már. Már a skype-ot.
cml
2. szint
2. szint

Pedig megy nekem a kettő együtt. A legfapadosabb, legrégebbi mobilevoip van fent. Az nem telepít voipaudiosrv-t.
http://www.mobilevoip.com/en/old_versions
CineDOG
1. szint
1. szint

cml írta:Pedig megy nekem a kettő együtt. A legfapadosabb, legrégebbi mobilevoip van fent. Az nem telepít voipaudiosrv-t.
http://www.mobilevoip.com/en/old_versions
Azzal lehet hogy megy, csak mondjuk a freevoipdealt nekem nem mutatta, vagy csak az egyenleget nem? Már nem emlékszem.

Amúgy nem a fring a gáz. Megint volt ilyen ram baj, beléptem a handybe, semmi. Kijöttem belőle,már minden oké volt.
Mondjuk megvagyok skype nélkül, ha már ne fejlesztenek, és a videotelefonálás sem megy vele.

Most is beléptem a híváslistákba, oldalra akartam lépni a bejövő hívásokra, Megtelt a mem. felirat fogad.
Handbe belépek, Fut a Napló meg a Készenlét. A Napló azért, mert nem tudtam belőle normálisan kilépni, csak a telefon lerakós gombbal.
36.8MB
Most a Nokia sip progijából kiléptem, ami a freevoipdealt futtatta, handyben mindent leállít, 37.1Mb
Továbbra sem mükszik a Napló, megtelt, zárjak be néhány alkalmazást. Megtelt a mem. üzenet.
Valszeg teló újraindítás segít.
Nem, nem segített. Pedig 43.2MB a szabad.
Nem szereti a Napló, hogy internetes (sip) hívásokkal van tele.
cml
2. szint
2. szint

Igen, az egyenleget nem mutatja a Mobilevoip, meg nincs callback, sms, stb., csak telefonálni lehet vele (mondjuk a belső sip kliens is ennyit tud). Valamelyik folyamat zavarja a telódat, ez tuti, és valójában nem is telik meg a ram, csak ezt a hibát írja ki. Ismerősöm E51-ese csinált ilyet, a végén már ha rádugtam a töltőt, akkor is ezt írta ki és nem is töltött (pedig hiába régebbi, ha jól emlékszem, abban talán több ram van). A fring meg tele van mindenféle mellékfolyamatokkal, amik ki tudja, mit csinálnak a háttérben, lehet, hogy abból is egy régebbi verzió kéne (bár gondolom azokban még nem volt video). A skype-nak meg ez a verziója szerintem még a legjobb, már ha videózásra nincs szükségünk. Mondom, én legyalulnám a memóriakártyát, csinálnék egy 3 gombos resetet és újrahúznék mindent. Előtte persze N.Suite-tal lehet menteni a névjegyeket, sms-eket, naptárt, de programokat, beállításokat ne.
CineDOG
1. szint
1. szint

cml írta:Igen, az egyenleget nem mutatja a Mobilevoip, meg nincs callback, sms, stb., csak telefonálni lehet vele (mondjuk a belső sip kliens is ennyit tud). Valamelyik folyamat zavarja a telódat, ez tuti, és valójában nem is telik meg a ram, csak ezt a hibát írja ki. Ismerősöm E51-ese csinált ilyet, a végén már ha rádugtam a töltőt, akkor is ezt írta ki és nem is töltött (pedig hiába régebbi, ha jól emlékszem, abban talán több ram van). A fring meg tele van mindenféle mellékfolyamatokkal, amik ki tudja, mit csinálnak a háttérben, lehet, hogy abból is egy régebbi verzió kéne (bár gondolom azokban még nem volt video). A skype-nak meg ez a verziója szerintem még a legjobb, már ha videózásra nincs szükségünk. Mondom, én legyalulnám a memóriakártyát, csinálnék egy 3 gombos resetet és újrahúznék mindent. Előtte persze N.Suite-tal lehet menteni a névjegyeket, sms-eket, naptárt, de programokat, beállításokat ne.

Már megtettem. :)
Csak a Nokia SIP kliense lett felrakva. Semmi más. :)
cml
2. szint
2. szint

És javult a helyzet? Ha nem, akkor - ha van rá lehetőséged - ki kéne próbálni egy másik SIM és/vagy másik memóriakártyával is. Nekem pl. a csúcs Kingstonok nagyon trén teljesítettek ebben a készülékben, a Kingmaxok, Samsungok érdekes módon sokkal stabilabbak voltak.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”