Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin Mobile XT
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy C7-sem, Garmin 5.00-van XT van rajta és egy ideje, mikor rá akarok címre keresni, akkor mikor pl országnév betűzésénél nem hossza elő a gombokat! mitől van ez?? mi a hiba? amúgy már újra is raktam de ennél a pontnál ugyan az a hiba mindig! Előre is köszönöm! Üdv
Közben utána olvastam és megtaláltam! KÖSZÖNÖM!!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!janigy írta:Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy C7-sem, Garmin 5.00-van XT van rajta és egy ideje, mikor rá akarok címre keresni, akkor mikor pl országnév betűzésénél nem hossza elő a gombokat! mitől van ez?? mi a hiba? amúgy már újra is raktam de ennél a pontnál ugyan az a hiba mindig! Előre is köszönöm! Üdv
Háttérbe teszed az alkalmazást, majd visszalépsz, és menni fog az írás.
- blaze
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E71
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
- Kapcsolat:
Urak! Google Earth koordinátát hogyan lehet beírni a Garmin-ba? próbálgattam átállítani a formátumot, de nem engedi... HELP
ezt kéne :
37 26 15 15 N
15 3 57 60 E
Köszönöm!
ezt kéne :
37 26 15 15 N
15 3 57 60 E
Köszönöm!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem engedi, vagy nincs ilyen formában? Nem mindegyik támogatott sz xt-ben.blaze írta:Urak! Google Earth koordinátát hogyan lehet beírni a Garmin-ba? próbálgattam átállítani a formátumot, de nem engedi... HELP
ezt kéne :
37 26 15 15 N
15 3 57 60 E
Köszönöm!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- blaze
- 1. szint
- Kapcsolat:
És ezt valahogyan átkonvertálni sem lehet ? Nem értem a google earth miért ilyen f+*z formátumban adja kilaci64 írta:Nem engedi, vagy nincs ilyen formában? Nem mindegyik támogatott sz xt-ben.blaze írta:Urak! Google Earth koordinátát hogyan lehet beírni a Garmin-ba? próbálgattam átállítani a formátumot, de nem engedi... HELP
ezt kéne :
37 26 15 15 N
15 3 57 60 E
Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5130
A Google E-ban az " eszközök-opciók -3D nézetben " változtatni tudod a koordináták formátumát.
A Garmin TX-ben " beállitások-rendszer- pozició formátum"
A Garmin TX-ben " beállitások-rendszer- pozició formátum"
- blaze
- 1. szint
- Kapcsolat:
ez szuper, de a megadott koordinátákat te át tudod váltani, konvertálni más formátumba amit megeszik a Garmin ? Fontos lenne... köszönöm!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üdvblaze írta:ez szuper, de a megadott koordinátákat te át tudod váltani, konvertálni más formátumba amit megeszik a Garmin ? Fontos lenne... köszönöm!
Ezzel a progival oda vissza lehet konvertálni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5130
ez szuper, de a megadott koordinátákat te át tudod váltani, konvertálni más formátumba amit megeszik a Garmin ? Fontos lenne... köszönöm!
Csak EOV-t szoktam WGS 84-re konvertálni ,de ez nem az. Egyébként a Googl E.-t és a Map souce-t haználom erre ugy,hogy kijelölök az adott koordinátájú pontot váltom a koordinátaformációt és leolvasom az új formátumot.A te általod megadott formációt be tudom vinni egyébként a Garmin TX-be. Űdv.
Csak EOV-t szoktam WGS 84-re konvertálni ,de ez nem az. Egyébként a Googl E.-t és a Map souce-t haználom erre ugy,hogy kijelölök az adott koordinátájú pontot váltom a koordinátaformációt és leolvasom az új formátumot.A te általod megadott formációt be tudom vinni egyébként a Garmin TX-be. Űdv.
- blaze
- 1. szint
- Kapcsolat:
Ezt én úgy kaptam, ide kell eljutnom egy céghez Szicíliában. Én nem tudtam átkonvertálni, Garmin TX-em nincsen, csak XT oda nem tudom berakni.metal17 írta:ez szuper, de a megadott koordinátákat te át tudod váltani, konvertálni más formátumba amit megeszik a Garmin ? Fontos lenne... köszönöm!
Ha Te be tudod, hogyan ,milyen formában, milyen beállítással? HEEEEELP