Csináltam egy 3fájlos verziót belőle, akinek van kedve kipróbálhatja saját felelősségére, a zip-ben benne van minden

i9100XWLSS_XEULS4
Gyári töltővel?papa490 írta:Sziasztok
egy kis segítség kellene..Az unokám töltőre tette a telóját S2..és 5 perc után az aksi úgy felmelegedett, hogy felpuposodott.
Másik aksival próbáltuk elindítani, de sajnos a SAMSUNG SII, nél tovább nem jutunk, ezt ismételgeti folyamatosan.
Mit próbáljunk csinálni, hogy életre keljen? ja, és aszámítógép nem ismeri fel kábelen keresztül-
Várnák segítséget.. E
lőre isköszönöm..
olyan már nálam is volt hogy gyári töltővel való töltéssel eszméletlen mód felmelegedett a telefon tehát abszolute nem kivitelezhetetlen dolog és ugye a gyári akksi is akár már 2 éves is lehet tehát bőven elképzelhető a púposodás.robrobzon írta:Gyári töltővel?papa490 írta:Sziasztok
egy kis segítség kellene..Az unokám töltőre tette a telóját S2..és 5 perc után az aksi úgy felmelegedett, hogy felpuposodott.
Másik aksival próbáltuk elindítani, de sajnos a SAMSUNG SII, nél tovább nem jutunk, ezt ismételgeti folyamatosan.
Mit próbáljunk csinálni, hogy életre keljen? ja, és aszámítógép nem ismeri fel kábelen keresztül-
Várnák segítséget.. E
lőre isköszönöm..
Recovery-ből egy Wipe data factory reset segíthet. Mindent töröl a telóról.
Ez tényleg működik is Nektek?ferret írta:Plusz ha aktiválva van a képelforgatás, akkor azt is figyeli, hogy az oldaladon fekve nézed-e a telót, így nem fordul el a kép.Segal írta:az a smart stay és azt figyeli egy szenzor hogy a kijelzőt nézed e és ha esetleg nem akkor lekapcsolja energiatakarékosságból.ACE- írta:Néha megjelenik a teló értesítő sorában egy szemet ábrázoló ikon, majd eltűnik, az mi a szösz?
Ja, nekem sem tudja ezt a 4.1.2 gyárival. De ez csak szoftver, tehát a főzött ROM-okba bármikor belerakhatják.IRO írta:Ez tényleg működik is Nektek?ferret írta: Plusz ha aktiválva van a képelforgatás, akkor azt is figyeli, hogy az oldaladon fekve nézed-e a telót, így nem fordul el a kép.
Nálam nem, a gyári rommal, és mintha azt olvastam volna, hogy az SGS2 smart stay funkciója ezt nem tudja.
Lehet, hogy főzött romokban van csak?
Itt le van írva, hogy hogyan kell aktiválni ezt a funkciót, kb 10 perc az egész.IRO írta:Ez tényleg működik is Nektek?ferret írta:Plusz ha aktiválva van a képelforgatás, akkor azt is figyeli, hogy az oldaladon fekve nézed-e a telót, így nem fordul el a kép.Segal írta: az a smart stay és azt figyeli egy szenzor hogy a kijelzőt nézed e és ha esetleg nem akkor lekapcsolja energiatakarékosságból.
Nálam nem, a gyári rommal, és mintha azt olvastam volna, hogy az SGS2 smart stay funkciója ezt nem tudja.
Lehet, hogy főzött romokban van csak?