Bekapcsolt kijelző 8 órán keresztül? Nettel esetleg? 8 óra? Soha seMacika írta:Na tehát.LaLi_87 írta:Vagyis ez az erték mindig változik? nem nagyon értem azert kérdezem.
Van a rendszer Android az 27% jelenleg es az Android OS az pedig 8%
Normál használat alat azt értettem hogy telefonálás, wifi-zés ilyesmi.
Koszi elore is a magyarázatokat
MINDEN androidos telefonnál a legnagyobb fogyasztó a kijelző. Nagyobb, mint a processzor csutkán.
Tehát HA használod (és az azt jelenti, hogy megy a kijelző, mert hát hogy lehet használni még), akkor maximum 7-8 órát bír 100%-tól kikapcsolásig.
A túlsó véglet, ha hét vége van, a kutya sem szól Hozzád és a telefonodhoz se nyúlsz, akkor akár 2-2,5 napot is simán elmegy, mert DeepSleepben megy a készülék 85-90%-ban.
Na, e között a két érték között (8 óra -> 50-60 óra) lehet bármennyi, attól függően, mennyit használod a kijelzőt.
Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Örömmel tölt el, hogy buzgón igyekeztél mindenki előtt válaszolni az újonc topictárs kérdéseire.tnorbi írta:Bekapcsolt kijelző 8 órán keresztül? Nettel esetleg? 8 óra? Soha se
IGEN, folyamatos netkapcsolattal (WLAN vagy 3G, szinkronizáció, viber, egyebek) ÉS folyamatos kijelzőműködéssel értettem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Igaz, hogy a kijelző nagy fogyasztó, de én ezeket rendszeresen használom kikapcsolt képernyő mellett: Zenehallgatás/rádiózás, iMediaShare.Macika írta: ...és az azt jelenti, hogy megy a kijelző, mert hát hogy lehet használni még...
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Ma reggel jelzett valami frissitést! Tudja valaki milyen frissítés ez? T–s a telefonom! Talán a 4.2?
- jani25
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 N910F
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 40 times
Nem hiszem szerintem az MC2!feroooo írta:Ma reggel jelzett valami frissitést! Tudja valaki milyen frissítés ez? T–s a telefonom! Talán a 4.2?
- tnorbi
- 6. szint
Ez most szarkazmus?Macika írta:Örömmel tölt el, hogy buzgón igyekeztél mindenki előtt válaszolni az újonc topictárs kérdéseire.tnorbi írta:Bekapcsolt kijelző 8 órán keresztül? Nettel esetleg? 8 óra? Soha se
IGEN, folyamatos netkapcsolattal (WLAN vagy 3G, szinkronizáció, viber, egyebek) ÉS folyamatos kijelzőműködéssel értettem.
Note lehet, hogy bír 8 órát de S3 kizárt. Annyira nem lehet rossz az enyém, hogy csak 4-4 és felet bírjon bekapcsolt kijelzővel.
- csoliver
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB Titan EUR Version
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Holgyek, Urak,visszatertem. Ujra beleptem az S3 klubba egy feher 9305-tel. Finom ez a 2 giga ram. Ami erdekes viszont, hogy negymagos qualcomm chipset van benne, mint az S4-ben. Egy ismerosom hozta meg fuggetlenul Franciaorszagbol. Eredtileg Orange-os volt, de kint nem lockoljak a telefonokat. Ettol fuggetlenul nagyon furge, egy akadas sincs es a zenelejatszo is sokkal hangosabb mint a 9300-ban.
LG G3 32GB Titan EUR Version
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Sziasztok!
3 hete vettem az első Androidos telóm Galaxy S3 formájában.
Megrögzött Symbianos voltam, de mivel ott megállt a tudomány és T hűségre is jó kedvezményt kaptam eljött az ideje a váltásnak. Akkor legyen lapos, nagy, HD (tudom csak ál HD, olvastam), Amoled, Android, minden ami eddig nekem nem volt. N8-ról váltás elég nagy ugrás minden téren. Ezzel nem azt mondom, hogy az nem jó bármiben is, mert tökéletes a mai napig és minden porcikájában hibátlan, amit sajnálok is eladni, de meg kell tennem. Valaki igen jól fog járni vele az biztos. Az N8-ról nagy ugrást arra értettem, hogy teljesen más minden amit meg kell ismerni, szokni, használni, kihasználni és minél többet olvasni róla, különben gyér lesz a felhasználó tudása. El is kezdtem ezt a topicot olvasni 5 napja és a 150. oldalnál tartok. Még 2 nap és kivégezve, de közben nézem és elmentem azokat az oldalakat, topicokat amit egymásnak segítségként megosztotok. Érdemes volt kivárnom a vásárlással mint ár, mint anyagminőség, mint pixel hiba és a legújabb JB.
Az eddigi 150 oldalon leírt hiányosságokat vagy hibákat mind megnéztem és örömmel konstatálom 1 kivételével semmit nem találtam az enyémen. Az az 1 pedig a HD kijelző fúl fekete színnél a foltosság. Készítettem egy 720x1080-as fekete jpg.-t és betettem Kezdő és Zárolt képernyőnek. Csak a zároltnál látszik, hogy nem egységesen sótét, de sehol máshol nem tapasztaltam. Titánium Grey-t választottam, mert nekem ez tetszett meg. Úgy kaptam meg a T-től, hogy 8 napig használjam nyugodtan és ha bármi nem tetszik, nem kell indokolni sem nyugodtan vigyem vissza és nem tartozom semmivel. Másnap hozta a futár, összeraktam és bekapcsolás nélkül 16 óra töltőre (tudom ezt nem kell, mert nincs csepp töltés, megszokás). Másnap már alaposan szemügyre vettem mik is a lehetőségek beállítás téren. Folyt. köv.
Megrögzött Symbianos voltam, de mivel ott megállt a tudomány és T hűségre is jó kedvezményt kaptam eljött az ideje a váltásnak. Akkor legyen lapos, nagy, HD (tudom csak ál HD, olvastam), Amoled, Android, minden ami eddig nekem nem volt. N8-ról váltás elég nagy ugrás minden téren. Ezzel nem azt mondom, hogy az nem jó bármiben is, mert tökéletes a mai napig és minden porcikájában hibátlan, amit sajnálok is eladni, de meg kell tennem. Valaki igen jól fog járni vele az biztos. Az N8-ról nagy ugrást arra értettem, hogy teljesen más minden amit meg kell ismerni, szokni, használni, kihasználni és minél többet olvasni róla, különben gyér lesz a felhasználó tudása. El is kezdtem ezt a topicot olvasni 5 napja és a 150. oldalnál tartok. Még 2 nap és kivégezve, de közben nézem és elmentem azokat az oldalakat, topicokat amit egymásnak segítségként megosztotok. Érdemes volt kivárnom a vásárlással mint ár, mint anyagminőség, mint pixel hiba és a legújabb JB.
Az eddigi 150 oldalon leírt hiányosságokat vagy hibákat mind megnéztem és örömmel konstatálom 1 kivételével semmit nem találtam az enyémen. Az az 1 pedig a HD kijelző fúl fekete színnél a foltosság. Készítettem egy 720x1080-as fekete jpg.-t és betettem Kezdő és Zárolt képernyőnek. Csak a zároltnál látszik, hogy nem egységesen sótét, de sehol máshol nem tapasztaltam. Titánium Grey-t választottam, mert nekem ez tetszett meg. Úgy kaptam meg a T-től, hogy 8 napig használjam nyugodtan és ha bármi nem tetszik, nem kell indokolni sem nyugodtan vigyem vissza és nem tartozom semmivel. Másnap hozta a futár, összeraktam és bekapcsolás nélkül 16 óra töltőre (tudom ezt nem kell, mert nincs csepp töltés, megszokás). Másnap már alaposan szemügyre vettem mik is a lehetőségek beállítás téren. Folyt. köv.
Udv. Fejvadasz
- tnorbi
- 6. szint
Grat hozzá.Fejvadasz írta:Sziasztok!
Akkor legyen lapos, nagy, HD (tudom csak ál HD, olvastam), Amoled, Android, minden ami eddig nekem nem volt. Az az 1 pedig a HD kijelző fúl fekete színnél a foltosság. Készítettem egy 720x1080-as fekete jpg.-t és betettem Kezdő és Zárolt képernyőnek. Csak a zároltnál látszik, hogy nem egységesen sótét, de sehol máshol nem tapasztaltam.
Ez a ál HD csak néhány agyament fórumtárs kreálmánya Ők biztos 800*os nagyítóval nézik a képernyőt... Ha csinálsz egy képenyőmentést, a kép HD lesz, nem itt ott levágott valami.
Ez a fekete folt nálam is megvan, nem nagy ügy, már egy éve megy. Én max akkor veszem észre, ha sötét van és fekete kép jön pl egy filmnél.
Ha olvasgatsz, akkor nyugodtan kérdezhetsz, nem kell mindent elolvasni. ROMolós topicban van 1. oldal, ott vannak a fontosabb tudnivalók. Max azoknak "harapjuk le a fejét", aki azt nem olvassa el, illetve olyat kérdez ami pl 1 oldallal visszább van.
- Rating: 2.63%
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Köszi!tnorbi írta:Grat hozzá.Fejvadasz írta:Sziasztok!
Akkor legyen lapos, nagy, HD (tudom csak ál HD, olvastam), Amoled, Android, minden ami eddig nekem nem volt. Az az 1 pedig a HD kijelző fúl fekete színnél a foltosság. Készítettem egy 720x1080-as fekete jpg.-t és betettem Kezdő és Zárolt képernyőnek. Csak a zároltnál látszik, hogy nem egységesen sótét, de sehol máshol nem tapasztaltam.
Ez a ál HD csak néhány agyament fórumtárs kreálmánya :mrgreen: Ők biztos 800*os nagyítóval nézik a képernyőt... Ha csinálsz egy képenyőmentést, a kép HD lesz, nem itt ott levágott valami.
Ez a fekete folt nálam is megvan, nem nagy ügy, már egy éve megy. Én max akkor veszem észre, ha sötét van és fekete kép jön pl egy filmnél.
Ha olvasgatsz, akkor nyugodtan kérdezhetsz, nem kell mindent elolvasni. ROMolós topicban van 1. oldal, ott vannak a fontosabb tudnivalók. Max azoknak "harapjuk le a fejét", aki azt nem olvassa el, illetve olyat kérdez ami pl 1 oldallal visszább van.
Azt is olvasom párhuzamosan, mert érdekel a dolog és persze fogok is kérdezni ha elakadnék valahol.
Még írok kicsit az előbbihez csak nem akarom, hogy könyv legyen:-)
Ha már kérdés akkor lenne is rögtön 2.
1. Olvastam egy kódról amit ha beütsz a tárcsázóba megmutatja független e a telefon.
Nálam ez a kód semmit nem ad ki sajnos. Talán, hogy akkor még nem volt a JB. ahol az olvasatban tartok.
Láttam az elsők között voltak függetlenek amit a szolgáltatóknál vettek. Én most vettem a T-nél és nem is hiszem, hogy független lenne, csak azt furcsállom, hogy semmi T-re utaló jelet nem találok. Eddig minden T-nél vásárolt telefonomnál bekapcsolás után jött a a T animáció és a szignál ami mindig idegesített és el kellett tüntetnem. Ebben nincs ilyen szerencsémre. Ez most a Samu miatt vagy a JB. miatt nincs benne, vagy senkiében akinek S3 van? Továbbá mindig televolt a menü számomra felesleges, szolgáltató által teletűzdelt programokkal amit szintén ki kellet operálnom. Ebben szerencsére egyetlen olyat sem találtam. Pont úgy néz ki, mintha függetlent vett volna az ember. Szerintem ettől még nem független amit kaptam, csodálkoznék is rajta.
2. Nem találtam sehol olyan beállítási funkciót ahol ki lehetne kapcsolni a hívóképet és ne jelenje meg ez a nagy négyzet a fantom képpel. Root-ni még nem akarom egyenlőre.
Olvastam valaki írta, hogy névjegyzék/napló/bal alsó érintő és ott a pipát kivenni a hívóképnél.
Ha ennyire egyszerű lenne, már az első órában megtaláltam volna, de nálam nincs ilyen lehetőség.
Előre is köszi.
Udv. Fejvadasz