az már kicsit időigényesebb,songhi írta:Na az gáz mert az enyém XXELLA!
Mi a megoldás?

http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4537.0
az már kicsit időigényesebb,songhi írta:Na az gáz mert az enyém XXELLA!
Mi a megoldás?
Az azt jelenti hogy oda kell adnod Segalnak a GS III-at és még fizetni is pluszbarydair írta:halljatoknolyankor mi van amikor a telefon hasznalat kozben kiirja, hogy "oops kernel panic, please connect to pc and press volume down to save debug" aztan ujraindul. es ezt tobbszor is csilata![]()
Elméletileg igen de nekem nem kezelte és mindig vissza ment 1-re valamint a piros felkiáltó jel is ott volt. Vissza raktam a régi bootloadert és 0 piros felkiáltó jel eltűnt.songhi írta:pdafanclub.com: a TriangleAway újabb verziói, már kezelik az új bootloadert és ezzel az új JB romok alatt is használhatóak!
joe3 írta:Elméletileg igen de nekem nem kezelte és mindig vissza ment 1-re valamint a piros felkiáltó jel is ott volt. Vissza raktam a régi bootloadert és 0 piros felkiáltó jel eltűnt.songhi írta:pdafanclub.com: a TriangleAway újabb verziói, már kezelik az új bootloadert és ezzel az új JB romok alatt is használhatóak!
Nullázás előtt a triangle away kell hogy nullázd a számlálót. amúgy jó lesz igy.tnorbi írta:Na, fasza. Beadta a kulcsot a hangszóróm (telefonáláshoz használatos, a fülnél).![]()
![]()
Leírnátok, hogy kell full gyárira csinálni?![]()
Lenullázom, Odin, Gyári szoft? Ennyi?