Sajnos nem tudom mi lehet a probléma, de próbálok tippelgetni: a Nokia Suitot is asszem telepíteni kell a letöltéshez, legalábbis nekem ezen programmal végzi a telepítést a számítógépen keresztül. Azért is lehet inaktív a letöltés gomb, mert nem léptél be felhasználóként, csak a bejelentkezés után szokott aktív lenni a letöltés.nicky írta:Sziasztok!
szeretnék segítséget kérni, mert nem tudom letölteni a telefonomra skype-ot. Amikor belépek a nokia store-ba és kiválasztom az alkalmazást egyszerűen nem tudok rákattintani a letöltés gombra, mert nem aktív.Már a nokia store honlapjáról is próbáltam (laptop-on) keresztül megnézni, hogy a mi a gond és ezt írja ki: "Sorry. Downloading from a text message is no longer available, but you can still use the Store app on your phone to get this item." Kb 3 témát töltöttem le a telefonomra a telón keresztül és azóta nem tudok semmilyen alkalmazást letölteni se laptop-ról se telefonról.
Továbbá van egy másik gondom,a telefonban van a gyári facebook alkalmazás, sajnos egy pár napja nem tudom használni, mert ezt írja ki ha be akarok jelentkezni: "an unrecoverable error ocurred. it might help to reboot yor device."ár . Azóta nem tudom használni amióta próbálkoztam alkalmazásokat letölteni a nokia store-ról, akkor kitöröltem egy két dolgot a telefonomról hogy ráférjenek az újak. Kérlek segítsteket minden ötletet szívesen fogadok
![]()
Előre is köszi: Nicky
Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
-
- 1. szint
Azért Hard Reset előtt csinálj egy biztonsági mentést a Nokia Suiton keresztül, ahol a névjegyeket sms-seket és a beállításokat lemented, és ezzel vissza tudod menteni azokat, hogy ne vesszenek el és ne kelljen újból mindent beállítani.
A gombkombinációval történő hard reset (zöld hívás gomb + képernyőzár gomb + hangerő fel gomb egyszerre bekapcsolás után azonnal kb 3 m-pig) tényleg csodákat csinál, a sok felesleges dolgot letörli és sokkal stabilabbá teszi a telefont. Mondjuk a Qt-t, ha használod újra kell telepíteni, de nekem sokkal gyorsabb, stabilabb lett utána a telefon.
A gombkombinációval történő hard reset (zöld hívás gomb + képernyőzár gomb + hangerő fel gomb egyszerre bekapcsolás után azonnal kb 3 m-pig) tényleg csodákat csinál, a sok felesleges dolgot letörli és sokkal stabilabbá teszi a telefont. Mondjuk a Qt-t, ha használod újra kell telepíteni, de nekem sokkal gyorsabb, stabilabb lett utána a telefon.
-
- 1. szint
Ha ez az akkor Penge nekem már 2 hete megküldte, és nagyon gyors lett a teló tőle, pl. képernyő elforgatás is nagyon gyors.
Nincs az idegesítő hang fényképezéskor, az aksi is tovább bírja kb 20-30%-kal. És stabil az egész és simán mint egy gyári op rendszer felmegy, nem lehet elrontani vele a telefont.
Végülis ha jól tudom Penge a Gyárit módosította úgy hogy a felesleges, idegesítő dolgokat kiirtotta abból.
Nincs az idegesítő hang fényképezéskor, az aksi is tovább bírja kb 20-30%-kal. És stabil az egész és simán mint egy gyári op rendszer felmegy, nem lehet elrontani vele a telefont.
Végülis ha jól tudom Penge a Gyárit módosította úgy hogy a felesleges, idegesítő dolgokat kiirtotta abból.
-
- 1. szint
Közben vettem egy Alcatel One Touch-t (OT-995) 30ért használtan 14 hó garival. Az is jó kis telefon -nekem a HD kamerafelvétel tetszik legjobban meg, a 4,3-as nagyon jó minőségű kijelző, meg az autófókusz pókusz ami szép makrókat csinál, 3D játékok futtatása és a HDMI kábellel 82 cm-s TV-n való autósjáték és az 1,4 Ghz proci és a komoly 3D gyorsító miatt villámgyors.( Bár az andorid ICS frissítésben állítólag több hiba is van, meg a mikrofonja érezhetően halkabb mint a C5-03-é, meg itt is a gyári szoftverek rosszak, és sok mindent át kell állítani rajta hogy jó legyen.)
Megtartom a C5-03-at, mert telefon, email, sms használattal is 6-7 napig bírja, az Alcetel meg kb egy napig, bár több mindenre használom. A sima telefonálásra azért jobb a C5-03, jobban elfér a zsebben is. Mindkettőt szeretem.
Megtartom a C5-03-at, mert telefon, email, sms használattal is 6-7 napig bírja, az Alcetel meg kb egy napig, bár több mindenre használom. A sima telefonálásra azért jobb a C5-03, jobban elfér a zsebben is. Mindkettőt szeretem.
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Egyre jobbak jelennek meg szerintem: http://nokiaflashlab.blogspot.com/2013/ ... 5.html?m=0
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
-
- 1. szint
Szerintem először töltsétek le a Penge-nek a gyári v23 szoftver módosítását. Az nagyon stabil rendszer
és érezhetően gyorsabb mint a gyári én már kb 1 hónapja az használom tényleg nagyon jó és nagyon könnyen feltehető. Lehet másokkal kísérletezni, de azért benne van a nagy szívás, összeomlás is.
Ha meg androidos kinézet kell akkor ott az SPB shell, szerintem az is elég eltalált felület.
és érezhetően gyorsabb mint a gyári én már kb 1 hónapja az használom tényleg nagyon jó és nagyon könnyen feltehető. Lehet másokkal kísérletezni, de azért benne van a nagy szívás, összeomlás is.
Ha meg androidos kinézet kell akkor ott az SPB shell, szerintem az is elég eltalált felület.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA C5-03+LUMIA 620
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok
Hard resetet kellene csinálnom a gépen.
Ilyenkor ha igaz a telóból a telszámok törlődnek.
Előtte bizt. mentés.
Hogyan tudom visszaállítani a számokat,stb?
Előtte bizt. mentés.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Kijelölöd az összes tel számot és másolás memóriakártyára. Az egyebek/névjegyzék(other/contacts) mappába kerülnek. Onnan bármikor visszamásolhatod.GZL írta:Sziasztok
Előtte bizt. mentés.

-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kaphatnék elérhetőséget a romhoz?horvathg írta:Szerintem először töltsétek le a Penge-nek a gyári v23 szoftver módosítását.
Előre is köszönöm!