hát tedd meg.a gs3 verzát se hasznátam soha semmire,kb arra is jó,angolul.amenyit én tudok,fagyizás vagy törlés van nálam.dandu írta:ezt próbálta valaki?: http://www.sammobile.com/2013/03/26/sam ... -download/

hát tedd meg.a gs3 verzát se hasznátam soha semmire,kb arra is jó,angolul.amenyit én tudok,fagyizás vagy törlés van nálam.dandu írta:ezt próbálta valaki?: http://www.sammobile.com/2013/03/26/sam ... -download/
kerneled mi?[/quote]jani25 írta:
Mi volt az az sds balhé? Nem emlékszem:-(migabi24 írta:ezt megint rosszul tudod, mert pont ezek a recoveryk amik naprakészek, és a mai napig frissítik őket,míg az általad javasolt még a legelső 4.1.1-es romokhoz készült, 2012.07.03-al befejezte a fejlesztő a támogatást, és az sds balhé óta nem is ajánlott, amire panaszkodtál use error volt :-)
az elhalálozás volt az sds balhé, az okosok szerint a recovey is érintet a dologban, az újjak már biztonságosak, de a cf még nem, ezért nem ajánlot a 4.1.2-es romoknálrobrobzon írta:Mi volt az az sds balhé? Nem emlékszem:-(migabi24 írta:ezt megint rosszul tudod, mert pont ezek a recoveryk amik naprakészek, és a mai napig frissítik őket,míg az általad javasolt még a legelső 4.1.1-es romokhoz készült, 2012.07.03-al befejezte a fejlesztő a támogatást, és az sds balhé óta nem is ajánlott, amire panaszkodtál use error volt :-)
Sajna már késő, mert a párom leadta javíttatni. Gondolkodtam rajta egyébként, csak éppen be volt állítva minden a garancia miatt alapra és féltem nehogy ugorjon a számláló vagy a custom felirat jöjjön elő. Közben pedig ugyan úgy maradna mert pld. alaplap cserés vagy hasonló.moco írta:Tegyél fel rá egy romot megint. Ha műxik a 3 gombos, akkor még nincs nagy gond.Promi írta:Na eljött az én időm is. Meghalt a telóm. Újra akart indulni, de a fekete fehér Samsung feliraton nem jut tovább. A háromgombos kombinációk működnek.
Ja... Én meg modemmel halottam,meg mondtak hardveres dolgot is.....migabi24 írta:az elhalálozás volt az sds balhé, az okosok szerint a recovey is érintet a dologban, az újjak már biztonságosak, de a cf még nem, ezért nem ajánlot a 4.1.2-es romoknálrobrobzon írta:Mi volt az az sds balhé? Nem emlékszem:-(migabi24 írta:ezt megint rosszul tudod, mert pont ezek a recoveryk amik naprakészek, és a mai napig frissítik őket,míg az általad javasolt még a legelső 4.1.1-es romokhoz készült, 2012.07.03-al befejezte a fejlesztő a támogatást, és az sds balhé óta nem is ajánlott, amire panaszkodtál use error volt :-)
CF-Root-SGS3-v6.4[/quote]robrobzon írta:kerneled mi?jani25 írta:
Én Perseus kernelt használok, siyah recoveryvelrobrobzon írta:
http://www.gokhanmoral.com/
Újabb fözetekben már nincs is benn.
Én meg megvettem hozzá a deluxe settings-et is:-(
Meg Mi lesz a Dual Bootal:-(
sajnos nem a recovery tudja a dual bootot, hanem a kernelrobrobzon írta:Én ezel nem foglalkoztam amilyen kernelvolt a romban amit feltettem azzal a recoveryvel használtam ,illetve feltettem a Siyah kernelt és az egyből feltette a a recoveryt is. Miként oldom meg,hogy a romban lévő kernel maradjon,de a recovery a dual boot miatt Siyah legyen?