Először próbálj csinálni egy hard resetet! Ha nem segít, kikapcs, akku ki, vársz 1-2 percet, akku be, bekapcs. Ha ez sem segít, akkor próbáld a telót újra flashelni, Phoenixszel, DEAD módban. Természetesen az eredeti 60-al csináld!Tosh233 írta:
Már sikerült megoldanom ezt a problémát, de még nagyobb sz@arba estem!!! Felraktam rá az oprendszert, belép működik, de két percenként újraindul a telefon!!! Vissza raktam rá egy eredeti Noki S60-as rendszert de azzal is!!! Ilyenkor mit lehet tenni?
Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A helyzet változatlan!!! Akkor menthetetlen??? És ha igen GSM-be beveszik még?
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nokia 5800 Xpress Music-om van és nagyon szeretem viszont a képernyője mostanában elég sokszor becsíkozódik és semmi nem látszódik rajta csak a háttérkép színei, csörögni ugyanúgy csörög akkor is, csak nem látom ki hív. Először akkor tapasztaltam mikor hidegben csak a kabátzsebembe tettem, majd mikor a táskámban volt, akkor is ezt produkálta. Mitől lehet ez? Ki fog purcanni a telefonom?
Előre is köszönöm a segítséget!
Segítséget szeretnék kérni. Nokia 5800 Xpress Music-om van és nagyon szeretem viszont a képernyője mostanában elég sokszor becsíkozódik és semmi nem látszódik rajta csak a háttérkép színei, csörögni ugyanúgy csörög akkor is, csak nem látom ki hív. Először akkor tapasztaltam mikor hidegben csak a kabátzsebembe tettem, majd mikor a táskámban volt, akkor is ezt produkálta. Mitől lehet ez? Ki fog purcanni a telefonom?
- Walaki01
- 4. szint
Szia!hunci07 írta:Sziasztok!
Sajna ez az 5800 "betegsége". Nem szereti a hideget. Próbáld inkább meleg helyen tartan! Van rá egy házilagos megoldás ha már melegben is ezt produkálja. De azért némi szerelői érzék kell hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=LJv0R6awSlo Ezen a videón látható a megoldás.
- Rating: 2.63%
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
sziasztok.
bár már jó régóta sony tulaj vagyok (kb másfél éve vagy több) még mindig itt van a jó öreg nokiám, amit kb egy hónap mulva ujra elő kell vennem.
küldölre megyek egy rövid időre, és szeretnék kockulni rajta
van-e esetleg valami jó kis rom rá, vagy melyik az oroginal legújabb, ha van még egyáltalán?
facebook, képfeltöltés, foursquare, esetleg twitter menjen rajta, meg tudjak böngészni (opera minivel ).
sajnos vagy nem sajnos csak ő független, a sony nem, igy ezt tudnám használni külföldi simmel is. meg hát ott az ovi maps is, amihez net se kell nem ugymint a google mapshoz androidon
bár már jó régóta sony tulaj vagyok (kb másfél éve vagy több) még mindig itt van a jó öreg nokiám, amit kb egy hónap mulva ujra elő kell vennem.
küldölre megyek egy rövid időre, és szeretnék kockulni rajta
van-e esetleg valami jó kis rom rá, vagy melyik az oroginal legújabb, ha van még egyáltalán?
facebook, képfeltöltés, foursquare, esetleg twitter menjen rajta, meg tudjak böngészni (opera minivel ).
sajnos vagy nem sajnos csak ő független, a sony nem, igy ezt tudnám használni külföldi simmel is. meg hát ott az ovi maps is, amihez net se kell nem ugymint a google mapshoz androidon
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 xpress music
Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni hogy tudja-e valaki hogy, hogyan tudom kicserelni a mikrofont az 5800 ban?
Elore is koszi.
arnold
Szeretnem megkerdezni hogy tudja-e valaki hogy, hogyan tudom kicserelni a mikrofont az 5800 ban?
Elore is koszi.
arnold
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Youtube-on keress rá így: nokia 5800 disassemblycontrast írta:Sziasztok!
Elore is koszi.
arnold
Persze azért lehet, hogy jobb ha szakihoz viszed.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 xpress music
Szia. azon mar tul vagyok. De ez fixen van a panelon. Feltetelezem, hogy fe kell melegiteni. Csak a technikara, es a megfelelo eszkoz tipusara illetve a kis fortelyokra lettem volna kivancsi.
- Walaki01
- 4. szint
Szia!contrast írta:Szia. azon mar tul vagyok. De ez fixen van a panelon. Feltetelezem, hogy fe kell melegiteni. Csak a technikara, es a megfelelo eszkoz tipusara illetve a kis fortelyokra lettem volna kivancsi.
Sajna házilag nem fog menni. Speciális infra forrasztóállomás kellene hozzá, ami piszok drága. Még a szervizekben is csak elvétve található.
-
- Újonc
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy Nokia 5800 xpressmusic ami valamiért a youtube videokat wifin keresztül nem akarja lejátszani csak a sima neten de ott meg gond nélkül. A netem nem lassú eddig jó volt már kétszer is csináltam szoftverfrissítést de nem hozott eredményt sajnos.
Amikor wifin szeretném lejátszani a videot akkor vagy két percig kiírja ,hogy kapcsolódás utána meg azt írja ki ,hogy kapcsolódás sikertelen. Régebben nem volt semmi gond ,ezt azóta csinálja mióta frissítem a telefont ,de azóta már megpróbáltam újra hát ha jó lesz .
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy Nokia 5800 xpressmusic ami valamiért a youtube videokat wifin keresztül nem akarja lejátszani csak a sima neten de ott meg gond nélkül. A netem nem lassú eddig jó volt már kétszer is csináltam szoftverfrissítést de nem hozott eredményt sajnos.
Amikor wifin szeretném lejátszani a videot akkor vagy két percig kiírja ,hogy kapcsolódás utána meg azt írja ki ,hogy kapcsolódás sikertelen. Régebben nem volt semmi gond ,ezt azóta csinálja mióta frissítem a telefont ,de azóta már megpróbáltam újra hát ha jó lesz .