Igen, ha rootolva van csak odinnal tudod frissíteni, vagy leszeded a rootot és akkor megy a saját frissítése.vsop14 írta:sziasztok!
egy galaxy s3-mat akartam most frissíteni, rendesen, ahogy kell a menüből. Letöltötte a frissítést, majd kiírta, hogy a teló újraindul, újraindult, de a bootloader (vagy micsoda) jött be (ahol lehet lépkedni, h install update, wipe, stb...). Nyomtam ott egy restartot, majd rendesen elindult a rendszer a régi programmal... induláskor feljött egy hibaüzenet, szoftverfrissítés fejléccel, de nem volt szöveg. leokéztam. teló műxik, de hogy tudom frissíteni? csak odinnal?
Lehet, hogy az a baj, hogy már rootolva van a teló?
Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei P8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 30 times
Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo
- Rating: 2.63%
- dandu
- 1. szint
- Készüléktípus: N7100
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
elolvastad mit kérdezett?Promi írta:Igen, ha rootolva van csak odinnal tudod frissíteni, vagy leszeded a rootot és akkor megy a saját frissítése.vsop14 írta:sziasztok!
egy galaxy s3-mat akartam most frissíteni, rendesen, ahogy kell a menüből. Letöltötte a frissítést, majd kiírta, hogy a teló újraindul, újraindult, de a bootloader (vagy micsoda) jött be (ahol lehet lépkedni, h install update, wipe, stb...). Nyomtam ott egy restartot, majd rendesen elindult a rendszer a régi programmal... induláskor feljött egy hibaüzenet, szoftverfrissítés fejléccel, de nem volt szöveg. leokéztam. teló műxik, de hogy tudom frissíteni? csak odinnal?
Lehet, hogy az a baj, hogy már rootolva van a teló?
Menüböl frissített, és ha a frissítés elindult akkor a fentlevő szoftverrel minden rendben, nincs root.
próbáld meg ujra és ha nem megy akkor odin
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Új háromfajlos Odinos visszaállítási okosság:-)
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=37&t=1009
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=37&t=1009
- Rating: 5.26%
OnePlus3
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Van egy menüpont Jkay-en belül, ahol vannak témák... Nem csak AOSP...jani25 írta:Jkay-ba lehet színeket változtatni? Az óra és egyéb ikonok témázására gondolok, az alap zöld annyira nem tetszik.
Egyébként, jó pár dolgot lehet házilag is okosítani: http://www.youtube.com/watch?v=6O7dQ7cg ... e=youtu.be
- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
ebben a híres Jkay témában nincs véletlenül a "régi" gyönyörű török rom?tnorbi írta:Van egy menüpont Jkay-en belül, ahol vannak témák... Nem csak AOSP...jani25 írta:Jkay-ba lehet színeket változtatni? Az óra és egyéb ikonok témázására gondolok, az alap zöld annyira nem tetszik.
Egyébként, jó pár dolgot lehet házilag is okosítani: http://www.youtube.com/watch?v=6O7dQ7cg ... e=youtu.be

az én kiírásom nem rossz, én azt használom mai napig.
sajnos nem adom fel semmiért

(Limahl egyszer linkelt egy ilyen témás újabb romot, mi is vol az? köszi!)
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2142430robert07 írta:ebben a híres Jkay témában nincs véletlenül a "régi" gyönyörű török rom?tnorbi írta:Van egy menüpont Jkay-en belül, ahol vannak témák... Nem csak AOSP...jani25 írta:Jkay-ba lehet színeket változtatni? Az óra és egyéb ikonok témázására gondolok, az alap zöld annyira nem tetszik.
Egyébként, jó pár dolgot lehet házilag is okosítani: http://www.youtube.com/watch?v=6O7dQ7cg ... e=youtu.be(generic asszem)
Samsung galaxy s7 edge
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
hozd át te a kinézetet a friss romba. A rom felépítése ugyanaz csak a képeket kell átemelni az újba. Persze ha azóta valami újdonsággal bővült a rom akkor ahoz nem lesz kép a régibe de ez némi kreativitással megoldható. Szerkesztgetés vagy egy harmadik romból kölcsönözni hozzá neked tetsző képeket stb. Elsőre nagyon nagy munka megcsinálni de aztán romról romra egyre egyszerübb csak android verzió váltásnál bonyolódik vagy ha jkay bekavarrobert07 írta:ebben a híres Jkay témában nincs véletlenül a "régi" gyönyörű török rom?tnorbi írta:Van egy menüpont Jkay-en belül, ahol vannak témák... Nem csak AOSP...jani25 írta:Jkay-ba lehet színeket változtatni? Az óra és egyéb ikonok témázására gondolok, az alap zöld annyira nem tetszik.
Egyébként, jó pár dolgot lehet házilag is okosítani: http://www.youtube.com/watch?v=6O7dQ7cg ... e=youtu.be(generic asszem)

- robert07
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 20 times
köszi Segal! hát rámennék én az ügyre.. de mi kell ehhez a dologhoz? semmi? ki bontok 2 romot egymás mellé és csak a képeket átviszem? nincs erről valami leírás hogy hol hogyan és mit? vagy ha kibontom és nézelődök a mappákban, akkor rájövök?
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
NajaSegal írta: hozd át te a kinézetet a friss romba. A rom felépítése ugyanaz csak a képeket kell átemelni az újba. Persze ha azóta valami újdonsággal bővült a rom akkor ahoz nem lesz kép a régibe de ez némi kreativitással megoldható. Szerkesztgetés vagy egy harmadik romból kölcsönözni hozzá neked tetsző képeket stb. Elsőre nagyon nagy munka megcsinálni de aztán romról romra egyre egyszerübb csak android verzió váltásnál bonyolódik vagy ha jkay bekavar