Én meg "kinőttem" a Romolgatásból, meguntam az egészet... Elegem van, h egy idő után még a jól működő ROM is elkezd beakadni... 130ezres telónál, ez röhej... De kell még 4 mag az újba, had legyen még nagyobb vicc
köszi, megnézem! hasonlóan látom a dolgot én is. de akkor most mit használsz? nemtom... egy közel gyári WannamLite is elbarmolódik idő után? nekem egyszer sokáig volt egy korábbi és rekord "tartós" volt
NextGEN rom... Ez odex, és nagyon jó volt... De kb 2 napja meg megakad... ÉS NEM RAM baja van... Köcsög telefon, kajak már szifonom lenne, ha azt lehetne témázni
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Az a problémám hogy csak a play áruházból tudok letölteni máhonnan próbálok meg letöltési hibát ír ki. Valami beállítási probléma lenne?
PDA i9300XXELLA
Kernel Syjah 1.8.9
Esetleg újra romolás?
Tárgytalan megoldottam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jani25 2013-03-21 csüt. 19:48:43-kor.
Sziasztok nem rég romoltam a telót mert olyat csinált hogy nyomkodtam játszottam stb... gondolt egyet és alul egy sávban sima számokat mutatott. pl: 45334567 ilyesmi.
Meg kiírta hogy az s tervező leállt de a kettő nem függ össze mikor melyik. Most cserltem romot azaz 4.1.2 és most meg nem küldi el az sms-t csak valami 20-30 perc mulva talán.
egy galaxy s3-mat akartam most frissíteni, rendesen, ahogy kell a menüből. Letöltötte a frissítést, majd kiírta, hogy a teló újraindul, újraindult, de a bootloader (vagy micsoda) jött be (ahol lehet lépkedni, h install update, wipe, stb...). Nyomtam ott egy restartot, majd rendesen elindult a rendszer a régi programmal... induláskor feljött egy hibaüzenet, szoftverfrissítés fejléccel, de nem volt szöveg. leokéztam. teló műxik, de hogy tudom frissíteni? csak odinnal?
Lehet, hogy az a baj, hogy már rootolva van a teló?
BMW e36 fanatic
siemens m35i, nokia 3310, ericsson t20, lg b1200, ericsson t65, sonyericsson t610, nokia n-gage, SE p800, SE p900, nokia 9300i, nokia e61, nokia e61i, nokia 9300i, nokia e90, motorola milestone2, note1, note3