Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Samsung márkájú készülékek témái
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300)

Hozzászólás Szerző: Segal »

apaszka írta:
Segal írta:Új szin érkezik hármaskából

:crazy: Ölég szar szín! Legalábbis szerintem buzis!
nézd még csak 50 milliót adtak el a telefonból tehát ideje lenne felpörgetni kicsit a statisztikát :D
Viccet félretéve ez megint csak a fedjünk le minden piacot stratégia. Lehet hogy csak 1000 fog belőle fogyni de akkor is lehetséges hogy valakinek meg pont ez a szin jön eddig be leginkább. (ettől függetlenül azt kizártnak tartom hogy a lila szin miatt venne S III-at mert nyilván amúgy is ezt venne csak max más szinbe)
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Sziasztok!
Egy kis segítség elkelne....... Sikerült arcra ejteni kicsikét, aki a szuperkemény, karcmentes gorilla akármis üvegét szarrá törte.
Eddig arra jutottam, 40-50k a komplett csere. Találtam olyan helyet is, ahol csak az üveget cserélik 20k-ért. A kütyü tökéletesen működik, csak nagyon csúnya látvány. Ráadásul futárkodom, ezen van navi, meg minden. Álltalában 5napra vállaják. Ha valakinek van azonnali csere lehetősége, kérem jelezze. (Budapest előnyben) :eges: :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Segal
Admin segéd
Admin segéd

stukker írta:Sziasztok!
Egy kis segítség elkelne....... Sikerült arcra ejteni kicsikét, aki a szuperkemény, karcmentes gorilla akármis üvegét szarrá törte.
Eddig arra jutottam, 40-50k a komplett csere. Találtam olyan helyet is, ahol csak az üveget cserélik 20k-ért. A kütyü tökéletesen működik, csak nagyon csúnya látvány. Ráadásul futárkodom, ezen van navi, meg minden. Álltalában 5napra vállaják. Ha valakinek van azonnali csere lehetősége, kérem jelezze. (Budapest előnyben) :eges: :cry3:
Egy másik fórumról tudok belinkelni neked egy tagot Ő elég korekt árak mellett dolgozik és garanciát is vállal rá.
Katt
Nem ismer engem szóval ne hivatkozz rám egyszerűen csak kérj tőle egy ajánlatot miután leírtad neki minél részletesebben a sérülést (ha megoldható akkor küldj képet is)
These users thanked the author Segal for the post:
stukker (2013-03-19 kedd 18:34:59)
Rating: 2.63%
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Segal írta:
stukker írta:Sziasztok!
Egy másik fórumról tudok belinkelni neked egy tagot Ő elég korekt árak mellett dolgozik és garanciát is vállal rá.
Katt
Nem ismer engem szóval ne hivatkozz rám egyszerűen csak kérj tőle egy ajánlatot miután leírtad neki minél részletesebben a sérülést (ha megoldható akkor küldj képet is)
Segal!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ő lett a közbeszerzési pályázat győztese. Remélem a tendert nem támadja meg senki....... :Notworty:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Segal
Admin segéd
Admin segéd

stukker írta:Segal!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ő lett a közbeszerzési pályázat győztese. Remélem a tendert nem támadja meg senki....... :Notworty:
nagyon szivesen bármikor ha tudok
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Sziasztok valaki segitene lenne pár kerdésem:

1. Akarok venni app-ot a google play-rol de még nincs aktiválva semilyen kártya
2. Aktiválás után bármikor tudom majd a késobiekben torolni vagy modositani a kartyát pl másra? vagy ezzel kell majd mindig vásarolni?
3. Volt már valakinek rossz tapasztalata ezzel a fajta fizetéssel? Feltort account stb
4. A megvásarolt app-ok, reset uj rom stb után is elérhetoek lesznek?
5. Koszi a válaszokat elore is
Kép
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

LaLi_87 írta:Sziasztok valaki segitene lenne pár kerdésem:

2. Aktiválás után bármikor tudom majd a késobiekben torolni vagy modositani a kartyát pl másra? vagy ezzel kell majd mindig vásarolni?
3. Volt már valakinek rossz tapasztalata ezzel a fajta fizetéssel? Feltort account stb
aktiváld
lehet módosítani
nem, bár én jobban bízik a számítógépről való vásárlásban...
igen, sőt, más telefonra is lehet rakni, többön használni egyszerre, csak a gmailes account kell
nm
These users thanked the author tnorbi for the post:
LaLi_87 (2013-03-21 csüt. 14:58:23)
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Röviden összefoglalva ne aggódj egyszer kell végigcsinálni hogy megadod a kért adatokat utánna hozzárendeli ehez az emailcímedhez tehát ha romolsz vagy telefont cserélsz stb akkor emailcím megadás után még le is fogja neked tőlteni a telefon az áruházból :D
Persze mint tnorbi is írta változtathatsz utólag ha szeretnél de érdemes olyan kártyaszámot megadni amit a késöbbiekben is használni szeretnél.
These users thanked the author Segal for the post:
LaLi_87 (2013-03-21 csüt. 14:58:18)
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Segal írta:

Röviden összefoglalva ne aggódj egyszer kell végigcsinálni hogy megadod a kért adatokat utánna hozzárendeli ehez az emailcímedhez tehát ha romolsz vagy telefont cserélsz stb akkor emailcím megadás után még le is fogja neked tőlteni a telefon az áruházból :D
Persze mint tnorbi is írta változtathatsz utólag ha szeretnél de érdemes olyan kártyaszámot megadni amit a késöbbiekben is használni szeretnél.
Így így! Én tegnap is vettem appot! PowerAmp-ot! :taps2:
These users thanked the author apaszka for the post:
LaLi_87 (2013-03-22 pén. 08:49:33)
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

kisdobos írta:
robrobzon írta:
kisdobos írta:Szervíz futárt kellett hívnom a kicsikéhez mert reggelre meghalt. Este semmi gond nem volt 34%-on volt az aksim feldugtam a töltőre és reggel fekete képernyő fogadott. Semmire nem reagál :sad:
folytatódik a hirtelen halál?:-(
Pedig van az a progi ami megmutatja hogy a telefon veszélyeztetett-e vagy sem a hirtelen halál ügyben, és az enyémre azt írta hogy nem. Erre tessék meghalt :(
Sony sem jobb?

http://www.telefonguru.hu/hir/Rejtelyes ... _2013-3-21
OnePlus3
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”