Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: potter55 »

finikefi írta:Hali!, hogyan tudom lementeni erről a készülékről az sms-eket és rápakolni a gépre vagy másik telóra?
Nokia Suite-tal. És másik Nokiára rá tudod rakni.
Vagy itt találsz hozzá egyéb programokat: Symbian és Java programok HELP :jobbra: Hívás, SMS kezelők :jobbra: SMS-ek kimentése .txt fájlba
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

hello!
Szeretném felrakni a v60 as szoftvert, de most főzött romom van v52-re. Érdemes 60-as főzött romot rakni, ha csak netezésre és telefonálásra használom? És melyik programmal kell felrakni a gyári v60at? NSU?
köszi
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

nbabb23 írta:hello!
Szeretném felrakni a v60 as szoftvert, de most főzött romom van v52-re. Érdemes 60-as főzött romot rakni, ha csak netezésre és telefonálásra használom? És melyik programmal kell felrakni a gyári v60at? NSU?
köszi
A gyárit elvileg fel lehet tenni NSU-val is, de én inkáb a Phoenixet ajánlanám. Azzal fel lehet tenni a független szoftot és akkor nincs benne a sok szolgáltatós szemét. Az EURO 3-as szoftban van magyar nyelv.
These users thanked the author Walaki01 for the post:
nbabb23 (2013-03-11 hétf. 17:55:44)
Rating: 2.63%
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
nbabb23
1. szint
1. szint

Jó, akkor phoenix-el csinálom, de független russian red-es PC jű, szóval szemét nem lesz.
edem553
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: edem553 »

Hello!

Van egy Nokia 5800-ám, és olyan problémák volnának vele, hogy eléggé sokszor "bebugol". Eltűnik a háttérkép, kidob a netből, nem enged írni, gyakran rakja ki azt, hogy memória megtelt, mikor 26MB szabad tárhelyem van, stb... Jelenleg V52.xx.xxx van rajta, azt írja a Suite, hogy ez a legfrissebb szoftver rá, mikor a Nokia oldala szerint V60.00.003 a legfrissebb rá. Mit lehetne kezdeni ezekkel a hibákkal? Nemrég újra lett rakva, elötte- utánna ugyanaz a problémám. Válaszotokat előre is köszi. :Notworty:
Walaki01
4. szint
4. szint

edem553 írta:Hello!

Van egy Nokia 5800-ám, és olyan problémák volnának vele, hogy eléggé sokszor "bebugol". Eltűnik a háttérkép, kidob a netből, nem enged írni, gyakran rakja ki azt, hogy memória megtelt, mikor 26MB szabad tárhelyem van, stb... Jelenleg V52.xx.xxx van rajta, azt írja a Suite, hogy ez a legfrissebb szoftver rá, mikor a Nokia oldala szerint V60.00.003 a legfrissebb rá. Mit lehetne kezdeni ezekkel a hibákkal? Nemrég újra lett rakva, elötte- utánna ugyanaz a problémám. Válaszotokat előre is köszi. :Notworty:
Gondolom, a készülék szolgáltatós (nem független) és a szolgáltató nem adta ki a 60-as szoftot, azért nem jelzi az NSU.
A megoldás az,hogy frissíted Phoenixszel. Itt találod a topikját. Olvasgass, ha valami nem tiszta ott kérdezz.
These users thanked the author Walaki01 for the post:
edem553 (2013-03-14 csüt. 22:27:59)
Rating: 2.63%
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Tosh233
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tosh233 »

Hello lenne egy nagyon nagy problémám, amire nagyon remélem, hogy itt választ kapok minél előbb!!!
Már egy ideje használom a készüléket, de még csak most kezdtem el komolyabban turkálni benne!!! Most mindenképp azon vagyok, hogy egy komolyabb fw-t doblyak rá, de egyszerűen nem megy!!! Egész nap a JAF-al szórakoztam néztem leírásokat minden, de nem akarja az igazságot sehogy sem!!! Folyamat ott hal meg az egész, hogy Stage 2 starting... És vége...

Ezt akarom feldobni: http://symbianmac.blogspot.hu/2012/11/s ... nokia.html
De próbáltam másikat is ugyan ez!!! Aki tudna nekem segíteni az pls tegye meg akárhogy!!! :) Előre is köszönöm!!!
nbabb23
1. szint
1. szint

Hello!
Másnak is van olyan gondja a v60assal, hogy a régi memkarira mentett üzeneteket nem tudja megnyitni? Listázva van az összes, de ha rábökök nem csinál semmit.
Walaki01
4. szint
4. szint

Tosh233 írta:Hello lenne egy nagyon nagy problémám, amire nagyon remélem, hogy itt választ kapok minél előbb!!!
Már egy ideje használom a készüléket, de még csak most kezdtem el komolyabban turkálni benne!!! Most mindenképp azon vagyok, hogy egy komolyabb fw-t doblyak rá, de egyszerűen nem megy!!! Egész nap a JAF-al szórakoztam néztem leírásokat minden, de nem akarja az igazságot sehogy sem!!! Folyamat ott hal meg az egész, hogy Stage 2 starting... És vége...

De próbáltam másikat is ugyan ez!!! Aki tudna nekem segíteni az pls tegye meg akárhogy!!! :) Előre is köszönöm!!!
Egyáltalán, jó helyre másolod be a fájlokat? Tehát megtalálja őket a JAF?
Kép
Tosh233
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tosh233 »

Walaki01 írta:
Tosh233 írta:Hello lenne egy nagyon nagy problémám, amire nagyon remélem, hogy itt választ kapok minél előbb!!!

Egyáltalán, jó helyre másolod be a fájlokat? Tehát megtalálja őket a JAF?
Már sikerült megoldanom ezt a problémát, de még nagyobb sz@arba estem!!! Felraktam rá az oprendszert, belép működik, de két percenként újraindul a telefon!!! :( Vissza raktam rá egy eredeti Noki S60-as rendszert de azzal is!!! :( Ilyenkor mit lehet tenni?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”