N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
gombos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n95 8gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: gombos »

Tegnap leirtam a tegnapi napon ,hogy elromlott az ngage-em játék közbe egyszer csak kilépet!Segitet nekem potter ö azt mondta töröljem le az gage progit de elöte a mentéseket mentsem ki igy is tettem a mai nap felraktam ujra a progit feltelepitettem az összes játékot ami eddig is fent volt visszaállitotam a játékmentéseimet, a profilmentéseimet és erre megint nem indul el az a s.z.a.r. :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2:
Micsináljak segitsetek mert én minden nap majdnem tolom vele de igy nem tom mi lesz még lehet áttérek igy iphon-ra,de ha sikerül megcsinálni akkor gondolkozás nélkül meghagyom!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

gombos írta:Tegnap leirtam a tegnapi napon ,hogy elromlott az ngage-em játék közbe egyszer csak kilépet!Segitet nekem potter ö azt mondta töröljem le az gage progit de elöte a mentéseket mentsem ki igy is tettem a mai nap felraktam ujra a progit feltelepitettem az összes játékot ami eddig is fent volt visszaállitotam a játékmentéseimet, a profilmentéseimet és erre megint nem indul el az a s.z.a.r. :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2:
Micsináljak segitsetek mert én minden nap majdnem tolom vele de igy nem tom mi lesz még lehet áttérek igy iphon-ra,de ha sikerül megcsinálni akkor gondolkozás nélkül meghagyom!
Lehet,hogy a mentésekkel van a gond. Mielőtt visszamásoltad őket, ki próbáltad, hogy elindul e?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
gombos
Újonc
Újonc

Igen kipróbáltam ugy tökéletesen ment bár a játékokba nem léptem be de minden jol ment aM!Mielött lefagyot és kilépett azelött worms-öztem és kaptam 100 ngage point-ot ugy értem el a 10ezer valamenyit és utána már nem engedett vissza!Ha le kell törölni a worms mentést akkor le törlöm csak mondja már el valaki hogy akkor miket töröljek!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

gombos írta:Igen kipróbáltam ugy tökéletesen ment bár a játékokba nem léptem be de minden jol ment aM!Mielött lefagyot és kilépett azelött worms-öztem és kaptam 100 ngage point-ot ugy értem el a 10ezer valamenyit és utána már nem engedett vissza!Ha le kell törölni a worms mentést akkor le törlöm csak mondja már el valaki hogy akkor miket töröljek!
Akkor azt kellene törölni, ill az egész játékot. Ha utána elindul, akkor azzal volt a probléma.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
gombos
Újonc
Újonc

Letöröltem a játékot,akkor letöröltem az összes játék mentést mert nem tudom mék a a wroms-é akkor letöröltem azt a game56426456 valamit is amék a worms-á és igy se jó :cry: !Én nem fogom elöröl kezdeni ezt az egész szart már pár játékot végigvittem benne volt már 10 ezer ngage pointom nagyon ideges vok és sajnáléom is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gombos
Újonc
Újonc

De valaki ha tud valamit ami télleg beválik az irjon pls!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gombos írta:De valaki ha tud valamit ami télleg beválik az irjon pls!
Ezek csak tippek. Lehet hogy nem a worms a bűnös hanem a sok pont? Próbáld meg azt hogy a mentéseket töröld ki a program mappájából ahonnan kimenteted tegnap és utána próbálj meg játszani hátha sikerül.
A mentések úgy is megvannak de a mentések a bűnösök akkor azokat úgy se tudod használni.
Ha ez se lesz jó akkor meg a játékokat távolítsd el és telepítsd újra őket egyesével hogy mindegyiknél megpróbálsz játszani előtte és után rakod fel a következő játékot.
Ha ez se lesz jó akkor nekem nincs más ötletem csak a formázás ami után jónak kell lenni szerintem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

potter55 írta:
gombos írta:De valaki ha tud valamit ami télleg beválik az irjon pls!
Ezek csak tippek. Lehet hogy nem a worms a bűnös hanem a sok pont? Próbáld meg azt hogy a mentéseket töröld ki a program mappájából ahonnan kimenteted tegnap és utána próbálj meg játszani hátha sikerül.
Ha ez se lesz jó akkor meg a játékokat távolítsd el és telepítsd újra őket egyesével hogy mindegyiknél megpróbálsz játszani előtte és után rakod fel a következő játékot.
Ha ez se lesz jó akkor nekem nincs más ötletem csak a formázás ami után jónak kell lenni szerintem.
Szerintem is.
Bár azt nem hinném, hogy a sok pont gondot okozna, őszintén szólva hamarabb jutna eszembe az, hogy bekavar valamely más progi vagy az n-gage progiból a v.1.10(1345)-öst használja, amellyel akadtak gondok.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

luciuscornelius írta: Szerintem is.
Bár azt nem hinném, hogy a sok pont gondot okozna, őszintén szólva hamarabb jutna eszembe az, hogy bekavar valamely más progi vagy az n-gage progiból a v.1.10(1345)-öst használja, amellyel akadtak gondok.
Én azért írtam hogy csak tipp és az van neki fent akkor csak egy másik verziójú keretprogramot kell felraknia és jó lesz elvileg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gombos
Újonc
Újonc

Az a keretprogi van rajta amihez van ien trial patch!Jah és ugy jó volt a keretprogi amikor nem raktam be a mentéseket plusz az én profilom cucait,és azóta nem raktam fel progit a telomra ami bezavarhatott volna!
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”