Micsináljak segitsetek mert én minden nap majdnem tolom vele de igy nem tom mi lesz még lehet áttérek igy iphon-ra,de ha sikerül megcsinálni akkor gondolkozás nélkül meghagyom!
Lehet,hogy a mentésekkel van a gond. Mielőtt visszamásoltad őket, ki próbáltad, hogy elindul e?gombos írta:Tegnap leirtam a tegnapi napon ,hogy elromlott az ngage-em játék közbe egyszer csak kilépet!Segitet nekem potter ö azt mondta töröljem le az gage progit de elöte a mentéseket mentsem ki igy is tettem a mai nap felraktam ujra a progit feltelepitettem az összes játékot ami eddig is fent volt visszaállitotam a játékmentéseimet, a profilmentéseimet és erre megint nem indul el az a s.z.a.r.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Micsináljak segitsetek mert én minden nap majdnem tolom vele de igy nem tom mi lesz még lehet áttérek igy iphon-ra,de ha sikerül megcsinálni akkor gondolkozás nélkül meghagyom!
Akkor azt kellene törölni, ill az egész játékot. Ha utána elindul, akkor azzal volt a probléma.gombos írta:Igen kipróbáltam ugy tökéletesen ment bár a játékokba nem léptem be de minden jol ment aM!Mielött lefagyot és kilépett azelött worms-öztem és kaptam 100 ngage point-ot ugy értem el a 10ezer valamenyit és utána már nem engedett vissza!Ha le kell törölni a worms mentést akkor le törlöm csak mondja már el valaki hogy akkor miket töröljek!
Ezek csak tippek. Lehet hogy nem a worms a bűnös hanem a sok pont? Próbáld meg azt hogy a mentéseket töröld ki a program mappájából ahonnan kimenteted tegnap és utána próbálj meg játszani hátha sikerül.gombos írta:De valaki ha tud valamit ami télleg beválik az irjon pls!
Szerintem is.potter55 írta:Ezek csak tippek. Lehet hogy nem a worms a bűnös hanem a sok pont? Próbáld meg azt hogy a mentéseket töröld ki a program mappájából ahonnan kimenteted tegnap és utána próbálj meg játszani hátha sikerül.gombos írta:De valaki ha tud valamit ami télleg beválik az irjon pls!
Ha ez se lesz jó akkor meg a játékokat távolítsd el és telepítsd újra őket egyesével hogy mindegyiknél megpróbálsz játszani előtte és után rakod fel a következő játékot.
Ha ez se lesz jó akkor nekem nincs más ötletem csak a formázás ami után jónak kell lenni szerintem.
Én azért írtam hogy csak tipp és az van neki fent akkor csak egy másik verziójú keretprogramot kell felraknia és jó lesz elvileg.luciuscornelius írta: Szerintem is.
Bár azt nem hinném, hogy a sok pont gondot okozna, őszintén szólva hamarabb jutna eszembe az, hogy bekavar valamely más progi vagy az n-gage progiból a v.1.10(1345)-öst használja, amellyel akadtak gondok.