Szia! Köszönöm szépen!!Elims írta:Szia!Fejvadasz írta:Sziasztok....
Én is csatlakozom..Gratulálok! :-)
Láttam már egy párszor az itt hozzászólók között a neved,így nem gondoltam volna,hogy gyári t-mobile-t használsz.
Azután elhiszem,hogy teljesen más..
Viszont ha csak egyszer feltennél egy Taylor 7.2-t,garantálom,hogy soha nem cserélnéd le! Azon kivül,hogy kb.230mb szabad hellyel indulsz a c-n,tele van apró,de hatalmas megoldásokkal.
Pl.: bekapcsolás után,pin kód kéréskor rezzen egy kicsit,hívásnál amikor felveszik szintén rezzen. Ezek kicsi,de nagyon kényelmes dolgok,amit (én) nem cserélnék le semmire. (Hál'istennek nem az az ember vagyok,aki mindig jobbat akar.Ha találok egy "Ferrari"-t utána már nem próbálkozom idegen kocsikkal)
Ezek mellett persze atombiztos,nem akad,nem fagy,nem kérdez és ha nem telepít fel az ember napi 10 alkalmazást,hibátlan is marad.
Azt mondom,egyszer szánd rá magad és tedd fel. Pofon egyszerű,komolyan. (én is citeráztam előtte,de ha leírás szerint csinálod,100% a siker)
Nagyon ajánlom!
Tudod ez ízlések és pofonok, ki melyik főzetet szereti, én mindenevő vagyok:-D
Ismerem a Taylor főzeteket nagyon jók és használtam is a V8-at, de most épp ilyenem van, hogy mit bír ki a gyári:-)
Sikerült is részben kiakasztanom, de a Nokiával szerettem volna frissíttetni, vajon az milyen. Nekem nagyon bejött az eredeti Belle Refresh legújabbja ami szolgáltató független sofrver. A tegnapihoz képest most már 162,4mb szabad hely van a C:\-n, de még okoskodom rajta, talán még letudok csípni valamennyi helyet. Igazából, ha csak fele ennyi lenne se számítana programok szempontjából, mert ide már nem kerül semmi aminek komolyabb helyigénye lenne. Viszont egyre gyorsabb lesz ahogy szabadul fel a hely. Majd lemérem. Teljes kikapcsolt állapotból indítva pillanatok alatt felépül az egész rendszer.
Az opciók között ugrálás már szinte zavaróan gyors és a gyári témahatás effekt már nem is tud érvényesülni, csak egy villanás, ezért felteszek valami combosat ami kicsit lefogja lassítani és látványos lesz. Persze nem lassú, pont ami élvezhető.
A T-Mob. Belle softnál, ha bekapcsolta a témahatásokat az egy szenvedés volt. Legalább is nekem.
Várom már az új alu tokos Lumia "1000"-et, most fog debütálni februárban, nekem kell egy olyan, de az N8-am MARAD !!
Sosem volt gond vele, (lehet számít, hogy ez még Finnland nem a Kínai összeszerelés) egyszer sem fagyott le, nincs lila képernyő, minden program és funkció hibátlanul teljesített, kivéve most, hogy én küldtem a padlóra, de ebben az esetben a felhasználó volt a barom:-D Lehet megszökött volna, de jobb gazdát úgy sem találna:-) A Nokia Márkaszervizes csaj azt hitte, hogy új amikor a kezébe adtam. A garanciapapírnál vette észre, hogy májusban lesz 2 éves. Vigyázok is rá. Ezt megvenni egy jó döntés volt. Rengeteget kell fotóznom vele és tökéletes. Mondjuk a 808 még jobb, de olyanom meg nincs:-) Az új PureView-ek lesznek még ütősek.