Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Nem: Férfi
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Elims írta:
Fejvadasz írta:Sziasztok....
Szia!

Én is csatlakozom..Gratulálok! :-)

Láttam már egy párszor az itt hozzászólók között a neved,így nem gondoltam volna,hogy gyári t-mobile-t használsz.
Azután elhiszem,hogy teljesen más..
Viszont ha csak egyszer feltennél egy Taylor 7.2-t,garantálom,hogy soha nem cserélnéd le! Azon kivül,hogy kb.230mb szabad hellyel indulsz a c-n,tele van apró,de hatalmas megoldásokkal.
Pl.: bekapcsolás után,pin kód kéréskor rezzen egy kicsit,hívásnál amikor felveszik szintén rezzen. Ezek kicsi,de nagyon kényelmes dolgok,amit (én) nem cserélnék le semmire. (Hál'istennek nem az az ember vagyok,aki mindig jobbat akar.Ha találok egy "Ferrari"-t utána már nem próbálkozom idegen kocsikkal)
Ezek mellett persze atombiztos,nem akad,nem fagy,nem kérdez és ha nem telepít fel az ember napi 10 alkalmazást,hibátlan is marad.

Azt mondom,egyszer szánd rá magad és tedd fel. Pofon egyszerű,komolyan. (én is citeráztam előtte,de ha leírás szerint csinálod,100% a siker)

Nagyon ajánlom!
Szia! Köszönöm szépen!!

Tudod ez ízlések és pofonok, ki melyik főzetet szereti, én mindenevő vagyok:-D
Ismerem a Taylor főzeteket nagyon jók és használtam is a V8-at, de most épp ilyenem van, hogy mit bír ki a gyári:-)
Sikerült is részben kiakasztanom, de a Nokiával szerettem volna frissíttetni, vajon az milyen. Nekem nagyon bejött az eredeti Belle Refresh legújabbja ami szolgáltató független sofrver. A tegnapihoz képest most már 162,4mb szabad hely van a C:\-n, de még okoskodom rajta, talán még letudok csípni valamennyi helyet. Igazából, ha csak fele ennyi lenne se számítana programok szempontjából, mert ide már nem kerül semmi aminek komolyabb helyigénye lenne. Viszont egyre gyorsabb lesz ahogy szabadul fel a hely. Majd lemérem. Teljes kikapcsolt állapotból indítva pillanatok alatt felépül az egész rendszer.
Az opciók között ugrálás már szinte zavaróan gyors és a gyári témahatás effekt már nem is tud érvényesülni, csak egy villanás, ezért felteszek valami combosat ami kicsit lefogja lassítani és látványos lesz. Persze nem lassú, pont ami élvezhető.
A T-Mob. Belle softnál, ha bekapcsolta a témahatásokat az egy szenvedés volt. Legalább is nekem.

Várom már az új alu tokos Lumia "1000"-et, most fog debütálni februárban, nekem kell egy olyan, de az N8-am MARAD !!
Sosem volt gond vele, (lehet számít, hogy ez még Finnland nem a Kínai összeszerelés) egyszer sem fagyott le, nincs lila képernyő, minden program és funkció hibátlanul teljesített, kivéve most, hogy én küldtem a padlóra, de ebben az esetben a felhasználó volt a barom:-D Lehet megszökött volna, de jobb gazdát úgy sem találna:-) A Nokia Márkaszervizes csaj azt hitte, hogy új amikor a kezébe adtam. A garanciapapírnál vette észre, hogy májusban lesz 2 éves. Vigyázok is rá. Ezt megvenni egy jó döntés volt. Rengeteget kell fotóznom vele és tökéletes. Mondjuk a 808 még jobb, de olyanom meg nincs:-) Az új PureView-ek lesznek még ütősek.
Udv. Fejvadasz
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Fejvadasz írta:Sziasztok, akkor jöhet a sikertörténet:-D ahogy ígértem.
A Nokia az még is csak a Nokia, Halleluja.

Pár oldallal ezelőtt olvashattátok a problémám, hogy Nokia Suite módban nem tölt az USB kábel, de a másik 3-ban igen.
...

A legújabb SALLANGMENTES Nokia Belle Refresh lett ráhúzva v. 111.040.1151. egyedi v. 111.040.1151. C00.01. Végre eltűnt a T-Mobile üdvözlő ami csak az időt rabolja és túl hangos, de szerintem még torz is. Eszméletlen hamar boot-ol be és épül fel a rendszer. Pár másodperc az egész. ....
Nézem NaviFirm Plus nem adja be az általad írt 111.040.1151. helyette 111.040.1511.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Fejvadasz
2. szint
2. szint

nsee írta:

Pár oldallal ezelőtt olvashattátok a problémám, hogy Nokia Suite módban nem tölt az USB kábel, de a másik 3-ban igen.
...

A legújabb SALLANGMENTES Nokia Belle Refresh lett ráhúzva v. 111.040.1151. egyedi v. 111.040.1151. C00.01. Végre eltűnt a T-Mobile üdvözlő ami csak az időt rabolja és túl hangos, de szerintem még torz is. Eszméletlen hamar boot-ol be és épül fel a rendszer. Pár másodperc az egész. ....
Nézem NaviFirm Plus nem adja be az általad írt 111.040.1151. helyette 111.040.1511.
Azért nem adta ki, mert NINCS us:-D
Véletlen ELÍRTAM, te kis szemfüles:-) Nem v. 111.040.1151.HANEM 111.040.1511. !!
Megnéztem már a mailod, és a PÜ.-t is, írok is vissza csak most rohanásban vagyok én is.
Annyit azért gyors, hogy a Temahatasok-E-meghajtora.sis telepítéskor kiírja, hogy nem kompatibilis.
Mondjuk mindig rendben ment máskor is ha ilyet telepítettem, de most inkább megszakítottam.
Nálad is kiírta?
Udv. Fejvadasz
Thomas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Thomas »

Fejvadasz írta:
nsee írta:

...

Azért nem adta ki, mert NINCS us:-D
Véletlen ELÍRTAM, te kis szemfüles:-) Nem v. 111.040.1151.HANEM 111.040.1511. !!
Megnéztem már a mailod, és a PÜ.-t is, írok is vissza csak most rohanásban vagyok én is.
Annyit azért gyors, hogy a Temahatasok-E-meghajtora.sis telepítéskor kiírja, hogy nem kompatibilis.
Mondjuk mindig rendben ment máskor is ha ilyet telepítettem, de most inkább megszakítottam.
Nálad is kiírta?
Helló! Először is grat a telóhoz!!!!! :taps2: :taps2:
Nekem ettől kezdet el működni a Témahatásaim!
http://www.smartnews.hu/2012/05/temahat ... more-31720
Remélem tudtam segíteni és neked is be indítja! :D :D
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Fejvadasz írta:
nsee írta:
Helló! Először is grat a telóhoz!!!!! :taps2: :taps2:
Nekem ettől kezdet el működni a Témahatásaim!
http://www.smartnews.hu/2012/05/temahat ... more-31720
Remélem tudtam segíteni és neked is be indítja! :D :D
Szia ! Köszönöm szépen a segítséget, sajnos azon már rég túl vagyok, nem megy.
Sőőőőt, már annál újabbat is próbáltam ami kimondottan az én verziómhoz készült és az sem megy:-D
De VAN megoldás és kiszenvedtem, megy minden ahog kell:-)
Holnap pontosan leírok mindent a közösbe, hátha valaki hasznát veszi és ne kelljen ennyit szenvednie, keresgélni.
Teljesen kész a telefon a legapróbb beállításokig, de most akkor mit tegyek? :-D
Unatkozni fogok ezen a téren, de majd keresek valamit ami megint elrontja az egészet:-)))))))))
Udv. Fejvadasz
hammet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hammet »

Sziasztok!!

Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet videótelefonálni a Nokia N8-as telefonnal, skype-on vagy Fring-en keresztül? Próbáltam mindkettővel, de nem sikerült. A másik kérdés hogy Iphone 4 -est szeretnék vele hívni, lehetséges-e, vagy nem... A válszaitokat előre is nagyon Köszönöm!!

Hammet
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

hammet írta:Sziasztok!!

Szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet videótelefonálni a Nokia N8-as telefonnal, skype-on vagy Fring-en keresztül? Próbáltam mindkettővel, de nem sikerült. A másik kérdés hogy Iphone 4 -est szeretnék vele hívni, lehetséges-e, vagy nem... A válszaitokat előre is nagyon Köszönöm!!

Hammet
Szia. Videofonálni csak úgy tudsz hogy vagy a rendes módon a telefonnal (kipróbáltam már, egész szuper csak drága) vagy ha jól tudom a Fring-el de csak akkor ha annak is fent van a program akit hívsz.Sajna ez van :sad:
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Hammet
Szia!

Skype nem létezik az N8-ra amivel lehet videóhívást kezdeni, ne is keresd.
Udv. Fejvadasz
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Akkor lássuk pontosan mit is kell tenni ahhoz, ha új TÉMAHATÁST szeretnél a hőn szeretett N8-00 készülékedre.
Ez a legújabb egyszerű telepítős app. ami kimondottan a Belle Refresh v.111.040.1511.-hez készült.

Csak Hackelt mobilon működik.

1. Kapcsold ki a Beállítások/Témák/Általános/Opciók/Témahatások/Ki
2. Töltsd le innen: http://www.mediafire.com/?l6ff57kmn24qtnv file-t.
3. Telepítsd a C:/-re szokásos módon a N8FanClub.com_Belle Refresh Effects Base Package.sisx-t.
4. A kedvenc letöltött effektjeidet mindenestől másold az E:/effekt mappába.
5. Indítsd újra a mobilod.
6. Lépj be a Beállítások/Témák/Általános/Opciók/Témahatások/Be

Persze ez nem mindenkinek hozza a megoldást, mint nekem sem, de most azt is orvosoljuk.
Ez a megoldás azoknak gyógyír akiknek GYÁRI Belle Refresh v.111.040.1511. Softver van fent és az előbbi telepítés nem sikerült és a következő hibaüzenetet kapta. "Beépített összetevő, nem lehet megváltoztatni" Ha olyan hibaüzenetet kapsz, hogy "Tanúsítvány hiba" vagy "Lejárt" vagy "Hibás file" akkor rosszúl vagy nem Hack-elt a mobilod és így sem fogod tudni megoldani.
A következő tesztelve saját GYÁRI Belle Refresh v.111.040.1511.-es N8-on. Tökéletes.

01. Kapcsold ki a Beállítások/Témák/Általános/Opciók/Témahatások/Ki
02. Kapcsold ki a Pc-n a Nokia Suite-t
03. Töltsd le innen: http://www.mediafire.com/?20qu1ancnwbff1f file-t
04. Csatlakoztasd a mobilod USB kábellel a Pc-hez.
05. Húzd le a mobilod felső legördülő értesítési task-ját és bökj az USB-re
06. Válaszd a Tárolóhelyet
07. A letöltött N8FanClub.com_Belle Refresh Effects Base Package.rar-t másold a mobil C:/-be
08. Csomagold ki a mobilon simán a C:/-be az X-Plorer segítségével. Kapsz egy C mappát amiben benne minden.
09. A C nevű mappából mindent másolj pontosan át a C:/ meghajtó ugyan olyan nevű mappáiba.
10. Az E:/ meghajtón hozz létre egy effects mappát és a kedvenc letöltött effektjeidet mindenestől másold bele.
11. Visszaállíthatod az USB-t Nokia Suite módba majd húzd le a kábelről.
12. Indítsd újra a mobilod.
13. Lépj be a Beállítások/Témák/Általános/Opciók/Témahatások/Be
14. Fülig ér a szám és még jobban szeretem az N8-am:-D

Mindenki csak saját felelősségére kísérletezzen és vágjon bele.
Udv. Fejvadasz
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

bobvosgy írta:

Hammet
Szia. Videofonálni csak úgy tudsz hogy vagy a rendes módon a telefonnal (kipróbáltam már, egész szuper csak drága) vagy ha jól tudom a Fring-el de csak akkor ha annak is fent van a program akit hívsz.Sajna ez van :sad:
A Viber ,hogy áll symbianra? Még mindig nem jó rajta? Már egy ideje nincs N8 am ,így nem tudom sajnos! Én az új telón használom azt is,de van több féle! :lol3:
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”