Nokia N8-00
- cooler21
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Re: Nokia N8-00
van valakinek ötlete, hogy a swype magyar miért ír ki jeárt tanúsítványt? betalabsról szedtem, 2013 eleji..
a teló gyári...
a teló gyári...
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Thomas írta:én minkenkire halgatok
kivéve hogy én tegyem fel a fözött romot(tisztában vagyok saját képességeimmel)
Akkor halgass meg!! Én sem vagyok telefon guru én is cidriztem fel rakni a Taylor V8.át.
De hidd el neked is sikerül!!
Ezt kövezsd SZÓRÓL-SZÓRA és menni fog! Ha nekem ment neked is megy majd
http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v8/[/quote]
tul.képpen müködik,idöm meg nincs arra hogy mókoljak vele több órán keresztül
majd egyszer veszek egy nagy levegöt és nekiesek...
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Nem: Férfi
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Sziasztok!
Megcsináltam a Téma effekteket és tökéletes. A videóban láttam, hogy amikor belép a Galériába és az egyik fotóról lapoz a másikra akkor nem simán csak átmegy, hanem (pörög, csavarodik, elfordul) és így nyitja az új képet. Látványos nagyon. Valamilyen effekt lehet ez is, de sajnos nem találok semmit. Valami rémlik mintha az SPBShell-ben használtam volna valamikor, de az egy komplett dolog volt. A Joshlog effekt-be nem lehet valamit bemásolni? Esetleg egy kis progi ami csak a gyári fotónézésnél animálna?
Előre is köszönöm a segítséget, ötleteket.
Megcsináltam a Téma effekteket és tökéletes. A videóban láttam, hogy amikor belép a Galériába és az egyik fotóról lapoz a másikra akkor nem simán csak átmegy, hanem (pörög, csavarodik, elfordul) és így nyitja az új képet. Látványos nagyon. Valamilyen effekt lehet ez is, de sajnos nem találok semmit. Valami rémlik mintha az SPBShell-ben használtam volna valamikor, de az egy komplett dolog volt. A Joshlog effekt-be nem lehet valamit bemásolni? Esetleg egy kis progi ami csak a gyári fotónézésnél animálna?
Udv. Fejvadasz
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Szia!Fejvadasz írta:Sziasztok!
Ment PÜ!
- Rating: 2.63%
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Üdv! Van egy program ami aktív hívásnál lezárja a képernyőt. Úgy zárja le a képernyőt hogy a képernyőn egy gombal külön fellehet oldani. Tehát ha elveszed a füledtől a telót, világít a kijelző, csak ezzel a gombal fel kell oldani ha nyomkodni akarod az érintőt. Mi is volt ez? Köszi!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=52694 ez is ilyen, csak itt húzni kell ha jó tudom.Taylor írta:Üdv! Van egy program ami aktív hívásnál lezárja a képernyőt. Úgy zárja le a képernyőt hogy a képernyőn egy gombal külön fellehet oldani. Tehát ha elveszed a füledtől a telót, világít a kijelző, csak ezzel a gombal fel kell oldani ha nyomkodni akarod az érintőt. Mi is volt ez? Köszi!
De van egy olyan ami android stílusúvá is teszi a hívás felületet, tehát nem nyomod ki a hívást.
slideanswer: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=44903
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Helló! Callsafe a neve Én is használom mert idegesít hogy óhatatlanul is letettem beszélgetés közbeTaylor írta:Üdv! Van egy program ami aktív hívásnál lezárja a képernyőt. Úgy zárja le a képernyőt hogy a képernyőn egy gombal külön fellehet oldani. Tehát ha elveszed a füledtől a telót, világít a kijelző, csak ezzel a gombal fel kell oldani ha nyomkodni akarod az érintőt. Mi is volt ez? Köszi!
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
A Callsafe az amit kerestem! Köszi!nokiae668 írta:http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=52694 ez is ilyen, csak itt húzni kell ha jó tudom.Taylor írta:Üdv! Van egy program ami aktív hívásnál lezárja a képernyőt. Úgy zárja le a képernyőt hogy a képernyőn egy gombal külön fellehet oldani. Tehát ha elveszed a füledtől a telót, világít a kijelző, csak ezzel a gombal fel kell oldani ha nyomkodni akarod az érintőt. Mi is volt ez? Köszi!
De van egy olyan ami android stílusúvá is teszi a hívás felületet, tehát nem nyomod ki a hívást.
slideanswer: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=44903
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Sziasztok!
Ilyenkor mi a megoldás?
Bedugom az USB kábelt és nem csippan, nem is tölt. Délelőtt még ment minden.
Alapértelmezett USB OVI Suite. Ki is írja a kábel csatlakoztatása után, hogy Aktív.
Ha belépek Tárolóhely módba, azonnal elkezdi tölteni. Természetesen ilyenkor nem lehet Suite.
Az OVI Suite be sincs kapcsolva, de ha bekapcsolom akkor nem látja USB-n a telefont.
BlueTooth-on keresztül viszont egyből látja a Suite és a TotalCommander is.
Tehát a Suite megy és látja a telefont csak kábelen keresztül nem.
Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm.
Ilyenkor mi a megoldás?
Bedugom az USB kábelt és nem csippan, nem is tölt. Délelőtt még ment minden.
Alapértelmezett USB OVI Suite. Ki is írja a kábel csatlakoztatása után, hogy Aktív.
Ha belépek Tárolóhely módba, azonnal elkezdi tölteni. Természetesen ilyenkor nem lehet Suite.
Az OVI Suite be sincs kapcsolva, de ha bekapcsolom akkor nem látja USB-n a telefont.
BlueTooth-on keresztül viszont egyből látja a Suite és a TotalCommander is.
Tehát a Suite megy és látja a telefont csak kábelen keresztül nem.
Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm.
Udv. Fejvadasz