Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Re: Hasznos Android programok!
Fel kell rá rakni egy Omega romot. http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=959 Tudja az S3 összes "szemfényvesztését" képernyőzár,osztott képernyős program futtatás,galériában videó előnézet stb. Stabil és gyors rom én a Note 2 is ezt használom.
- Rating: 2.63%
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Használtam régebben egy olyan progit ami ha banki sms jött kirakta a főképernyőre az sms-t. Tudnátok segíteni?
Rom: NG1
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A Handcent ilyen pl. Ráadásul free.kisdobos írta:Használtam régebben egy olyan progit ami ha banki sms jött kirakta a főképernyőre az sms-t. Tudnátok segíteni?
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Csak a bankit teszi ki,vagy mindent?Macika írta:A Handcent ilyen pl. Ráadásul free.kisdobos írta:Használtam régebben egy olyan progit ami ha banki sms jött kirakta a főképernyőre az sms-t. Tudnátok segíteni?
OnePlus3
- Macika
- 6. szint
Szerintem mindent, hirtelen nem emlékszem, be lehet-e állítani csak bizonyos számokra...robrobzon írta:Csak a bankit teszi ki,vagy mindent?Macika írta:A Handcent ilyen pl. Ráadásul free.kisdobos írta:Használtam régebben egy olyan progit ami ha banki sms jött kirakta a főképernyőre az sms-t. Tudnátok segíteni?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- grotib
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE SKATE
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
SMS Key TM Be lehet állítani bankokat is benne.kisdobos írta:Használtam régebben egy olyan progit ami ha banki sms jött kirakta a főképernyőre az sms-t. Tudnátok segíteni?
- Rating: 5.26%
CyanogenMod7-Ice Armor
- Macika
- 6. szint
Másnál működik ez? Nálam (Note 2, 4.1.2, OTP Bank) nem csinál semmit.grotib írta:SMS Key TM Be lehet állítani bankokat is benne.kisdobos írta:Használtam régebben egy olyan progit ami ha banki sms jött kirakta a főképernyőre az sms-t. Tudnátok segíteni?
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- grotib
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE SKATE
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
Nálam 2.3- on működött, de most már az OTP nem küld üzenetet. Rájöttek, hogy hülyeség kódot küldeni arra a telefonra amin intézem a banki ügyeket.Macika írta: Másnál működik ez? Nálam (Note 2, 4.1.2, OTP Bank) nem csinál semmit.
CyanogenMod7-Ice Armor
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy s3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e?
Csak egy kérdésem lenne, Nekem Egy Samsung Galaxy s3 van. Be lehet úgy állítani a naptárat, hogy mutassa kinek van a névnapja, vagy születésnapja? Gondolok itt a Facebookra pl.
Az egyik haveromnak egy "almája" van ami szerintem sz.r, még ha az 5 ről is beszélünk. Viszont most mutatta, hogy ő szinkronizálta a naptárát a Facebokkal.
Bevallom ez tetszett.
Előre is köszönöm.
Nem tudom jó helyen járok e?
Csak egy kérdésem lenne, Nekem Egy Samsung Galaxy s3 van. Be lehet úgy állítani a naptárat, hogy mutassa kinek van a névnapja, vagy születésnapja? Gondolok itt a Facebookra pl.
Az egyik haveromnak egy "almája" van ami szerintem sz.r, még ha az 5 ről is beszélünk. Viszont most mutatta, hogy ő szinkronizálta a naptárát a Facebokkal.
Bevallom ez tetszett.
Előre is köszönöm.
- Macika
- 6. szint
Nálam meg épp most lett kötelező (és ezáltal ingyenes) MINDEN tranzakciónál és belépésnél a kódküldés.grotib írta:Nálam 2.3- on működött, de most már az OTP nem küld üzenetet. Rájöttek, hogy hülyeség kódot küldeni arra a telefonra amin intézem a banki ügyeket.Macika írta: Másnál működik ez? Nálam (Note 2, 4.1.2, OTP Bank) nem csinál semmit.
Ezért is haraptam rá nagyon erre az alkalmazásra. Az SMS megérkezik, de nem történik semmi, mintha nem is futna a program.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill